290

Христо Христов

преди 9 месеца

Ми имат право да избират дали да са му фен или не. В НАТО и ЕС това право липсва.

289

Брр

преди 9 месеца

Русия преди 1917г. е.била с най- големият златен резерв в света!!! Само за 3 години управление на болшевиките до 1920 год от него не е останало нищо!!!

288

Анонимен

преди 9 месеца

БЛАГОДАРЕНИЕ НА МАТУШКА ВЕНЕЦУЕЛА ПЕЧАТА БАНКНОТИ С НОМИНАЛ 1 000 000 БОЛИВАРА- ПОМНИТЕ ЛИ 1995/1997Г- ЯНУАРИ 1997Г МОЯТА ЗАПЛАТА ОТ ТРУДОВАТА КНИЖКА БЕШЕ 128 900ЛВ, СЛЕД ДЕНОМИНАЦИЯТА В НОИ С ПИК- 12.90ЛВ- СЛАВА МАТУШКА СЛАВА ЧЕРВЕНИТЕ БАНДИТИ СЛЕД ТЯХ ТРЕВА/ПАРДОН ИКОНОМИКА НЕ НИКНЕ....

287

Анонимен

преди 9 месеца

До Тия два долара Не позна. Щатите блокират сделките на СВОИТЕ фирми с такива режими. НИКОЙ не спира никого извън САЩ да търгува с Куба, например. Това е и причината, кубински стоки да се търгуват свободно в Европа и Азия, за разлика от САЩ. Виждаме докъде са го докарали. Един офталмолог в 'Куба взема 12 долара МЕСЕЧНА заплата. Хората там БЕДСТВАТ. Нищо, сега китайците ще ги купят на безценица и скоро местните ще живеят дори още по-зле.

286

Анонимен

преди 9 месеца

БЛАГОДАРЕНИЕ НА МАТУШКА КОМУНИЗМА В КУБА ПОБЕДИ- МИН ЗАПЛАТА ОКОЛО 15 ДОЛАРА. ВЗЕМЕТЕ ГУГЪЛ МАПС И ВИЖТЕ КАК ИЗГЛЕЖДА ПОБЕДИЯТ КОМУНИЗЪМ- НЯКЪДЕ МОЖЕ И ДА ВИДИТЕ НЕЩО, ОТВОРЕТЕ ЮТУБ Е ТЕ ТАМ ЩЕ ВИДИТЕ ДЪРЖАВА ЗАСПАЛА В 19 ВЕК БЛАГОДАРЕНИЕ НА СССР И РУСИЯ.

285

Анонимен

преди 9 месеца

Русия пак ще освободи Берлин!

284

za USA

преди 9 месеца

Аз не мразя американците и САЩ, имам приятели от САЩ...........аз мразя мафията и елита, който управлява САЩ, а те са много вредни за целия свят, и обикновените американци за жертва на техния елит..............масони и глобалисти!!

283

Анонимен

преди 9 месеца

В Източен Лондон има повече пари от колкото в Русия.

282

Анонимен

преди 9 месеца

НСИ- ПЪТУВАНИЯ НА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ- МЕСЕЦ ЮНИ В РУСИЯ 88- В ЕВРОПА- 471 222 , А ОБЩО С ДРУГИ КОНТИНЕНТИ 790 300.....ДА ПОВТОРИМ В РУСИЯ 88, ЗА МАЙ 92, ЗА АПРИЛ 76- ЩО ТАКА- НАЛИ ОБИЧАТЕ МАТУШКА- ДАВАЙТЕ РУСОФИЛИ- ХАЙДЕ НАЛИ ИМА ПАРТИЯ КАКВО ПРАВИТЕ В ЕВРОПА ДАВАЙТЕ В МАТУШКА.... НИКОЛАЙ МАЛИНОВ ХАЙДЕ НА ФРОНТА ВИЕ СТЕ ОЩЕ МЛАДИ НЯМАТЕ 70 ГОДИНИ ИЛИ ЧАКАТЕ МАТУШКА ДА ДОЙДЕ ТУК И ДА Я СРЕЩАТЕ С ХЛЯБ И СОЛ- ПРЕДАТЕЛИ ГНУСНИ.

281

Анонимен

преди 9 месеца

Знаем. Знаем. Още от времето на отдавна умрелият СССР знаем, че САЩ и Западът са загниващи и умират. В първи клас се учеше при бай Тошо.

280

Анонимен

преди 9 месеца

10000 капейки=1

279

До 305

преди 9 месеца

Ти не разбра ли, че идва края на ерата САЩ!!!А за науката и университетите им...................във американските факултети по природни науки и инженерство.................професорите им са от Индия, Китай, Европа, даже и руснаци има!!

278

Анонимен

преди 9 месеца

То какво печелиш копейка, ако колонизаторът на Нигер не е Франция А русия? Хипотетично. Вярваш ли, че русия може да донесе нещо добро на нигерците или на когото и да било? Ми не. Видя се какво донесе на Венецуела - 2$ заплати и на Куба - 12$. Искаш ли това да се случи на България?

277

Анонимен

преди 9 месеца

Брикс може да се случи След около стотина години.

276

До Лъки

преди 9 месеца

Прав си, Лъки...................така е..................тоя Тагарев заслужава много бой по продажната тиква!!!Един *** е той, и предател от класа...............и не само той е такъв..............има много политици като него в България!!!

275

до 291

преди 9 месеца

САЩ са по добре от нас и от целия свят, защото: 1. Там има иконочическа и политическа свобода. Ако работиш,по закон, никой не ти пречи---сравни това с Китай,Русия и България. 2. Сред първите 100 университета в света - поне 70% са американски, още 40 европейски и едва 10 китайски и азиатски--а отдавна наука е водещата производствена сила. 3. Има и куп други причини, като предприемачество, иновации, стимули ---но за обременена глава от идеологеми това е непосилно да се разбере.

274

Да

преди 9 месеца

Вижда се че е написано с злоба,и страх от набиращото сила БРИКС и новият ред и загниващия запад,окупиран от САЩ.

273

за колониите

преди 9 месеца

Аз не знам Русия да е имала колонии..................за разлика от Франция.................половината Африка беше под колонизаторската власт и окупация на франсетата!!

272

до 297

преди 9 месеца

Единствените останали колонизатори са двете стари европейски империи..............Франция и Великобритания..................но ще ядат още ,много бой..............вече африканците гонят франсетата отвсякъде!!!

271

Анонимен

преди 9 месеца

До Луки Какво имаме ли? Имаме повече от руските колонии.