28

Анонимен

преди 9 месеца

До 45.Да в БГ се живее добре .Съседа ми работи в пътното за 1700 лв,жена му учителка и взема 1500.Взема и пенсия 600 лв.4 хиляди не могат да го изхарчат .А в Германия кво ??Едвам свързват двата края

27

Нюрнберг

преди 9 месеца

В България е по скъпо от колкото в Германия. Никога вече в България. Ококорената дебелана Асенка предизвика чудовищна инфлация с неговите раздути бюджети и се стопиха спестяванията и доходите на хората с тези цени надути над 100%..

26

31

преди 9 месеца

До 41Че който се труди и е упорит успява. Ти ако си от тези 90%, аз не съм. Също не съм казал, че е лесно. Никъде не е, но труда ми тук се оценява.

25

Анонимен

преди 9 месеца

Хора ,които недоволстват от БГ.Ако толкова си недоволен .Изчезвай от БГ ,отивай си в Германия .Сменяй си името на Ханс и не се връщай.За кво си тук да хеитиш ?Отказвай се от паспорта си и туй то

24

Анонимен

преди 9 месеца

Статията е доста манипулативна. България е последна дупка на кавала. Не само заради парите, а и заради нас. То всъщност това е причината да сме последна дупка. Германците идват да живеят тук, но не се интересуват от нас, а от природата.

23

Анонимен

преди 9 месеца

Вместо да сме магнит за млади и можещи хора,ние какво направихме,прогонихме своите млади и се превърнахме в приют за застаряващи и не твърде заможни западни старци!

22

Толко ли нема новини

преди 9 месеца

Толко ли нема новини, че да си съчинявате статии от рода на "Една жена каза"

21

Руска пропаганда

преди 9 месеца

Автора цели да разрази дебат, как в порусчена България се живеело добре и било хубаво, което е пълен смех и нема нищо общо с реалността.

20

Анонимен

преди 9 месеца

До 31///90% от хората в Холандия не вземат 5 хиляди евро .Ти тия пари за нищо ги нямаш бе.Създаваш впечетление на голям найвник ,с това мислене че живота на запад е лесен и едва ли не изкараш хилядите евро .Само ти давам пример че в Берлин има недостиг на жилища ,да намериш там апартамент се чака с месеци да не кажа с години .

19

до до 30

преди 9 месеца

Залагам си ташацитте, че изкарвам повече от теб, но това не променя качеството на живот, когато живееш в клоака. Тъй че да, явно аз не съм разбрал или просто на теб ти е добре да живееш в мизерия.

18

Алекс

преди 9 месеца

Това е възможност да поживеят в собствена къща.В Германия се живее предимно под наем.Друго си е да обитаваш собствен имот.

17

Анонимен

преди 9 месеца

При факт че 2-3 милиона българи живеят некъде по света, а в БГ са има няма 5 ми става ясно колко е добре да се живее в резервата.

16

Анонимен

преди 9 месеца

А нашите пенсионери едвам свързват двата края... Хваляйте още колко е "добре" в България. Навсякъде има подобни публикации за национализма, за любовта към родината. Не се сещат, че на нас младите ни трябва стабилно бъдещете, доходи. Имам висше техническо образование от Германия. Защо да стоя тук за 1500-2500 лв, заплата, като в Нидерландия в момента взимам 5000 евро? С какво ще привлечете нас младите да останем в България? Неоредена държава с корупция, финансова и политическа криза... Не, мерси.

15

Анонимен

преди 9 месеца

Явно само ние българите не сме разбрали, че е много хубаво тука.

14

Винету

преди 9 месеца

До 11. И ти ли си от тези, които дишат единствено благодарение на омразата си към Борисов? Ай стига вече. Къде и тук го намеси ни в клин, ни в чорап.

13

Анонимен

преди 9 месеца

До 21.Не бягат българите ,много се връщат .

12

Анонимен

преди 9 месеца

Поредната абсолютно глупава статия. Какво ни интересуват германските пенсионери дали са добре ? Питайте младите българи бе. До кога ще се кланяте на чужди оценки ?

11

Гледна точка

преди 9 месеца

Ама някак си между редовете се вижда, че предпочитаните места за огромен брой германци са Австрия и Швейцария, а не България.

10

До 5

преди 9 месеца

Имаме и пътища и като брой болници в Европа имаме най много болници в ЕС от глава на населението .А ако мислиш че в Германия няма престъпност си дълбоко заблуден .

9

Чичо Сельодка

преди 9 месеца

Тия за да мислят, че в България е хубаво, сигурно са некви сталинисти, закърмени в ГДР и в червена България се чувстват добре. А българите бягат на талази от най-корумпираната и престъпна руска губерния в ЕС.