203

Анонимен

преди 10 месеца

Този няма как да стане кмет на София. Борис Бонев беше най-подходящата кандидатура, без значение от слуховете и писаниците по негов адрес, с то нима това е важно....? До там ли я докарахме, да ровим в чаршафите на хората.

202

до 202 Генетичен

преди 10 месеца

дефект? Айде, айде звучиш, като че ли завиждаш. Но не те виня, при мен идват много момичета уж от любопитство, а после все доволни си тръгват. Ако вземаш 30-40к месечно, то вероятно и при теб идват много, но въпроса е за какво? :D

201

Анонимен

преди 10 месеца

Така става, като ходиш да питаш хора в бизнес парка, дето не те знаят кой си и казват, каквото очакват, че шефът им иска да чуе ;)

200

203

преди 10 месеца

А за Терзиев - проблемът при него е, че се е възползвал от връзкита на баща си и дядо си. Това може МНОГО лесно да се докаже, като се вид кои са пръвоначалните инвеститори на Телерик, кого и как е обслужвала и причие. Сега е важното, тези неща да бъдат ПУБЛИЧНО адресирани, Терзиев а говори за тях и да се даде право на народа, да реши, дали ще го подкрепи.

199

Анонимен

преди 10 месеца

"Иначе е факт, че щом подкрепяш Терзиев си против лустрацията, защото ако я имаше той нямаше да може да се кандидатира." - За ДАНС ... ЩЕ ГОВОРИМ ОЩЕ, защото ако си вършеха работата, много неща нямаше да са така, както са. Но сега за "подкрепата ми". Отначало каза, че го защитавам. Сега ме изкара, че го одкрепям. Следващта стъпка е, да ме обвиниш в сумишленичество. И едно от трите не е вярно. Демокрацията изисква равни права. Не мжоеш да съдиш един, за престъпленията на друг.

198

Анонимен

преди 10 месеца

До Хаха! 30-40к месечно - "повярвах ти. Аз пък съм с най-голямата пuшка в света :D ... но така е в интернет." За еднотоможеш да работиш и да го постигнеш, другото е генетичен дефект, който не ти помага с нищо в живота.

197

Анонимен

преди 10 месеца

Вий нивминяеми ли сти с тьез резултати бя?!

196

Анонимен

преди 10 месеца

"Щом някой прави паралел между пари и акъл, значи второто със сигурност го няма... :)" - Глупав ти е примера.

195

Анонимен

преди 10 месеца

Няма какво да ми се оправдават неудачниците и да носят от 10 кладенеца вода философствайки. Ако на 30-35 не си си надделял на масрафа, а на 40-45 не си си подсигурил старините, плюс да можеш да дадеш добър старт на децата си, значи животът ти е провален. Законни начини за това има много, но необразованите, дето нямат воля да сменят средата и да излязат от калъпа, в който се намират, няма как да знаят за тях. По-лесно е да се оправдават, да философстваш и да мрънкотиш.

194

Анонимен

преди 10 месеца

Да питам всички "десни" от ППДБ ГЕРБ ДПС кво стана с паметника на съветската армия бе, вече имате цялата власт в България, защо не го сабаряте или това е поредната заблуда за овцете и ви е нужен

193

Хаха! 30-40к месечно

преди 10 месеца

повярвах ти. Аз пък съм с най-голямата пuшка в света :D ... но така е в интернет.

192

Анонимен

преди 10 месеца

До АнонименДаааааа бе, а забрави ли микробусите с двойни дъна, където слагаха бюлетини?

191

ИТ

преди 10 месеца

Много ме кефят колегите ИТ спецове, ТОЧНО ученето на ИТ език е ЗУБРЕНЕ до дупка.Този който е писал това долу не е нинакво ИТ.ПРосто се е събудил със пет лева под възглавницата и чаршафа в г.за.Печелил бил яко, ама чати по статиики в треторазряден сайт.Хахахах стига фантасмагории бе пичове...Хахахахахах

190

Анонимен

преди 10 месеца

ДАНС трябва да проверява цената и внуците на комунисти и да ги маха от управлението. Така правеха и НКВД и ДС. Това беше много добра практика, която някак се поизгеби във времето. Но дойде време да бъде възстановена

189

Анонимен

преди 10 месеца

Ко? Нье! Кво? Не!

188

Анонимен

преди 10 месеца

През далечната 2005г., когато нямаше и помен от машини, Бойко отвя копейковци в София със 70%, така че това са оправдания за неудачници!

187

Анонимен

преди 10 месеца

"В ИТ средите има УМНИ и КАДЪРНИ хора." - Тук съм съгласен, но във всяка сфера има умни и кадърни, обаче много ИТ-та си мислите, че сте умни и кадърни, защото имате много пари. Тото-милионерите също имат много пари, спортистите също, мут_рите също и т.н. Щом някой прави паралел между пари и акъл, значи второто със сигурност го няма... :)

186

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 187 - Радев помогна доста там. Предния път пак помогна. Това, толкова S класа, дрънчаща кючеци на мак пред МВР-то, дето родата чакат тарторчета и барончета да ги пуснат, никога не съм виждал. АМа им секна кравсиво схемата.

185

Анонимен

преди 10 месеца

"ДАНС проверява кой е пра-дядо ти, поради простата прични, че трябва да има лесно извинение, дали да се наемат наши или да НЕ се наемат ваши." - Ами не... :) ... За други работи ги проверяват, но ще спра дотук относно ДАНС. Иначе е факт, че щом подкрепяш Терзиев си против лустрацията, защото ако я имаше той нямаше да може да се кандидатира. Мисля че е безспорно последното. А за НЗОК хахаха ... тук ме разсмя... :) ... хайде живи и здрави!

184

Анонимен

преди 10 месеца

До 179, на поселдните парламентарни избори се брояха хартийки и машините не играеха, ама резултата пак бепе почти същия, така че това е поредната партенка която отиде в кошчето