163

Анонимен

преди 9 месеца

До Тангра Тегли от банка.

162

Таня

преди 9 месеца

Не знам защо е този страх от еврото. Аз, например, колкото повече евро имам, толкова по-щастлива ставам :)

161

Virtuozzo

преди 9 месеца

след 33 години "демокрация" ,чуя ли за нещо западно настръхвам и заемам отбранителна позиция и свивам юмрук в ръка готов да халосам всеки западнофилски пропагандист право в лъжливото му чене :)

160

Тангра

преди 9 месеца

Най големият проблем е , че при приемане на еврото всички валутни и златни резерви отиват в ЕЦБ и стават общи. И като сложиш свръхзадлъжняли страни като Италия Португалия, Франция. И при една евентуална криза както в Кипър преди години, какво им казаха вземете 30% от всички депозити на хората. И им даваха по 50 евро на ден и им орязаха депозитите.това е отказваш се от независимост

159

Анонимен

преди 9 месеца

He ce нagaй нa cъщия apшин мaт'pиaлe, зa нaчaлницитe ти cи тpeтa pъka чoвek...

158

Анонимен

преди 9 месеца

Като е толкова хубаво отивайте си в Хърватия.Палете гуменките и там.България се напълни с укри безделници.Докато вие блъскате и обеснявате колко е хубаво да се живее в България те си живуркат по света и у нас.Карайте си 10 годишните трошки и си броете стотинките това ви е съдбата.

157

елке успокой

преди 9 месеца

бедните 50% в бг като им обясниш подобно на манипулационна ви статийка колко хубаво ще бъде да са европейци с няколко евро когато лакомите още ще вдигнат цените оправдавайки се с еврото и че има други 50% харчат угаждайки че веднъж се живее

156

Анонимен

преди 9 месеца

Хърватите НЕ са аборигени, не се сравнявайте с тях ами си яжте бананите

155

Анонимен

преди 9 месеца

Референдум за излизане на Възраждане от България!

154

Анонимен

преди 9 месеца

Поредна платена статия, опитваща се да не убеди колко е "убуу". И какво му е сложното по-точно на обмяната на пари? Вече може и през телефона си да го правиш, ако не ти трябва кеш. Това ли е преимуществото на еврото? :D Куната и левът не са сигурни валути, моля? Че нали са въразни за сигурното евро, какво им е тогава несигурното. По-големи измишльотини не бях чел.

153

Нещо умно

преди 9 месеца

Гледайте дебата Дебат: За или Против Eврото? д-р Юлиан Войнов vs доц. Григор Сарийски ----- https://youtube/watch?v=SbyRN-8WaT8&ab_channel=НАЙ-ВЕЛИКИЯПОДКАСТ

152

Анонимен

преди 9 месеца

Нова статия пропаганда.

151

Бай Бойко

преди 9 месеца

Драго ми е. Нека да почакаме па да видим след време колко ще се радват и куфеят на това щастие преди да ги удари горното та да видят долното. Нема къде ние да бързаме ако сме хитри и умни ще се учим от Англичаните.

150

Българин

преди 9 месеца

Ох, добре че сме в ЕС и НАТО и мога да живея като успял българин и да си сменям колата с нов модел на всеки 4 години, а не да мизерствам като украинец. Ако не бяхме в ЕС и НАТО в България щеше да е мизерия като в Украйна, а сега хората в България живеят богато, магазините са пълни като корекоми, храните извършените бъклици на запада, българина върти западна кола от по на 10-20 години по магистралите и бега свободно на запад. България от 9 000 000 е вече 5 000 000. Кеф!

149

Пророк Илия

преди 9 месеца

С бясна скорост инфлация всичко се надува цени, заплати хвърчат луд на шарено се радва ... след чудовищното увеличение на надници заплатки всичко се обезценява и ще дойде страшната криза която ще доведе европейците до мизерия и човекоядство.

148

Анонимен

преди 9 месеца

Супермаркетите в Аляска са пълни с руски стоки. Има дори повече руски училища отколкото в Украйна.

147

Кой има интерес?

преди 9 месеца

Кой има интерес от еврото??? "Приемем ли еврото губим всякакъв финансов суверенитет. Паричния поток ще се контролира изцяло от Брюксел. Освен това и заемите стават общи. Тоест България ще плаща дълговете на задлъжнели страни като Гърция, Португалия, Испания, Италия. А сега никой не може да ни накара да плащаме дълговете на гърците. Шведите и датчаните не искат евро. Защо? Да не мислите, че шведите и датчаните са по-глупави от българите?"

146

Анонимен

преди 9 месеца

А ЗАЩО ДЪЩЕРЯТА НА ПЕСКОВ ЖИВЕЕ НА МЕТРИ ОТ АЙФЕЛОВАТА КУЛА- 180 М- ЗА 2 000 000 ДОЛАРА- ЗАЩО НЕ СИ СТОИ В 5 ТАТА СВЕТОВНА ИКОНОМИКА.

145

Българин

преди 9 месеца

Ох, добре че сме в ЕС и НАТО и мога да живея на запад като успял българин и да си сменям колата с нов модел на всеки 4 години, а не да мизерствам като руснак или като белорусин. Ако не бяхме в ЕС и НАТО в България щеше да е мизерия като в Беларус, а сега хората в България живеят богато, магазините са пълни като корекоми, българина върти западна кола по магистралите и бега свободно на запад.

144

Анонимен

преди 9 месеца

"Инфлацията в Хърватия за юни 2023 г. е една от най-високите в ЕС - 8,3 процента. А по равнище на доходите средната чиста годишна заплата е от 11 000 евро страната е в долната част на класацията. Основният проблем на Хърватия обаче не е новата валута"..............Ясноо, тактиката ви е просто да отричате проблемите причинени от еврото и да му лъскате имиджа до откат.