42

преди 15 години

Ми, номер 38, да вземат да направят промени в закона за МЕЖДУЕТАЖНАТА собственост. Аз не си пускам кучето да се разхожда из входа и да пикае навсякъде - моя вход си е абсолютно чист и не мирише, и никой съсед не се е оплакал. И къщата ми също не мирише - което вече дължа на собствената си култура на хигиената.

41

tan4etonet

преди 15 години

НАПЪЛНО подкрепям 20 !!!А тия с -ра 1.4.5.8.14.15.18.19 и другите като тях зад привидната си загриженост за хората,децата,чистотата и т.н.,крият истинската си същност на КОРАВОСЪРДЕЧНИ ***,САДИСТИЧНИ УБИЙЦИ и ЗЛОБНИ *** !!!! Време беше някой да им го каже в лицата в ПРАВ ТЕКСТ !!!!Хич да не се правят на много важни ,защото и ние,които обичаме животните,можем да станем като тях,а не да бъдем все добрички и тогава ще има ОТМЪЩЕНИЕ !!!!!!

40

преди 15 години

Това го знам. Все пак имам котка.Но котката стои в моя апартамент. Не в твоя и не в този на съседите. Тя дори не излиза в входа. Стои само в моя апартамент. Има всички ваксини. Няма как да се разболееш от нея след като тя е в моя апартамент. Контактът с животното може да си го осъществила навсякъде. Това е все едно да забраним на хората болни от хепатит, туберколоза или просто грип да живеят в кооперациите.

39

Милеца

преди 15 години

Трябва да го подплътят и със закон за защита на животните. Това не е ли тормоз и на животинките? Как ли ще се почувстват стопаните им, ако ги натикат в панделата? Природата го създала да си броди на свобода, а някой си откаченяк е решил, че може да го затвори и да му се радва, като в същото време тормози и комшиите си. ОТВРАТИТЕЛНО Е!!!

38

Juto

преди 15 години

Аз съм ЗА такъв закон - имам комшия, който гледа 9 котки /ако не се е променилавече бройката/ и ги пуска да си се разхождат из входа - оставя си отворена вратата, подпряна с нещо и...такава смрад се носи навсякъде, че не е истина просто. На такъв никой няма да му се подпише да си остави котките вкъщи, а иначе няма начин да го спрем - всички комшии са говорили, оплаквали, но полза няма - ония налита на бой направо. Така че ако е уредено със закон ще е най-добре.

37

Kpacu

преди 15 години

Ще избия съседиде ама котката няма да си махна.

36

преди 15 години

Откъде на къде ще искам мнението на съседите дали да си отглеждам животно в моя апартамент!!! Това е безумие! Няма да си изхвърля кученцето, което междувпрочем е само 5 кг и не пречи на никого, само защото на някойси не му харесва! А, на мен пък да не ми е много приятно когато съседите правят купони до среднощ и си хвърлят *** през балкона! Ама значи моето кученце лаело и им пречело, а тяхната чалга в 3 през ноща не пречи?! Как ли пък не!!!

35

Ani

преди 15 години

относно токсоплазмозата - може да бъде преносител и куче, и котка, провери в Интернет.Иначе аз за съжаление родих второто си дете уредено, но не ставаше въпрос за генетично увреждане, а за инфекция по време на бремеността. Първият въпрос на лекарите беше - имате ли домашни любимци, и също имали ли сте дори и еднократен близък контакт с котка, куче?!

34

преди 15 години

Номер 30, ти слушкаш ли често чалгичка на много високо, а? Само да те питам. Щото аз имам съседи дето веднага искам да си земат стереото с яките тонколони, всичките висечно пияни привтелчета, миришещата на алкохол покъщнина и да идат да си купят къща, в която да дигат каквито си щат оргии. Дали няма да им хареса, а?

33

преди 15 години

Zakonut e SPRAVEDLIV !!! Az imah sused s golyamo kuche, koeto toi ostavashe samo po cyal den - az raboteh meseci nared noshtna smyana i kato se vurna vkushti v 8 sutrinta, kucheto koeto skuchae samo cyal den pochva da lae tochno do stenata na stayata mi.. Mira ne mozheh da si namerya s meseci, ne me pitaite tva ne e zhivot- v sobstveniya ti dom !!!

32

преди 15 години

Номер 16, как успя да не непишеш даже и едно вярно твърдение?!Забелязъл съм, че колкото дин човек по-малко разбира от даден въпрос, толкова повече акъл дава по него, а когато това е примесено с очевидна умствена недостатъчност се получава бозата, която чета в някои мнения по темата.

31

преди 15 години

Да ти кажа, че котките седят в апартамента, те не излизат за разлика от кучетата. Т.е. ако ти си бременна или жена ти е бременна няма как да се разболее от тази болест защото котката е в моя апартамент, а не в твоя.

30

преди 15 години

ave ko e tui neshto we nikoi ne e dlujen da turpi horskite laeniq mqlkaniq ili vikove na papagal az si jiveq v kushta i imame kuche obache v apartament kato sa razlae to kuche i celiq blok go slusha iii mn mi e chydno sq kato se vidqt 10000 kucheta kak shte mulchat pak shte se izlojat i az ko sum shte izlqza i shte kaja miii zatova govoreh axaxaxaxaxaxa

29

Екоравновесие

преди 15 години

Подкрепям написаното от номера : 4, 5,7 и 8.Предназначението на жилищните сгради е в тях да живеят хора, а не животни.Нямам нищо напротив съседите които обичат животни, да си ги гледат, но да спазват стриктно наредбите както е в белите страни. Не желая, когато се прибирам от работа у дома и слезна от асансьора съседския пес от горния етаж да огласява целия вход.Не желая, когато влезна в асансьора да стъпвам в локвичка кучешка пикня.Не желая, когато излезна от входа или вървя по тротоара направен за хора, да настъпя кучешка мина.Не желая кучето на някой от съседите ми да ми се метне с калните лапи и да получа обяснението То не хапе. То ви харесва и затова.Не желая съседите ми да разхождат кучетата на детската площадка където играят и други деца. Не желая те да осират района, в който играят нашите деца.Да гледаш куче в апартамент е отговорност и когато се почиства от останалите съседи около блока искам най-активно да се включват и кучелюбителите, а не само да плямпат глупости, че останалите, които не гледат кучета били хомофоби.

28

Милеца

преди 15 години

Стига сте сравнявали мръсните *** с дечицата бре мам..цата ви куха! Само хора с болни мозъци могат да правят такива сравнения. Природата не ви е създала животните да ги мъчите, като го заключите във вас и отидете на работа, а то да скимти и лае по цял ден.

27

Ani

преди 15 години

За мен лично има 2 неприятни аспекта относно съседските дом. любимци.- ако отглеждат опасна порода куче, нищо че конкретният екземпляр е "много кротък"- възможните зарази, които тези домашни любимци може да носят. И не ми казвайте, че те всичките са ваксинирани. Няма как да знам какво им е здравословното състояние. Само един пример - има едно много опасно заболяване за бременните - токсоплазмоза - може да се прихване точно от кучета и котки. Протича без видими симптопи при носителите, вкл. и при майката. Обаче покосява бъдещото бебе, може много да го увреди. А бе гадна работа...- иначе лаенето само по себе си и т.н. бих търпяла, стига да не е извънредно много

26

Бен

преди 15 години

Естествено, че не трябва да се отглеждат в апартаменти, то е противоестествено и за самите кучета. Аз лично ако живеех в къща с двор щях да имам не едно, а две, но в апартамент не става.

25

Крис

преди 15 години

има хора и хора, не може да се слагат всички под една графа. 90% били еди какви си, 10% били еди какви си ...ами аз обичам животните и не се виждам в никоя от двете групи. Домашен любимец не е само куче ...А относно коментара "*** на двора и на село" - с две ръце приветствам същото и за ***, които се окопирали градовете. /в частност мога да говоря само за София/.

24

преди 15 години

Наистина кучетата понякога пречат на спокойствието на съседите. Ама какво общо имат котките? Те доколкото знам не могат да лаят...

23

преди 15 години

* По-приятен и тих характер от съседа имах предвид :) Извинявам се, ограничението в дължината на коментара е дразнещо но явно необходимо ;)