173

Анонимен

преди 10 месеца

Викаш, като не можете да спечелите в Стара Загора и сега служебна победа ви се иска, а?Да се уредите по втория начин?!

172

До Анонимен 186

преди 10 месеца

Изобщо не могат да се скрият, нали преди 25 години народът точно партийния дом подпали. Ами да гледат да не се стига дотам.

171

ЕТО ЗАЩО ДВА МАНДАТА

преди 10 месеца

САМО - МАКСИМАЛО !!!!!!!!!!! Защото в Стара Загора всичко се е срастнало Кмет, Съд, Прокуратура, Полиция, Мутри, Сив сектор, незаконни дейности и т.н. вследствие на което някои бабаити се считат и то не необосновано за местни богове, които могат да си правят каквото си искат без никой да му дойде и на акъл да им търси сметка. И така е в повечето градове и села особенно след дългогодишно управление на ГЕРБ и на ДПС ! Това че хората в тях си траят не означава, че всичко там е окей! Обезверени са!

170

Анонимен

преди 10 месеца

Aаааа, усетиха, че народа е гневен и ще се скрият в партийния дом за 3г.докато им трае мандата.

169

Анонимен

преди 10 месеца

И още нещо от мен г-н Денков. Проблемът не е, че не сме приели Истанбулската конвенция, а че правосъдието не се определя от това, кой е виновен и кой жертва, а от това, кой разполага с повече финикийски знаци, което е типично за вар_варски общества. Не смятам, че българското общество е такова, но явно ВИЕ на високите етажи сте точно такива - вар_вари. Или вземете мерки, или обществото ще го направи. Стигнем ли до 2-рия вариант ще загубим всички, но най-губещи ще са тези с многото парички.

168

До 203

преди 10 месеца

Съгласен съм с вас. Дори бих казал ако е некомпетентност-да върнат заплатите. Над 15 000 лв.е заплатата на съдиите.

167

а когато

преди 10 месеца

целият свят кански пищи и иска справедливост срещу българското робство,кой ще го чуе,кога ще има наказание за самозабравилия се български народ,който превърна живота на тази планета в ад за останалите,но за сметака на това българина живее в рая

166

Румен Радев БКП

преди 10 месеца

Винаги си нося чекията в джоба...

165

Анонимен

преди 10 месеца

Г-н Денков, не е вярно, че садистичното действие е останало незабелязано от правосъдната система. Проблемът е, че е било забелязано и въпреки това тази същата система е преценила, че няма голяма драма, щом станалото е определено като лека телесна повреда. Нямам доказателства, но тук съм убеден, че има корупция или абсолютна некомпетентност. Ако е първото трябва да има осъдени, ако пък е второто то обществото вероятно очаква неопровержими доказателства, че е нямало пари под масата.

164

ПП ДБ фен клуб

преди 10 месеца

Да се приеме стамбулската конвекция

163

Анонимен

преди 10 месеца

Г-н Денков, приберете си психопатите и педофилите докато народа не е запалил сградата на НС!

162

БОЙКО БОРИСОВ

преди 10 месеца

СРАМНО ЗА ДЕМОКРАТИТЕ НО ФАКТ: Бойко вече е добър! Нито кирчо, нито кокорчо нито нещастните им поддръжници говорят за "модела ГЕРП", за "Мафията", за "кражбите на Борисов", за "чувалите с пари", "за кюлчетата", "за пачките" - всички тихо мълчат, протакат имунитета на Бойко и перат ли перат със сапуна ризите на Борисов, Пеефски, Доган и другите от групата. А Христо Иванов забрави как се кара лодка на Росенец, щото вече ходи там на отчет с кола на НСО - смех и срам за всички "демократи" от ДБ и ПП

161

Анонимен

преди 10 месеца

Защо ПеПе гласувайте против за промяна в закона за педофилията? Какво ги защитавате? Педoфили ли има в НС? Кажете защо не искате увеличаване на наказанието?

160

Жега

преди 10 месеца

Промяната се осъществи, но към още по-лошо и в коалиция със старите мутри. Народе спиш!

159

HeinrichHimmler

преди 10 месеца

Това беше промяната - коалиция с Тиквата, когото вкарваха в затвора и коалиция под масата с ДПС. А междувременно държавата загива и затъва все повече. От Запад помощ не чакайте, то даже това е в техен интерес. От нас зависи да скъсаме робските окови, но трябват протести и този път да не позволяваме спасителите да бъдат спуснати отгоре. Вдигни се най-накрая народе и покажи, че не искаш таз съдба робска!

158

Анонимен

преди 10 месеца

Жена е убила мъжа в Гоце Делчев снощи ? По мъчителен начин

157

Анонимен

преди 10 месеца

Денков, оставка за министъра на правосъдието! Срам и позор сте. Престъпници! Всеки ден по 2 убийства в България. Закопахте народа. Безсрамници!

156

Qwerty

преди 10 месеца

Денков, хората са гневни заради безхаберието на институциите. Същите тези институции, които на хартия трябва да гарантират сигурността и правосъдието в държавата, поданиците на която им плащат заплатите...

155

Анонимен

преди 10 месеца

Денков, освободи шефът на мвр заради блудството!! Застани начело докато не намериш добър заместник.

154

Анонимен

преди 10 месеца

Денков, хората са гневни не само от тоя садизъм, от още много неща, дето зависят от вас са гневни. Молете се да не си изсипват гнева по улиците, както сега. И не ходете по протестите да протестирате срещу себе си, че хептен за резил ставате.