265

Хахахахахах

преди 10 месеца

Радев ги бил принудил. ХАХАХАХАХ

264

ПРЕЗИДЕНТА НА ППДБ

преди 10 месеца

Да не съм си избрал аз този президент ? ВИЕ СИ ГО ПРЕИЗБРАХТЕ ЧОРАПА РАДЕВ !!!!! Най-много гласове са дали БСП 98% ПП- 90% ДБ-72% Възраждане-74 % ИТН- 90% Най малко за Радев ДПС- 28 % ГЕРБ СДС- 12% . Когато резултатите са налице Ленчетата да мълчат !

263

Анонимен

преди 10 месеца

Тъй като ги гледате, на принудени ли ви приличат? Принудени от няма и какво да си карат почивките на наш гръб, за наше добро, щото ако ги нямало, щяло да бъде по-зле.

262

Христо Христов

преди 10 месеца

Ако бабите на евроатлантиците ни не живееха по селата в Делиормана и Гоце Делчев, можеше да имаме късмет някои от тях да са си играли с детските играчки - бомби, пущани от британските ни евроатлантически партньори на 10 февруари 1944г над северозападна България.Жалко!

261

Анонимен

преди 10 месеца

до 281,преди 89г. ни построиха аец,имаше развит почти всякакъв отрасъл,бяхме конкурентноспособни,имаше силна и три пъти по голяма армия,самолети -истински не хартиените чертежи за милиарди

260

Анонимен

преди 10 месеца

До 280 А *** не го правеха, така ли? Три фалита не стигат

259

Анонимен

преди 10 месеца

до 278, след като запада ползва България като колония ,източва природните ресурси без пари,съсипва енергетиката и всякакво производство принуждавайки да сме единствено потребители но не и производители - какъв да е манталитета на българите?

258

Анонимен

преди 10 месеца

Тази не трябваше ли вече да е в затвора за изнасяне на секретни документи? Или глътна шамандyрара, за да не я вкарат в кауша?

257

До 275

преди 10 месеца

България е член на ЕС от 2007 и на Нато от 2002 г, ако не се лъжа?! По тази причина ориентацията й е прозападна - оказва се само на книга за сега... Манталитетът на голяма част от българите продължава да е проруски, за съжаление.

256

Анонимен

преди 10 месеца

при положение че киро умния сам призна че с машинации са спечелили проценти на изборите тия трябва само от затвора да говорят няма толко нагли като тия иззммекярии от ппдб

255

Избирател

преди 10 месеца

Айде сега ,след като президента ви е виновен за сглобката и ви е принудил да заметете всичко за което се изтърсихте и вие във властта ,сега да видим как вие ще принудите някой читав избирател да пусне за вас гласа си ,предателите никой не ги обича ,а във други времена съвсем по друг начин са ги уважавали ама нейсе и вие сте излишни!

254

Анонимен

преди 10 месеца

до 272 и от къдя на къдя принадлежиме на запада?

253

Анонимен

преди 10 месеца

миризливата велика лаянарка българска като я принуждават що не отива да пасе гъските като нея нагла българска отврат

252

Еххх

преди 10 месеца

Посолството ви инсталира за да подмените историята и да унищожите българите ,Лена парапетомобиле.

251

Анонимен

преди 10 месеца

Това е факт! ПП и Герб трябваше да,се обединяват заедно срещу президента, вместо да се конкурират помежду си. Защото в един момент Радев , вместо в обединяваща нацията институция, се превърна в разединяваща. И превърна кризата в страната в геополитическа : откровено буташе България в ръцете на Кремъл, независимо от прозападната й принадлежност . Не стига че не можем да излезем цял век от кремълската хватка! Той е предател.

250

Ангелина

преди 10 месеца

Лена Бориславова ,ти си умна жена и не трябва да се подвеждате от манипулациите на ГЕРБ и компания. Истинският ви "враг" не е президента ,а те и по - точно ББ,ДП и свързаните с тях ,които Ви настройват срещу Президента. Напълно безпринципната "сглобка" е формирана от външни сили ,които използват зависими политици ,за да прокарват техни интереси. ББ основното ,което го интересува е собствената му индулгенция ,но тя е временна .Всяко служебно правителство е по- добро ,отколкото ръководено от ББ,ДП

249

Защо?

преди 10 месеца

Защо заплатата на Лена Бориславова беше 13 690 лв като говорител на премиера Кирил Петков?Тя по-умна ли е от останалите българи?

248

Анонимен

преди 10 месеца

Нали му падахте на колене на Раев, забрави ли?!

247

Анонимен

преди 10 месеца

Ти коя си?!

246

Българин

преди 10 месеца

Киро клати Лена на парапета ...