120

ИМПЕРИЯ

преди 10 месеца

Предпочитам да живея в Империята на Свободата (ЕС), от колкото в Империята на Злото (СССР)

119

До до 151

преди 10 месеца

Някои поне комунистическа пропаганда имат в главите си, ама твоята е направо празна! Седни попрочети преди да пишеш глупости. Ама пък, що да се мъчиш, с опорките е по-лесно, повтаряш ги папагалски и ти капнало некое центче.

118

do 151

преди 10 месеца

Да се родиш крепостен селянин през 20 век, да не можеш да излезеш от държавата като нормален човек, да чакаш с години да си купиш подобие на кола и телевизор, да виждаш как някога по-бедните ти съседни народи си живеят живота и ти си смеят в лицето...какво по-голямо унижение може да ти се случи, бе другарю?

117

Анонимен

преди 10 месеца

Колкото сега "асвабаждават" Украйна, а по-рано Грузия, Балтийските, Финландия и цяла източна Европа, толкова и тогава. Империя на злото

116

Няма време даСеДреме

преди 10 месеца

"Той трябва да отрази промяната в Акта за държавна собственост." - ако е достатъчно експедитивен и отрази промяната още този следобед, може да заръча още тази нощ да се демонтира.

115

до 151

преди 10 месеца

стига с това освобождение бе ! как не проумяхте че русия и ссср не са ни освобождавали а окупирали ?! войните са били за завземане на територии ! били ни освободили хахаха , айде по сериозно и стига с тая комунистическа пропаганда .

114

Анонимен

преди 10 месеца

Пловдив... Какво чакате? Алкашката на тепето под ножа веднага!

113

Пара през ушите

преди 10 месеца

Путинофилите сега са почервенели като Том и Джери от яд

112

152

преди 10 месеца

Що кълнеш като ходжата от село Дръндар? Внимавай като кълнеш и пожелаваш на другите най-лошото - да не ги чакаш там, щото Karma is a bitсh.

111

Анонимен

преди 10 месеца

Бъдете прокълнати русофоби! Пожелавам на половината от вашето поколение да си иде от всички възможни болести (вкл. венерически), а другата половина да станат jenдeри+++, да се оперират, обезобразяват и осакатяват и вашето поколение да изчезне!!!

110

До 150

преди 10 месеца

Софиянци, особено кореняците, знаем истината за поробителската червена армия. Повече от прав си, че русофилите са неграмотни бедни бачкатори, милеещи за Живков.

109

Анонимен

преди 10 месеца

На Запад мъжът е потиснат и угнетен от жените и женоподобните. Спускаме се по хлъзгавата пързалка, от която няма връщане назад. Ще станем роби на женоподобните. Целта на женоподобните не е равенство, а пълно подчинение и робство на мъжа. Той да работи тежка раабота, неблагодарна работа, да обслужва женоподобните, които да се показват по телевизията и интернет и да командват. Западното общество вече страда и има конфлик по тази тема. Не за равенство се борят, а за робство на мъжа.

108

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 146 - Ако не те беше освободил тоя на паметника, много унижения имаше да търпиш. Неблагодарник!

107

Анонимен

преди 10 месеца

В София русофили НЯМА. Има из крайните бедняшки квартали, населени с текезесари бачкери от Кремиковци. Разбирай- бедни провинциалисти. На протестите на Копейкин ги виждаме- 12 души от София, останалото рейсове от прованса. Тотал 100 човека. Така че, софиянци решаваме дали искаме *** или не. Ние издържаме България и генерираме 70% от БВП, така че, бедни русофили ТРАЙТЕ СИ.

106

ДОБРА НОВИНА

преди 10 месеца

Да разорат всичко там и да го правят парк с езеро и лодки. Кому е нужна тая бетонна гротеска?! По-добре да има повече паркове, за да се разхождат софиянци и гостите на столицата.

105

Анонимен

преди 10 месеца

Разбира се, че паметника на Александър 2ри не му е мястото срещу Българския парламент. Това е унижение.

104

Следва

преди 10 месеца

Да се прекръстят булевардите на жълтите павета.

103

:(

преди 10 месеца

Все по-зле става за русофили.

102

Анонимен

преди 10 месеца

Публична държавна-частна държавна-частна общинска-събаряне. И новият девиз на София: "Смърт за народа, свобода за фашизма". Помакедончване на народа. Следва събаряне на паметника на Цар Освободител по същия план.

101

Анонимен

преди 10 месеца

Затова ли ли хвърчат линейките в София? Много утинофили са вдигнали кръвно.