69

Анонимен

преди 10 месеца

Днес в Украйна, а утре рашистите и България ще започнат да обстрелват

68

Анонимен

преди 10 месеца

Денис Прокопенко "Редис" тартора на укронацисткия полк "Азов", който турчилята пуснаха, дава указания на укронацягите на фронта. Турчилята не спазиха споразуменията с Русия. Турчилята позволиха на финландия и швеция да влезнат в нато. Турчилята дават и продават техника на укронацягите от преди началото на СВО. Турчилята са мruсни б0клuci kato BG русофобите!! Тоя път за Редиса няма да има пленяване и екскурзии, а ще получи бомба ФАБ-9000 и ще иде при бандера където му е мястото.

67

Скоро в Украйна

преди 10 месеца

после и ндруги места - краваро-питеците на съставни части.

66

Анонимен

преди 10 месеца

Фашистите отново тероризират цивилни.

65

Анонимен

преди 10 месеца

Победихме Русия, но през ден спим в метрото хаахха

64

Анонимен

преди 10 месеца

Укронацисткият режим и укронацягите са доволни, че получават от запада бронирани железни ковчези.

63

Анонимен

преди 10 месеца

Видя се, че западната техника дадена на укронацягите се оказа с картонена броня, сега се надяваме на краварските Ейбрамси )))

62

по реда си!

преди 10 месеца

След укропитеците ще дойде ред и на родната укро-агитка. Сега к ви ча т като пред кланница чувствайки заплахата!

61

Анонимен

преди 10 месеца

Прелъстен и изоставен, Зеленски ще руши родината си, мори мъжете и затъва в дългове. Доктрината Байдън, вече не е тайна. Инвестиция в бойна техника, обучение на укрите, продължителна война и готови планове за възстановяване. Познайте кой ще плаща сметката и кой ще спечели. У нас още не им стана ясно, че Байдън може и да е изкуфял, но още в началото след разговора с Путин ни предупреди. САЩ и НАТО няма да се месят, но войната в Украйна *** на вратата.

60

Анонимен

преди 10 месеца

Милиарди потънаха в Хохолстан и в джобовете на зеления и великата контраофанзива се сведе до превземането на селска тоалетна с пет къщи и вземането в плен на руснака клечащ в нея..Това щом е на първо място в пропагандата....плачевна е работата...Нищо де, Тагарев сега като заизпраща една помощ, едно чудо...ще се превземе и близкия кокошарник, поне яйца да има...

59

Анонимен

преди 10 месеца

Киевските нацисти са обезсилени, обезсърчени и ОЗЛОБЕНИ от многобройните си провали. Неслучайно напоследък засилиха бомбардировките на мирни райони в Украйна и Русия. Само преди няколко часа са ударили центъра, в който са разположени бягащите от наводнението етнически руснаци. За пореден път има убити и ранени цивилни.За пореден път Киев показа своята същност.ДНР и ЛНР могат да са доволни от решението да се отделят от киевските нечо веци.

58

Анонимен

преди 10 месеца

До 65, вони на дундата на оная дето те е изcpала

57

Анонимен

преди 10 месеца

Да питам само контранаступа днес в каква посока е? Че всеки ден различно.

56

Анонимен

преди 10 месеца

Вчера показаха записи от Мариупол от 9-ти май 2014 г. На кадрите се вижда как украински фашисти идват с тежки бойни машини и автоматично оръжие при хората, които полагат цветя на паметниците на загиналите във войната, и СТРЕЛЯТ по хората. !!!!! Украинските фашисти стрелят по мирното население с автомати и с тежки бойни машини. Нека натолюбците и промитите глави видят записите и още веднъж си помислят има ли в "свободния свят" свобода на словото и къде и България в кюпа?

55

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя сайт вoни, вони на мpъcни миpижливи русофоби!

54

краваромучалките,

преди 10 месеца

изпадат в ступор и им избива бяс, като почнат лееко да разбират за мащабите с които се изгарят западните "помощи" !

53

Анонимен

преди 10 месеца

Вчера в парк "Щорса" град Луганск покрай паметника на убитите руски дечица от бандеровците, пленени бандеровци засяха дръвчета

52

Анонимен

преди 10 месеца

На франция срещу Нигер ще помагаме ли? Трябва да помогнем на нашия съюзник да си върне колонията

51

Анонимен

преди 10 месеца

Запада измами Русия с Минск-1 и Минск-2. Иначе Украйна още щеше да си е цяла.

50

Анонимен

преди 10 месеца

Американската журналистка Аниса Науей: "Достатъчно е човек да погледне политическата карта на света. Обърнете внимание, къде е Украйна и точно до нея Русия. Потърсете сега САЩ на какво разстояние се намира от Украйна. Забележете, сега, множеството американски бази разположени в почти всички държави, съседни на Русия. Ако при тези факти твърдите, че агресорът е Русия, вие имате проблем."