41

Един там

преди 10 месеца

Само от скъпо зърно и скъпи стоки за Европейците, нищо евтино от Русия.. Така им харесва най-много живота да им е скъпо всичко и да се чудят от къде им е дошло...

40

Сержант

преди 10 месеца

Как беше лафът- когато ти дават нещо безплатно, значи стоката си ти! Така беше и България по време на соца с разликата, даже не ни го даваха безплатно и ние пак се кефихме.

39

Анонимен

преди 10 месеца

Ееее, най-после си изплюха камъчето! Всичко евтино е много вредно за демократичните ценности! Трябва да е скъпо, за да може да се твърди, че е безопасно, полезно, и ... абсолютно безвредно за околната среда. Освен това, не трябва да създава зависимости /тук се изключват по правило наркотиците/. Стигаме до сирене под 10 лв - не, кашкавал под 30 лв - не, аналгин-хинин - не, парацетамол - очевидно ще се спре, заедно с аспирина, разбира се! Трябва да е скъпо - получава се растеж, ръст!

38

Ром"с

преди 10 месеца

Докато това правиха от ЕС ,Те го правеха от чисто благородничество ,а сега когато същото правт и руснаците е ..за зависимост.Ех,тез двойни стандарди .. . Знаете ли че в Англия има банка Coutts която е само за привилигировани,които имат над 1 милион ..и сега на Найджъл Фараджа са му блокира ли сметките ,защото...защото ...не е бил политкоректен към войната в Украйна !Ха сега де..демокрация,свобода на словото,частна неприкносовеност ...Така че да внимаваме какво пишем))

37

Смех

преди 10 месеца

До Анонимен 37 "Като е толков хубаво, защо западняците не си купуват от Украйна ?" Първо лъжеш че "не си фен на ушанките" после буташ опорката за това как "западняците не си купуват от Украйна", но нещо си забравил за ДРУГАТА ви опорка как "всичкити зърно било отишло за Запада, и за африка всъщност не стигнало нищо. Е как така бе, тавариши?

36

Анонимен

преди 10 месеца

Ами предложете им пшеница на още по ниски цени от Руснаците бе. Нали уж пари бол имате. След като имате толкова пари за Украйна, що не изкарате 2 милиарда и не купите пшеница която да подарите на Африка? Нали уж сте много загрижени

35

Историк

преди 10 месеца

До Анонимен 38 Я цитирай АВТОРА на това "определение"

34

Анонимен

преди 10 месеца

До историкЧаст от определението за капитализъм /демокрация /е - Човеконенавистен обществен строй ! Би трябвало да го знаеш

33

Анонимен

преди 10 месеца

Не съм фен на Ушанките, но само ми кажете с какво качество е зърното от Украйна, като от токова време се думка с бомби с обеднен уран ? И защо в България се продава украйнско жито, а нашето отива за Западна Европа ? Като е толков хубаво, защо западняците не си купуват от Украйна ?

32

Историк

преди 10 месеца

Рузките терористи нападнаха директен конкурент на пазара на зърно, и унищожиха продукцията и съоръженията му за търговия със същото, за да може да "продава евтино зърно". Това са фактите.

31

Историк

преди 10 месеца

До Анонимен 34 Нека позная: "истината" е това, което рузките ти господари ти наливат - по первъй канал, в "телеграм" и комунистическата паралелна реалност. Само че за това ти не си "чел". Някой друг е "чел" и след това селективно ти е гравирал лъжите, с които живееш и до днес. Затова и яко бягаш от дискусия с ФАКТИ.

30

Анонимен

преди 10 месеца

Гнусен увреден старец

29

Историк

преди 10 месеца

Руските окупатори ликвидираха и елита на българската нация, когато дойдоха да ни "асвабаждават" (няколко пъти) като след това си възпитаха еничари-***, които да твърдят, че без тях не сме никои и никои не сме били. Това е класическата им тактика да създават проблем, за който след това да "предлагат решение". А ако жертвата им не им се подчини, да я обвиняват, че не иска да си "реши проблема" с тяхното "щедро" "решение"

28

Анонимен

преди 10 месеца

затова ес ще ви го препродаде скъпо, за да няма зависимости...

27

Анонимен

преди 10 месеца

Те всички лицемери да така. Цял ден врякаат в подкрепа на окупаторите, но никой не отива там да работи и живее :))) Лицемери на Нта степен са русофилите

26

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 28 - Има, но докога.

25

Анонимен

преди 10 месеца

До хаха Избери Рузия, но не щеш. И децата на Лавров, Песков, и *** не щат. Хем не са като рузофилите да гълтат мухи, те поне се облажват ЯКО.

24

Анонимен

преди 10 месеца

Не го купувайте ве. В България има зърно? Кво се правите на луди. Пък който иска да си купува и да става зависим и после червен кмет , червен премиер и катастрофа.

23

хаха

преди 10 месеца

Евтино зърно или безплатни гейпаради, всеки да си избира.

22

Анонимен

преди 10 месеца

До Христо Христов - Дано се смени бързо управата.