53

Анонимен

преди 10 месеца

До една жена "Защото ви е най-важно да сте мъже, а после - хора, евентуално, може би, ако ви е изгодно. Никой не казва, че е лесно да си мъж. Но толкова безсрамно да си признавате, че не го можете, не е за хвалба." Я си виж ей това писание и после пак кажи, че не мразиш всички мъже! Затова, че някакви са направили нещо, ти веднага почваш "вие еди-кво си"! Е кои "ние"? Лично познаваш ли всички? Защо съдиш така на едро без да познаваш хората? Коментарите ти са обидни за всички свестни хора!

52

Анонимен

преди 10 месеца

Вярно е!

51

една жена

преди 10 месеца

До Анонимен 53 Изобщо не мразя мъжете, като цяло. Ясно съм го написала в много от коментарите. Но и вие самите, ако не се разграничавате от писанията на троловетe, не заслужавате уважение. Мен ли трябваше да упрекнете или него? Одобрявате ли коментар 44? Ако убитата беше майка Ви, сестра Ви, дъщеря Ви, как щяхте да го прочетете?

50

Анонимен

преди 10 месеца

До една жена Айде стига хейти мъжете като цяло пък ти! Всяко стадо си има мъpша. Но има и свестни! Изказвания като твоите само създават лош образ на жените. После ще търсиш уважение от мъжете!

49

Анонимен

преди 10 месеца

Странно защо сега се сетиха за Евгения да я развяват на тълпата, вчера никой не се сети за нея.Защо така, малко странна в тази ваша загриженост?

48

една жена

преди 10 месеца

До Анонимен 44 Не се е сетила тя. Жената е мъртва. Споделили са го неговите приятели - МЪЖЕ. А са мълчали от мъжка солидарност. Защото ви е най-важно да сте мъже, а после - хора, евентуално, може би, ако ви е изгодно. Никой не казва, че е лесно да си мъж. Но толкова безсрамно да си признавате, че не го можете, не е за хвалба.

47

999

преди 10 месеца

Каква е била деиствителната причина за убийството на Евгения никога няма да научим.Адвокатът на семейството се бори за по- голямо обезщетение на семейството и децата и.Каква е тезата на защитата не пише в статията.Единственото,което знам е,че може би седмица след изчезването на Евгения в квартала бяха налепени постери с нейна снимка и информация,че е в неизвестност,както и телефон за връзка.Дали постерите са инициатива на нейни приятели или са били опит за алиби на съпруга и не зная.

46

една жена

преди 10 месеца

До Анонимен 47 Защото жената е убита по особено мъчителен начин. Имайте страх от Бога! Не сте ли хора? Не ви ли е жена раждала? От рогатия ли сте направо клонирани?

45

Анонимен

преди 10 месеца

Не е бил мутра, но баща му е бил от ДАНС, което значи, че той е трето или второ поколение мутра, дори и да е изкласил и да е станал програмист. Манталитетът се предава чрез примера на средата и възпитанието. Мислете като си избирате партньор, не гледайте само дали има пари.

44

Анонимен

преди 10 месеца

Защо да го трие, за да има цензура по-свирепа от тоталитарната ли?Докога ще мачкате българите с измислените си вопли срещу нормалните хора?

43

една жена

преди 10 месеца

До Анонимен 44 Изумителен цинизъм! Защо не е изтри този коментар?

42

Анонимен

преди 10 месеца

Ако някой обижда и насилва жените значи те са си го заслужили!

41

Анонимен

преди 10 месеца

Сега всички к.*** масово се сещат, че е модерно да са били заплашвани с убийство.

40

Анонимен

преди 10 месеца

До 40. Това че въвеждаш някакви нови термини, които си позволяваш да интерпретира произволно по твой си (фалшив) начин не може да се приеме за аргумент. А и по точно какво твърдиш?

39

Въпрос?

преди 10 месеца

До 32. Анонимен. Убита е за пари?!

38

Анониме

преди 10 месеца

До 31. Не си ли забелязал/А че в заведенията и по улицата е пълно с такива хора. Че дори и в нета има хора които се държат по този начин. Според мен смятат че така са по-мъжествени. Но и доста жени ги възприемат по този начин. Това поведение се толерира в нашето общество. Трябва ли да се учудваме от резултатите.

37

Мизгонията

преди 10 месеца

Мизогиния - защо сексизмът не е безобиден???? Всеки ден жените са заплашвани и обиждани, удряни, ритани, убивани от мъже от най-близкото им обкръжение. Откъде идва тази мизогиния? Тона е омраза, връждебност и средновековни предразсъдаци към жените. Женомразството може да се прояви под формата на полова дискриминация, омаловажаване на жените, насилие срещу жени или сексуално обективиране.

36

една жена

преди 10 месеца

До До една жена 26 Добре, прочетох. Пак не сте прав. Отношенията им са се влошили през 2020 г. Тя се е запознала с този мъж през 2021 г. и в началото не са били интимни. Значи не това е причината за влошените отношения. И изобщо не става дума за безразборен секс, както намеквате Вие.

35

Анонимен

преди 10 месеца

До 32. Ама не бил реално мутра. Това е просто хулиган, престъпник ако щеш. Какво друго поведение очакваш от такъв човек?

34

Анонимен

преди 10 месеца

До 32 . Какво значи не е бил мутра ако се държи като мутра и е хулиган. Като казвам мутра имам предвид определен психологически тип. Напомпан със стероиди, татуиран, ниско грамотен индивид. Който се държи като психопат и насилник спрямо всички около себе си. Не си ли забелязал че тези хора се обличат и държат по определен специфичен начин?