33

Анонимен

преди 9 месеца

УВЕЛИЧЕНИЕ ПОСРЕД ЗИМА АМА ЧАК ОТ 2025Г ДО ТОГАВА ЩЕ СЕ ВЪВЕДАТ И ПРАВИЛА ЗА ЕНЕРГИЙНО БЕДНИ, ТОГАВА ЩЕ ВЛЕЗЕМ И В ЕВРОЗОНАТА...

32

Анонимен

преди 9 месеца

Българка в Испания каза в едно предаване,че купува ток от свободния пазар и плаща 65 евро на месец.Защо аз трябва да плащам повече,след като и заплатата ми е по-малка и си произвеждаме тока?

31

Анонимен

преди 9 месеца

Това определено ще увеличи печалбите за Добрите Олигарси с инвестиции в соларки и ветрогенератори и с инвестиции в ПП и ДБ.

30

Анонимен

преди 9 месеца

Е и? Щеше да е сюрприз, ако падаше надолу. Пък така - делнична новина, не струва да заема място.

29

Анонимен

преди 9 месеца

Спомням си преди няколко години заради 5% увеличение на тока какви кървави протести имаше на орлов мост. Тогава Тиквата Борисов беше мин.председател и си подаде оставката. А сега всеки си мълчи и никой не протестира. А това 30% увеличение на тока е кощунство.

28

Мишо

преди 9 месеца

Айде, честита ви антирусия, руснаците са лоши! Като искате мизерствайте! Кат ви е кеф. Не ни трябва АЕЦ, не ни трябва евтиня газ, не ни са нежни ни евтини горива, храна, нищо. Живота поскъпна с 150 - 200 процента. Кефите ли се, че обеднявате. И по зле ще става!

27

Анонимен

преди 9 месеца

Супер, добре ще ни дойде, може и с 50 на сто за да е пълна ПРОМЯНАТА! Щото има да се изплащат инвестиции за соларките. Важно е че спасяваме ЗЕМЯТА!

26

Hhh

преди 9 месеца

Да не ги сюрпризиране дууупедавците дипутату с 4 00 000 макетни ножчета и Пирогов да не може да смогне. Даимебапуткатамсйчина. Ега се влачат по земята Сите нацптедатеу! Анатема!

25

Анонимен

преди 9 месеца

Супер се справят ППДБ, ДПС и ГЕРБ.В Испания 2% инфлация за юли, а в България 9%.Повече от 4 пъти по-висока инфлация при нас.

24

Анонимен

преди 9 месеца

Енергийните олигарси имат нужди ! Обилно хранене и поене ! Нищо че всичко им е 100 процента подарък

23

Анонимен

преди 9 месеца

Защо бе?Нали произвеждаме ток и даже изнасяме?Ако ще пълним още джоба на частните дружества,по-добре да ги национализираме!

22

Анонимен

преди 9 месеца

Има субсидия за фотоволтаици. За 350м2 къща в полите на Витоша плащам ток 20лв. през зимата, а зареждам и plug in hybrid, редом до мощната термопомпа и всички домашни уреди. Всичко от ЕС. Вече, ако сте бачкер в панелка, не ме интересувате. Изнесете се на село, там също има същата субсидия.

21

Анонимен

преди 9 месеца

Какъв сюрприз? Ние си знаем, че вече всичко е нагоре. Не се пУашим. След като преживяхме Радев,Путин и Копейкин, ще понесем и това някак си... кой прав, кой с краката напред.

20

Анонимен

преди 9 месеца

Дреме им на депутатите. Работиха един месец и си взеха един месец лятна платена отпуска за 8 бона. Преумориха се горките и цял август ще щракат пръсти и ще чакат да и напълнят картите, а вие бройте стотинките за сметките.

19

Анонимен

преди 9 месеца

С хубави новини започва отпускарският месец. Народа по почивки и не им обръща внимание вместо вече да е по площадите.

18

Анонимен

преди 9 месеца

Важното е,че се "променяме" Атова 35 процентно увеличение от догодина и още поне 100 процента увеличение от 2025 година са"незначителни подробности"

17

До 5

преди 9 месеца

Ти и за вестните избори вече са решила да се ротират кметовете. Важното е да смучат от народа за да живеят те охолно.

16

Анонимен

преди 9 месеца

Да, много ще се вдигне цената. Това е целта. Наложено ни е от ЕС. Продължавайте да вярвате, че са много умни. То грабенето е до време. Вчера имаше информация, че тази седмица започва процедура на обяваване в несъстоятелност на водеща германска фирма за биогаз. Договорите за повече от 100 електроцентрали няма да се осъществят. Всички сме в една лодка, включително французите с 50% развалени ядрени реактора....

15

Анонимен

преди 9 месеца

Нищо ново, свикнали сме...

14

Анонимен

преди 9 месеца

И това при положение че още не сме закрили ТЕЦовете! Ще има да чакате на перките и фотоволтаиците да ви произведат ток. Дааа. Те ще го произведат, но само на нетна база. Но не и когато ви потрябва. Защото няма никаква вложена мисъл. Строят на поразия едни ВЕИ-та а никой не мисли за ефективност на мрежата и съхранение на тая енергия. Важното е само да продадат тока на "свободния" пазар. Друго не ги интересува. Затова ще поскъпне тока. Не със 30% със 300% ще поскъпне. Само стойте и гледайте.