208

западно оръжие супер

преди 9 месеца

Само с няколко ракети Химарси и 100 рaшиста при Свети Петър

207

Анонимен

преди 9 месеца

Никъде не се случи да се пробие руската защита - и вместо това "побетелите" ги смляха на кайма. По полетата на Украйна лежат останките на много десетки предишни западни чудо-танкове (включително около петдесет непобедими "Леопарди") и тихо си ръждясват.

206

Анонимен

преди 9 месеца

3аеби ги леопардите, заe6и ги леопардите, Украйна минава на чаланджари, най-добрите в света британски танкове, истинско оръжие-чудо. До дни, дори до часове чаланджарите ще влязат в Москва и диктаторът Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага.

205

Анонимен

преди 9 месеца

Пак да попитам Русия като е толкова нищожна ,защо я мразите толкова?Кортизолоът предизвикан от тази негативна емоция е унищожил здравето ви,спешно потърсете терапия!Нали сте убедени ,че ще се разпадне скоро,успокойте се,щом сте сигурни в правотата си!Всяка фобия е заболяване,а причината за вашата скоро би трябвало да изчезне,защо се пенявите толкова тогава?

204

КОНСТАНТИНОВ

преди 9 месеца

ЖАЛКИ ***,СТИГА С ТАЗИ ФАШИСКА ПРОПАГАНДА,НИКО НЕ ВИ СЕ ВРЪЗВА,СТАВАТЕ ЗА СМЯХ.РУСНАЦИТЕ БИЯТ УКРАИНЦИТЕ КАТО МАЧЕ В ДИРЕК.ТАЗИ ВОИНА Е ПОЗОРНА ЗА С.А.Щ. И СТЕЛИТНИЯТ Е.С. ЦЯЛ СВЯТ Е С РУСИЯ.

203

Анонимен

преди 9 месеца

Напред храбри украински освободители, бой по чутурите на кoмунделско-рaшистката федедация

202

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 245. То с писане на лозунги и възвания не стаа бе..то не е като едно време в комсомоля

201

Анонимен

преди 9 месеца

Сценарият е при руската контра на Запад и разпад на укроотбраната в Западна Украйна да навлязат поляците.Те просто ще си анексират Западна Украйна а Източна си остава руска.Въпроса е да не се сбият поляци и руснаци че става лошо после.Ще стане война НАТО срещу Русия.

200

Анонимен

преди 9 месеца

В момент, в който гражданите на ЕС са притиснати от лавинообразното нарастване на разходите в резултат на повишаването на цените, ЕС изхвърля парите през прозореца с две ръце. Освен милиардите долари за военна помощ за Украйна, разследването разкри, че Комисията на ЕС харчи почти три милиона евро само за фотографи и гримьори.

199

Анонимен

преди 9 месеца

До Какво следва - СССР не е водил в война в Афганистан, СССР беше там по искане на правителството на Афганистан според военен договор. Руснаците водеха само оперативно действията, свички задачи и мисии им се поставяха от правителството на Афтанистан.

198

Анонимен

преди 9 месеца

Кво стана прескочиха ли отвъде вече че не следях изкъсо ситуацията ?

197

Уудман

преди 9 месеца

Докато украинските мъже гинат в окопите жените им ще снимат порно, за да има гривни и долари за военната промишленост снабдяваща армията с оръжие. Не е перверзно просто бизнес, нищо лично.

196

50 хиляди убити

преди 9 месеца

и над 1000 унищожени танкове и бронирана техника. За да преодолеят некои минни полета. Браво! Слава Украине!

195

Какво следва

преди 9 месеца

Защо Украйна не може да спечели? Защото нито Украйна, нито САЩ и ЕС могат да си позволят толкова продължителна война, колкото СССР и САЩ водиха в Афганистан. Все пак в Европа не живеят муджахидини. Най-вероятно войната ще приключи когато Тръмп спечели изборите в САЩ. Като им ореже парите на Зеленски и дружинката му тогава ще се сетят да преговарят за мир.

194

таз зима

преди 9 месеца

НАТО ще спре да го има....

193

Клоунът Зеленски

преди 9 месеца

Заленски спечели изборите с обещания да спре гражданската война в Украйна, а вместо това я доведе до война с Русия. Той се отказа от подписаните в Истанбул от руската и украинска делегация споразумения за мир, а войната можеше да спре още тогава. Сега накъде - война до последният украинец? Не им трябва на украинците такъв президент.

192

алчните губят

преди 9 месеца

Не само че Украйна ще сe върне към Русия а НАТО може да загуби и източния блок!

191

Българин

преди 9 месеца

Потретвам за "антифашистките" съюзници на нацистите Руснаците подписват договор за ненападение с нацистка Германия на 23 август 1939. Когато русороб ви говори се оглеждайте от къде духа вятъра. Защото предателите винаги заемат тази позиция. Пакта рибентроп - ***

190

Уудман

преди 9 месеца

В украйна легализират по.рното, за да увеличат приходите необходими за финансиране на войната. Една добра новина от украйна.

189

алчните губят

преди 9 месеца

Не само че Украйна ще си върне Донбас и Крим, а може Русия да загуби Калининград и още нещо