104

Киро Канадеца

преди 10 месеца

Няма значени това, става както кажем ние и посолството! Ще сменим празника, ще махнем думата русия от учебниците. Сла!ва Украине

103

Анонимен

преди 10 месеца

Ми не може ли плаващ нац.праз??? Като ни кажат "конграджулешан" от някаде - празнуваме и не рабитим...пък ни плащат...

102

Анонимен

преди 10 месеца

9,6 %, ама кресливи като за 100! То това е важното - който вдига повече джангър, той се налага. Като при малките деца.

101

1262

преди 10 месеца

Комунистите сега ще изкарат Кирил и Методий гръцки агенти, наркомани, пияници и женкари. Само и само да угодят на руските си господари.

100

Мдаа

преди 10 месеца

То толкова искат и в ЕССР и НАсраТО ама кой ни пита? Нещо референдуми по темата? Не можело да има развод. Хахаха. По-зле сме от Нигер даже. Те поне имаха смелостта да изгонят Франция от територията си.

99

Анонимен

преди 10 месеца

тея 9% са турци , помаци и най-обикновенни въртигъзици ,еничари и прочие предатели.ми не им харесва 3 Март -Освобождението на България от турско робство ! ,ала вече имат много власт и пари и си позволяват каквото си искат

98

Анонимен

преди 10 месеца

Гьобелс Денков ще ви смени националния прзник с 25-ти декември! И тогава всички ще пеете Джинг Гьобелс, Джинг Гьобелс на националния ви празник!

97

Аноним

преди 10 месеца

До 1991 г Никой не празнуваше 3 март какво се надприказвате излишно

96

Анонимен

преди 10 месеца

90.4% от българите са копейки.

95

леля Пена

преди 10 месеца

ДО ВЧЕРА ВСИЧКИ БЯХА ЗА 24-ТИ,ДНЕС САМО 9%,АМАН ОТ ПРОПАГАНДА С РУСКИ ПРИВКУС.

94

До 78-ми Предполагам

преди 10 месеца

говориш за събитието известно като "Руско-турската освободителна война"? Според мен "руско-турска" е грешно, тъй като Турция се появява като самостоятелна държава по-късно. Според мен, може да се празнува 3 март и да имаме дипломатически отношения с Турция без проблеми, тъй като Османската империя вече не съществува, а Турция е по-скоро наследник на Селджукските турки, от колкото на някоя арабска култура. Всичко е точно, дишай и запази спокойствие. Никой няма да дойде да ни напада заради 3 март.

93

Анонимен

преди 10 месеца

Смешни са седесарите, 3 март бил рожденият ден на Александър втори, окей, ама 24 май какво е, родженият ден на Кирил философ, византийски библиотекар.

92

Анонимен

преди 10 месеца

Ако искате да знаете, над 60 % искат да е 9 септември.

91

Анонимен

преди 10 месеца

Че двамата братя Кирил и Методи са синове на византийски управник в Солун демек гърци

90

ИСТИНАТА!

преди 10 месеца

НЕ НИ ОТКЛОНЯВАЙТЕ ВНИМАНИЕТО: ВАЖНОТО Е ЧЕ Бойко вече е добър! Нито кирчо, нито кокорчо нито нещастните им поддръжници говорят за "модела ГЕРП", за "Мафията", за "кражбите на Борисов", за "чувалите с пари", "за кюлчетата", "за пачките" - всички тихо мълчат, протакат имунитета на Бойко и перат ли перат със сапуна ризите на Борисов, Пеефски, Доган и другите от групата. А Христо Иванов забрави как се кара лодка на Росенец, щото вече ходи там на отчет с кола на НСО - смех и срам за всички "демократ

89

В Ареста

преди 10 месеца

Нищо не е правил в ареста, почина си и го пуснаха, щото после Бойко се ожени за ПП и ДБ, да има какво да клати, а пеефски им кумува. Това са ПП и ДБ - жени на Пеефски и Бойко.

88

Йеромонах Мамаил

преди 10 месеца

Като се прочетат неграмотно написаните коментари веднага става ясно защо тоя сайт е международно известен като опитно поле за путинската дезинформация и пропаганда сред и бездруго малограмотните българи. Тъжна, много тъжна история...

87

Анонимен

преди 10 месеца

България може да се гордее със 24 май, Деня на Светите братя Кирил и Методий,дали писменост на Славянството! Който може нека каже поне един герой, имащ нещо общо именно с датата 3-и март! Но няма да е български..

86

Анонимен

преди 10 месеца

Какво точно е станало на 24 май бе пепедебъ ботове. Какво???! Гътнал се е адаша на нискочелия ви говорител и то на 12 май. 24 май е соц манифестация и "празник" на рашата. С какво точно е свързана тая дата с нас питам. Таз азбука дето са ви казали да т-т-р-о-лите е по поръка на Великоморавия. НЯМА АБСОЛЮТНО НИЩО общо с България. Единствено пропаганда, че е наша и ние сме я дали на у-ш-а-н-к-ите. Да се бием в гърдите. 6 и 22 септември са истински дати дето е станало нещо...ботове

85

Не е ли ясно?

преди 10 месеца

До 24 Май: 24-ти Март е хубав празник, това никой не го отрича. 24-ти Март е празник на славянската писменост и култура, но празник на българската държавност е Трети Март. И затова е национален празник.