133

СКОРО, МНОГО СКОРО

преди 9 месеца

До Анонимен131 ...В случай на по-нататъшно продължаване на конфликта, руските войски ще победят въоръжените сили на Украйна и ще освободят Одеса, заяви бившият офицер от американското разузнаване Скот Ритър в ефира на американския YouTube канал. Турне на съдбата.

132

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 123. С писане на глупости не стаа бе...А и никой не се интересува дали си против или за. Най-малко пък те. И на какъв език говорят след като нямат свой собствен ? На езика на глухонемите ли ?

131

Анонимен

преди 9 месеца

131 - Каквото и с контранастъплението :)

130

До 122

преди 9 месеца

Виж средна заплата в Москва и разходите на месец за ток вода парно газ които са около 80лв! общо и пак помисли дали сме по добре от Русия. За цени на бензина не говорим. И между другото Москва не е със най високата заплата в Русия....Чукотка е далеч напред. Знам че няма да повярваш но е факт.

129

Анонимен

преди 9 месеца

До 121 - Категорично съм против да се правят каквито и да е опити да се определя, като нация този сбирщайн. Държава определено са, но каква нация може да бъдат, като дори нямат собствен език. Къде им е историята? Ако всеки селянин убил някого след свада в селската кръчма се описваше в българската история нямаше да ни стигне хартията. Ега я нацията без език, без история и без културно наследство. Принципно това е и причината постоянно да се опитват да омаловажават тези фактори - защото ги нямат!

128

Анонимен

преди 9 месеца

Крим си е Крим.А кво стана с Киев за три дни?

127

Анонимен

преди 9 месеца

"Не са само Русия и Африка и Азия, има толкова много други разнообразни континенти които могат да доставят евтино" ----------------------------------------------------- Авторът на този бисер е верен последовател на Аналена с нейните "стотици хиляди километри" и "поциции обърнати на 360 градуса".

126

В края на ВСВ

преди 9 месеца

атомните бомби трябваше да паднат в маZkве и санк пит.

125

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 125. С писане на глупости не стаа бе...

124

Анонимен

преди 9 месеца

И защо да не ходят? Нали Зеленски не удря цивилни. Все пак не е като Путин ... или така се чува.

123

Анонимен

преди 9 месеца

Кви плажове има в Магадан, Владивосток..

122

Анонимен

преди 9 месеца

'' На море в Крим '' ...................................... ето тези ват*ници на снимката ще са ви господарите, ако Украйна падне ... хубаво ги вижте - ще ви влизат в апартаментите, ще ви вземат каквото имате и каквото нямате, а който не иска - бой или под земята ... нарича се русский мир.

121

Малко за политика

преди 9 месеца

Нека почиват. Няма лошо. Крим си е руски.Така реши на референдум преобладаващото русконаселение там. Ама (ще кажат евроатлантиците) решило под дулото на руските автомати. Да, но Косово пък се отдели под дулото на натовските автомати и евроатлантиците не виждат проблем в това. А щом може за Косово, може и за Крим и Донбас. Международните закони значат нещо само ако важат за всички, а не избирателно, само за сателити на САЩ.

120

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 123. Да не би ти да си ги насипвал с пясък че си толкоз горд ?

119

Анонимен

преди 9 месеца

"Световната банка обяви Русия за пета икономика в света..."-----Аре сега кажи за заплатите.Като започнеш от Русия с минимална работна заплата от 170

118

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 122. С писане на глупости не стаа бе...

117

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 123 Къде са тези финни като златен пясък плажове ве пингвинче русофилче, освен в България и отчасти Турция, ама там е само отчасти :)))

116

Анонимен

преди 9 месеца

По вътрешен продукт на глава на населението България е с 20 места пред Русия.

115

А да знаете

преди 9 месеца

Какви плажове има в Магадан...

114

До 102и

преди 9 месеца

Напиши в Гугъл: "Световната банка официално обяви Русия за пета икономика в света." Говорим за Световната банка която всъщност е...американска ! Ако смяташ че те лъжат ?