23

Българин

преди 9 месеца

Добре че бихме дуспата на Лукойл, сега вече няма кой да ни продава скъп бензин, ще точим евтино.

22

в Белорусия

преди 9 месеца

В Белорусия няма увеличаване на цената на бензина.

21

Анонимен

преди 9 месеца

Няма начин обедняването в ЕС да не спре.

20

Анонимен

преди 9 месеца

Няма начин Русия да не рухне под санкциите.

19

Crypto

преди 9 месеца

Идва края на традиционните финансови системи, валути и банки и идва началото на единствената международна/глобална валута в историята на човечеството - Крипто.

18

Анонимен

преди 9 месеца

Русия продава на Индия,тамBPetrolium,го взима и продава на Европа.Кой печели отнова наглосаксите.Вдигайте още байраци на ЕС и мърсула.

17

Анонимен

преди 9 месеца

Брей, тия Кирчо и Кокорчо пак увеличиха бензина в целия свят

16

Гогич

преди 9 месеца

В момента суровия петрол се търгува с 3 долара по-високо спрямо началото на годината. 3 долара !!!! И искате да кажете, че 3 долара могат да докарат нов инфлационен "шок" !??! Евахти и манипулаторите! Май целта е съвсем друга....

15

до м.г

преди 9 месеца

Едно време минаваше номера с краставицата. Пъхашш си една и стискаш с нея към една седмица, освен при ходене по голяма нужда. После на комисията те пишат за обратен иНГВС - негоден за военна служба. Сега е различно. Вече сме в НАТО и да си обратен е желателно. Не знам какво да ти кажа, пък си минал и комисията вече.

14

Анонимен

преди 9 месеца

Е, тъкмо от сглобката се засилиха да правят горивата на 1,70 и сега изведнъж ново 20!

13

Анонимен

преди 9 месеца

Ами няма лошо вдигайте горивата но ЕЦБ и ФЕД ще продължат да вдигат лихвите и тогава падането ще бъде от високо и с много рев.Целта им е 2 % инфлация повториха го десетки пъти вече в рамките на година и половина.

12

Анонимен

преди 9 месеца

До м.г - получил си повиквателна за Карлуково мой, знам че е объркващо, ама ще трябва да си го преживееш

11

Препоръка

преди 9 месеца

Бай Ганlo все още е много актуален и не би следвало да попада под севернокорейската цензура на половиния български език от онлайн вестничето със закъснелите новини - вчера беге

10

Анонимен

преди 9 месеца

Много по-рано очаквах ефекта от политиката на шефа на ОПЕК+ Александр Новак, но ето, че в края на крайщата настъпи.

9

м.г

преди 9 месеца

Някой получавал ли е повиквателна за мобилизация? Аз получих в четвъртък и е за изпращане в Украйна. Знае ли някой как да обжалвам и мога ли да обжалвам въобще. Преди 3 месеца с брат ми минахме през военна комисия но не съм очаквал да ме мобилизират. Ако някой има повиквателна да сподели.

8

Петров

преди 9 месеца

украинските танкове, камиони и брадлита искат гориво, дизел, бензин, масло, украинците не ги плащат, а само храбрите европейци, включително и бългерианите на американски компании. колкото повече пердах ядат украинците толкова ще поскъпват горивата.

7

Българина

преди 9 месеца

Ква инфлация бе? Епа аз продължавам да си чакам цените на имотите да паднат, щото тъй думат всички разбирачи у бегето.

6

Анонимен

преди 9 месеца

Пълни глупости. Лукойл активира платените сайтове и журналасти! Кога фючърсите в САЩ са определяли цените на горивата тук?

5

;

преди 9 месеца

Нали щяхме да изтощава е Русия , каква стана тя ? И докато някой американец/западноевропеец муха го е ухапала, понеже преди да станат миротворци и демократи , империите им унищожиха и ограбиха няколко континента , то *** ще попне да боксува.

4

Анонимен

преди 9 месеца

Че нормално, още пращайте на ОркКрайна. След всеки транш помощ за ОркКрайна - следва инфлационен удар. То не може да подаряваш разни неща ей така от нищото, дето струват пари и да не вземаш пари, без да предизвикаш инфлация. Ние пращаме танкове, орккраинците ни пращат благодарности и бежанци да им ги хрантутим безплатно. Че как няма да има инфлация? Даже е малка.