169

Варвари

преди 10 месеца

Помните ли Динко като хвана 20 тина бежанци?А днес колко са?Има ли ефект от намесата на Динко?!По динковски ли ще решаваме проблемите,като се пребиваме от бой?!Не казвам,че съм на страната на просещия и той е за наказание,но къде така се решават проблемите в ЕС?!

168

Свинската опашка

преди 10 месеца

Да вземат,че да го пуснат за да продължи да тероризира хората .Докога? Да се бие с едри мъже,а не с дребни и то на боксов ринг:)

167

Анонимен

преди 10 месеца

Динко все се навира между шамарите и пречи на бизнеса на мутрите. Онова с мигрантите си беше бизнес и някой печелише от тях. Сега с фалшивите просяци също е бизнес и пак някой печели и затова все Динко е виновен и все в съда се оказва, когато разкрива незаконните далавери.

166

12345

преди 10 месеца

Мега *** клип! Динко откри топлата вода!!! Браво! Аз си мислих, че всички просяци са инвалиди и не могат да работят! Айде сега Динко да открие, че депутатите не крадът с милиони и да почва да ги шамари!

165

popa ot razgrad

преди 10 месеца

ами щом като няма държава която да раздава правосъдие хората сами ще си раздават правосъдие...понякога правосъдие понякога кривосъдие...ама ще го раздават...

164

Анонимен

преди 10 месеца

От кога осуетяването на престъпление се наказва с арест и повдигнато обвинение?

163

Анонимен

преди 10 месеца

Ако подкрепите Динко,много Динковци като него ще решат,че имат право да пердашат когото си искат.Това означава,че който е по-силен физически ще бие когото си поиска,без значение клоошар или депутат!Тогава по-слабите физически ще се въоръжат и представяте ли си какво ще стане?!

162

Анонимен

преди 10 месеца

НПОтаджиите на Сорос се опитват да ни накарат да премем, че измамата, просията и проституцията са нещо нормално, така ли?

161

Анонимен

преди 10 месеца

Свети Динко каза на просяка - Стани и ходи! И му пораснаха крака на просяка и стана и проходи. - из Чудеса, книга 2, псалм 23.

160

Анонимен

преди 10 месеца

Протест пред обора на кривите жълти павета в подкрепа на Динко! Нима ако видиш престъпление и го осуетиш, ще бъдеш осъден? Такова послание ли ни изпраща прокуратурата, която е сляпа за всичко останало?

159

Анонимен

преди 10 месеца

Прокуратурата разтвори чадър над бизнеса с фалшивите просяци. Интересно кой ли е боса на "сакатия" просяк? Такива като него могат да направят няколко хиляди на ден в активния сезон, а когато имаш 100 като него пей сърце

158

Анонимен

преди 10 месеца

Този от много време трябваше да бъде където му е мястото в затвора заедно с много други престъпници

157

IT Pro

преди 10 месеца

Проблемът е че е заснел клипа и го е пуснал без обработка, а можеше и просто една ковид маска да сложи ;-) Иначе поздрави, ако тоя "просяк" и подобните ядат по един бой на няколко дни ще се насочат към някоя смислена професия и ще помогнат с кризата с кадри.

156

Анонимен

преди 10 месеца

Пълна подкрепа за Динко! Защо един Динко видя престъпление, което хиляда милиционери не видяха?

155

Анонимен

преди 10 месеца

Мъ ни мъ занимавайте с глупости ве!

154

Галин Костов

преди 10 месеца

Бизнесът с просяците се отчита на ПП-ДП и за това е покровителстван от тях. Същото се отнася и до проституцията. Именно за това двете криминални деяния бяха изтрити от наказателния закон 2022г. В момента продънената от корупция прокуратура е използвана като бухалка за да се сплашва хората тръгнали да разкриват армията на фалшиви просяци по морето и по улиците на големите градове, които на практика извършват престъплението измама по чл. 209, а то по-тежко наказуемо от хулиганство.Пълна пародия!

153

Охльо

преди 10 месеца

Бие и унижава измамник, а не просяк! Тоя пич е за медал, а не за арест

152

Анонимен

преди 10 месеца

А въпросния продсяк ще го съдят ли? Или той се отчита на някоя районна фуражка? ОТВРАТ СТЕ

151

Сандо

преди 10 месеца

това е типичен пример за домашно насилие в градски условия - искаме истамбулска конвенция ;)

150

Анонимен

преди 10 месеца

Ай стига бе! *** то имало прокуратура? Хванаха най-големия престъпник в държавата. А с убиеца от Цалапица какво стана? Със Семерджиев? С Бойко Борисов и Кирил Петков? Аааа пардон, последните са още с имунитети. Срам ме е, че живея в тая държава!