494

XuTbP5bP

преди 10 месеца

Всички ни направихте Динковци продажни пеперуди, ще ви шамарим и вас много скоро, стойте си на климатиците и ни лъжете още.

493

Офф ,да се омита

преди 10 месеца

Аз освен клошари и просяци не съм чул този комплексар да е скачал на мъж.Поне два пъти го биха като маче у дирек в Калофер и на морето , и тогава рижавия *** само жално скимтеше.Явно си търси някакви жертви като този хилав просяк ,за да се прави на батка.Иначе е кинта и двайсе и едвам диша.Сигурно е возил поне двама татуирани здравеняци в джипа , защото е страхлив като мишка.

492

XuTbP5bP

преди 10 месеца

Докато няма държава с такива *** ще трябва сами да се справяме явно. Браво Динко, ние сме с теб! Изобщо не ги слушай тея платени про...ки какво спускат.

491

бивш студент

преди 10 месеца

Ще се раздава правосъдието докато институциите не започнат да си вършат работата. Заради такива измамници хората не вярват на наистина нуждаещите се!

490

Сашо

преди 10 месеца

Сега някой ще се намери да докладва инста канала му. Мн му се кефех. Човека е топ!

489

ъцз

преди 10 месеца

докато правителството е клекнало и изпълнява поръчки на "партньорите" за сметна на населението това ще се случва

488

Коментатор

преди 10 месеца

До Хей, сайта-Утре някой може да реши че и ти не спазваш някакви норми и закони и да дойде да те смели от бой. Така с примитивно мислене напредък и прогрес няма. Но и фактът че Динко има подръжници означава че държавата си заслужава мястото сред най-бедните и неразвитите.

487

Васко Далаверата

преди 10 месеца

Аз съм Васко Далаверата тираджия гастарбайтер в Америка и съм сърбал попарата на този севдопатреот ама се обадих на полицията и му пуснах входящ номер и с мен се занимаваше ама бати ви Васко кара по закон защото знам какво искат да ме осъдят и ми вземат парите за това ме провокират

486

ХФ

преди 10 месеца

Дано някой го спука от бой, ще плюе върху хора, хайде бе, б****

485

то нема държава.....

преди 10 месеца

....така е, като няма държава.....

484

Георги Пенчев

преди 10 месеца

Знае руски !!!

483

България е капут

преди 10 месеца

Нищо не става от България. Динко да върши най-елементарните функции на полицаите. И за какъв *** плащаме данъци за полиция? Плюя на тази държава в пъти по-силно отколкото Денко плюe в лицето на този дето най-вероятно събира пари за някой мафиот.

482

Анонимен

преди 10 месеца

За всичко е виновна само и единствено държавата. Един бит измамник от псевдомутра. *** държава с евроатлантически ценностни ориентации асимилира и двете криминални общества и като цяло подкрепя контролираната престъпност, като "полезна" за разделяне на обществото.

481

По същество

преди 10 месеца

Ясно е, че инвалидът не работи за себе си. Въпросът е: За кого работи псевдоинвалиди та се вдигна толкова шум. Не е тайна, че просията е контролиран бизнес и няма случайни, а " държавата" се прави, че не разбира.

480

Анонимен

преди 10 месеца

БРАВО НА ДИНКОА ЩЕ РАЗДАВА ПРАВОСЪДИЕ ДО ТОГАВА КОГАТО НЯКОЙ СЕ ТРОГНЕ ДА СИ Е ВЪРШИДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ДИНКО

479

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 481: Разбира се, че законът е несправедлив и ти сам посочваш защо. Защото според закона на наказание подлежи Динко, а не наглия лъжец, който манипулира хората.

478

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 488Че в коя капиталистическа дръжава няма просяци бе мъж ?

477

6 АВГУСТ 1945

преди 10 месеца

До от далече ПОМНЕТЕ ! НА ТОЗИ ДЕН ДЕМОКРАТИТЕ ОТ САЩ ИЗПЕПЕЛИХА ХИРОШИМА

476

от далече

преди 10 месеца

а държавата защо не си върши работата?!!браво на Динко! След като държавата заработи, няма да има нужда от динковци!!Но това няма да стане скоро, защото манталитета е сбъркан на тая територия!!

475

българина

преди 10 месеца

типично за ценностите, бандита на свобода, а разкрилия го вместо награда затвор. е за това тия скапан народ трябва да изчезне