40

До 35

преди 9 месеца

Както върви, САЩ, ЕС и Китай ще си поделят Рассия.

39

Анонимен

преди 9 месеца

Ако се отървем от типчета като Зеленски и Со., ще си отдъхнем.

38

VPNs

преди 9 месеца

Сработиха, но и 1000 негатива да изпраскате, Матушката ви Блатная затъва все по-дълбоко и по-дълбоко. Няма кой да я извади. Купете си записи с траурни и заупокойни песньовки.

37

До 32

преди 9 месеца

Това не са факти, а най-обикновена руска пропаганда. Българското население на Украйна е едно от най-отдадените в борбата срещу окупаторите. От всички етноси сме с най-голям процент дороволци на глава от населението.

36

Имате избор

преди 9 месеца

Или руский мир, или чайнатаун!

35

ПЕТКО

преди 9 месеца

МЕН ОТ РУСИЯ НЕ МЕ Е СТРАХ БЕ, ГЛУ ПАК!

34

До 32

преди 9 месеца

Украинските Азовци извършиха геноцид не само срещу руското население в Украйна ,а и срещу българското .Това са фактите които Рапонът ви скри през 2014-2015.

33

европеец

преди 9 месеца

Не е прав Зеленски-Путин многократно предупреждаваше многократно подписваха мински договори да спрат да стрелят и да изтеглят оръдията.После в Истанбул почти бяха подписали за край на войната в последния момент Зеленски им забрани преговорите.Украинците стрелят по цивилни я какво направиха с Кримския мост?И кримчани първата им работа е да се оплачат на Путин да подобри охраната.Кримчани живеят по добре сега от украинците.Факт.Я погледнете Мариопул?Вижте какво мащабно строителство кипи

32

Анонимен

преди 9 месеца

Русия и Китай ще си поделят света!

31

До 26

преди 9 месеца

Въпросът е, дали Рашковската Матушка ще устои, че скоро ще се навърши двугодишнина от започването на руската агресия, а се вижда докъде я докараха - окопаване и самоотбрана, а напредъкът към Берлин и Лисабон е мираж на Путин и другите разбойници.

30

До анонимен 11

преди 9 месеца

И идея нямаш колко много изцоцаха американците от тази война. Никой ши не видя как скочи долара и пак се спасиха за поне 10на години от фалит американците,а бяха стигнали дъното. Нищо не са наляли -стари железа и изнудиха ЕС да си дадат военната техника срещу нови (на хартия) натовски оръжия...Заробиха ЕС за 20 год с дългове.

29

до 22

преди 9 месеца

Кой го е тормозил това руско население? Про-руският им президент Янукович, който Русия спаси и му даде убежище точно преди да нападне Украйна?

28

Анонимен

преди 9 месеца

Мечтата на зелята е да изтрепе всички украинци !

27

зелени кьор фишеци

преди 9 месеца

Щом ще устои Украйна, значи приказките на Зеленски за надвиснала руска заплаха над други държави са безпочвени и целят само всяване на паника в избирателите на т. нар. европейски демокрации, за да може да се оправдаят помощите, които върхушката на т. нар. европейски демокрации изпращат на Украйна.

26

Хм

преди 9 месеца

Този премина към заклинанията. "Искам да го чуете, искам да го почевствате"... Като някой шаман. Впрочем, Русия е твърде милозлива към Украйна, на фона на простотиите на хунтата. Но друг враг не бива да се надява на такова отношение.

25

До 22

преди 9 месеца

Я намали самагоня, за да прогледнеш.

24

Русофашага

преди 9 месеца

Русия има население горе-долу колкото островна Япония, а по територия е 51 пъти по-голяма от територията на Япония. Разпадът на Русия хлопа на портите й. Мъжете са импотентни алкохолици и прирастът на Матушката ви е страшно негативен. Путин тоже помага активно за отрицателният прираст.

23

Анонимен

преди 9 месеца

Не знам защо Путин ги жали толкова, на негово място краварите и англосаксонците щяха да сипят бомбени килими върху големите градове, без оглед на жертвите

22

До Руси

преди 9 месеца

Това е пълномащабна война и Русия достигна предела си, използвайки всички възможни средства и ресурси. Просто толкова си могат.

21

Анонимен

преди 9 месеца

Абе мозъци защо точно Украйна нападна Путин.Защо не нападна Казахстан, Узбекистан,Беларус или Китай ами точно Украйна.Ми много ясно бе мозъци защото има причина.Колко години укрите тормозиха руското население в Украйна а?Колко години предизвикваха Путин а?