17

Анонимен

преди 9 месеца

Ами то нищо няма по морето в България. Тук там малко саломонела и Ешерихия коли, ама те са домъкнати от украинците, които с месеци са се крили по бункерите без тоалетни и течаща вода. Дошли до България да се изкъпят, ама никой не им правил чревни изследвания понеже са специални гости и да не се разсърдят случайно. Така досурнали и други гъбички, бактерии и малко въжки, но това е тема табу за Министерството по Заразите.

16

Анонимен

преди 9 месеца

и кой вярва на лъжците от МЗ или изобщо на някой от това правителство? Никой, доверие 0% как не ви е срам бе крадци мръсни здравето на децата ли рискувате?

15

Милен

преди 9 месеца

Ха-ха, поздрави на МЗ от плажа в слънчева Гърция, както и на мутро-бизнеса окупирал нашето черноморие.

14

Abi

преди 9 месеца

Чисто е, къпете се, яжте сурови мидички и се радвайте на живота. Разтройството е докарано със самолети от Гърция, за да прецака нашето много по хубаво и чисто море

13

Анонимен

преди 9 месеца

Веднага ГаньоVZите хотелиери от бранша наскачаха с искания за съд, както стана със стека за 400 кинта...На всички с поне малко умствен багаж е ясно:1. Че държавен чиновник на сън няма да каже, че водата е замърсена...това е все едно да си направи публично сепуку ! 2. В морето се излива всичката *** вода директно от курортите и населените места.3. Туристите буквално плуват в собствен сос...сещайте се!

12

Анонимен

преди 9 месеца

Няма ешерия коли, само малко, където се вика на 11 плажа нищо не е. МЛ (Министерството на лъжата) говори колкото да не заспи.

11

Цветан Камелий :

преди 9 месеца

Аха,ОоооуКей... ВЕрвамЕ! Там сме,веднага щом се приберем от Лас Палмас!

10

Анонимен

преди 9 месеца

Разбрахме какво няма в Черно море, но не разбрахме какво има.

9

Вярващ

преди 9 месеца

до толкова колкото - няма да правим коалиция с ГЕРП или няма да правим коалиция с ПП ДБ! Аз съм вярващ и имам IQ число колко числото на Питагор!

8

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 9 месеца

Петьо Еврото е мъртъв писаха Фрог НЮЗ

7

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 6. Отричат щото нема туристе

6

Анонимен

преди 9 месеца

Не знам за бактерията, но в морето ни плават всякакви пластмасови и найлонови неща, което в Гърция го няма. Който иска да си ходи на нашето море, който иска да не ходи. Но тази кампания да отричаме очевидното е смешна и комплексарска.

5

Анонимен

преди 9 месеца

До 1234. Щото си от Бургас.

4

Хахахахахахахахахаха

преди 9 месеца

Няма? Я пак си формулирайте изречението! Има, въпросът е какво е количеството. Дори във вана да си натопите четирибуквията ИМА ешерифия! Дори да си ги избършете с тоалетна хартия по ръката ви ИМА ешерихия! Ако се чудите защо се разболявате на почивка: 1. Заразена вода. 2. Някой не си е измил ръцете след тоалетна. А вие се облизвате сладко, сладко. Всеки, който е работил по морето или живее тук знае много добре от какво боледуват туристите ;)

3

1234

преди 9 месеца

Аз съм от Бургас,но всяка година ходя на плаж в Гърция. Защо ли?

2

Анонимен

преди 9 месеца

Кой каза, че бактерията е само в морето ?

1

Анонимен

преди 9 месеца

Вчера имаше статия за това как и с колко пъти е повече от нормално замърсяването. Днес както винаги излиза някъв нищоправец от министерството и казва че не е вярно и че това е част от някакъв сън в,който живеем и който няма нищо общо с реалността.После се чудят защо българите масово ходим в чужбина при наличието на море