94

Анонимен

преди 9 месеца

Руснаците ви чакаха, за да не ги търсите и по-лесно да ги убиете.

93

Анонимен

преди 9 месеца

То контраофанзива няма на практика...

92

Аз

преди 9 месеца

Айде сега си хванете книгите от Втората световна война и ги проучете внимателно! Руснаците са натрупали много опит във воденето на отбранителни операции и бавно и методично ще изтощят и обезкървят настъпващите. Бавно и методично! Докато стигнат до третата отбранителна линия ЗУС ще бъдат смлени! Прогнозирам просто!

91

Анонимен

преди 9 месеца

Ученият смята, че на американската суперсила й остават не повече от 2 години живот. Нейната дългогодишна диктатура, свързана с желанието да контролира интересите на всички страни, падна през 2008 г., след световната криза. Инициатор на упадъка на икономиката беше Америка, чиято банкова система се провали.Оттогава, според пророка, в Съединените щати започва период на продължителна стагнация и масови вълнения. Слабите лидери също допринесоха за краха.

90

Анонимен

преди 9 месеца

Мачкай до дупка украинските фашисти, Вова!

89

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 9 месеца

България официално врезе във война с Русия ! Вчера кораби на Черноморският флот на Русия са унищожили 2 безпилотни (украински) водни дрона на 340 км от Севастопол което е на 100 км от .......Бургас в източна посока. В същото време БЛА излетял от Балчик координирал операцията на "украинците". Т.е. водните дронове са пуснати от база Атия край Бургас като по този начин България вече е страна в конфликта. За сега Русия се въздържа от ответни удари, но следващият път .........едва ли !

88

Анонимен

преди 9 месеца

Както казва Уважаваният от мен проф Витанов.Украинското " контранастъпление" е един Голям Украински ЗАПЕК!-:)) И е Прав мисля!!!

87

АТАКИСТ

преди 9 месеца

"Много от нас, които отидоха, няма никога да се върнат у дома", каза обаче накрая той."To никой няма се върне у дома си ако наркомана продължава да упорства, укренски фашист такъв!

86

До 74

преди 9 месеца

До Анонимен"Като слушам руски език все едно слушам български, всичко се разбира. Когато слушам английски, френски и немски, ама нищо не разбирам." А като слушаш сръбски нали също всичко разбираш? И сърбите ли тогава са ти кръвни братя. За да разбираш английски, немски или френски трябва усилие да ги научиш и умствен капацитет. Но на теб ти липсват очевидно и едното и другото.

85

И аз гледах клипа

преди 9 месеца

Ама танка не унищожи нищо пускаше само димки имаше една горичка между тях украиците видяха димилките и спряха от другия край на горичката -- дроновете на руснаците ориентираха артилерията ,та тя удари 2-танка и една бронирана кола . Оня танк нямаше видимост към тях те бяха от другата страна на гората ,Не знам Украйнците къде бяха тръгнали един дрон отгоре щеше да е безценен за тях !Не знаеха какво става зад горичката и се скупчиха и точно тогава артилерията ги запраска !

84

Редакция

преди 9 месеца

200 руски варвари 2 седмици се крили по къщите в Старомайорске без изобщо да излизат за да не ги засекат дроновете на Украйна. Cpaли иПикaли където са спали... Затова са били изненадани украинците които нападнали селото само с 70 бойци. Въпреки това страхливите чебурашки бягат от страх да ги убият всички...

83

Хаха

преди 9 месеца

Мен Руснаците не са ми братя!!! А Българите още по малко!!! Изобщо какво е това Българин? 3/4 са *** анадолци крещящи против турците!!! Смях!!! Османаска империя бе възражданци!! 500 години са се движили племената из империята!!!

82

Анонимен

преди 9 месеца

Напишете Ка-52 алигаритор в Украйна в търсачка и гледайте.

81

Анонимен

преди 9 месеца

Япония се кани да излее радиоактивни води от гръмналата централа Фукушима. Тихия океан да не е частна канализация на Япония?! Тихия океан може да е частна канализация само на кл0аката кравария!!!

80

Анонимен

преди 9 месеца

Преди малко гледах клип,как 2 руски танка унищожиха 9 Украински бронирани единици! Гледаш само " бум" и бял дим!-:) Пак ще го кажа! Русия Няма да бъде " победена" от Украйна! И с " Космическо оръжие" да въоръжат Американците Украйна,просто няма шанс срещу Русия!!!

79

Анонимен

преди 9 месеца

Гледах един клип от дрон днес един руски танк унищожи колона от 5 бронеавтомобила и два танка, е и артилерията му правеше потдръжка но беше невероятно изпълнение , путин иска лично да ги види и награди

78

Анонимен

преди 9 месеца

Слава на Лукашенко, единственият който не си затвори населението по време на пландемията. Беларусь е с най-ниската смъртност и най-високата раждаемост в Европа. Беларусь е центъра и сърцето на европа. Беларусь процъфтява в съюз с Русия, Да живее Евразийския съюз.

77

Анонимен

преди 9 месеца

Ще дойде време укронацягите да се бият с лъкове, арбалети, копия и кухненски ножове. Русия ще действа до Лвов и укронацягите по лагерите, вкл. Zeления нарко-еврей. Друг изход няма. Никога повече западни лъжи. Оставят ли ги тия на 1 кв. м. ще развият укро-наци-бандитизъм. Бой до Полската граница!!!

76

ГАДОРЯН

преди 9 месеца

От хегемон Западът се превърна в едно беззъбо куче, което скоро всеки ще подритва. Неоколониализма е към своя край. Европа и САЩ хитричко ползваха евтините ресурси на Африка и Лат Америка и най вече руския петрол. Ама тоя филм свърши. И ще стане страшна криза. Оттам бунтове и революции, пред които Френската с гилотините ще е като квартална ромска свада. А на нас честито за тока дето май ще скочи с 35 процента скоро. А като скочи той храните и всичко стремглаво нагоре.

75

Ото фон Бисмарк:

преди 9 месеца

Не бъркайте флегматичността на Русия със слабост! Русите дълго запрягат, но бързо пристигат.