257

Анонимен

преди 10 месеца

"Руското правителство, кое досега лъстеше нашите добродушни българи със сякакви лукави и лъжовни обещания, днес вече открива булото си и явно показва убийствената и злобната си политика към тях. То е наумило и труди се с всичките лукави и безчестни средства да разори и опустоши милото ни Отечество България и да уникакви нашата народност, самото нам скъпоценно и свято наследие!"(Георги Раковски, из брошурата "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1861 г., Букурещ.)

256

Анонимен

преди 10 месеца

"Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!"(Захари Стоянов, в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51)

255

Анонимен

преди 10 месеца

"Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии." (Христо Ботев, в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51)

254

Пълен упадък

преди 10 месеца

Това не са хора. Който не го е разбрал досега, вече трябва да го е разбрал! Ако не, жолсо за него

253

Анонимен

преди 10 месеца

Нямало да воюват с Турция, заради доматитеХаХаХа.!!! Неее Ако Турция им е противник ще изядат такъв бой, че Само воюване ви е в празните пияни балалайки Друго не знаете вие

252

Ром"с

преди 10 месеца

Уау..домати внасяли от Турция,а не от Киркистан,УЗБЕКСТАН,Армения...абе как ги съчиняват само..утре се разпада Русия ...довчера Путин се разпадаше...

251

Петров

преди 10 месеца

На този Толстой явно му хлопа дъската. Но и нашите пропагандисти- *** не падат по-долу: Хем Русия не може да се справи с Украйна, хем след Полша, Румъния, балтийските държави и ние сме наред. Както ни убеждават, че като прогоним най-голямата рафинерия на Балканите в Турция, ще купуваме оттам горива, няма значение цената, важното да има алъш вериш!

250

Анонимен

преди 10 месеца

Руснаците са ми ясни.По ме интересуват техните български под логи. Добре е да опитат дебелия край на тоягата.

249

Анонимен

преди 10 месеца

Както казват в Драгалевци: Па нищо не може да се направи, човеко е пpoз. P.S. В нашия случай даже е пpoz :-)

248

Анонимен

преди 10 месеца

Гледайте хубаво и внимателно, колкото може по-често гледайте руската държавна ТВ и слушайте изказвания на официални руски депутати, министри и др чиновници - ето така деградира една фашизирана нация. Това не се вижда всеки ден, поне не и "на живо".

247

CaptainAmerica

преди 10 месеца

България никога не е била и няма да бъде рузка!!!

246

Куку

преди 10 месеца

Този е още едно доказателство, че руснаците са напълно изперкали! А още по зле от тях са българите, които ги подкрепят, и си мислят, че са им приятели...

245

Анонимен

преди 10 месеца

Тия глупости ги слушаме много преди войната. Ний сме велики, ний сме могъщи, 2-рата армия, 1-вата армия, ся ше видите ко ше стане... Еми - видяхме... ))))))

244

Анонимен

преди 10 месеца

Може, може... Както пише Реймънд Чандлър - може дори готвачката да е забременяла от разносвача на сладолед.... Всичко може ;-)

243

До Чудя се /№224/

преди 10 месеца

1/ Само че България я има като държава след Първата световна война благодарение на твърдата позиция на 28-ия президент на САЩ. Ако си спомняш, това в училище не го преподаваха. Ако не се беше запънал този президент да защити целостта ни, държавата ни щеше да бъде разкъсана на три части, които да бъдат подарени на съседните ни държави. 2/ Инфлация 1996-1997 г. не беше предизвикана от машинации на външни сили, а от фокуситена столетницата.

242

Дон Маркес

преди 10 месеца

Дадохме подслон на украинките, рускините също са добре дошли. То мужици не останаха в московската губерния

241

РУСОФИЛИ В ПАНЕЛКИТЕ

преди 10 месеца

ПОСРЕЩАЙТЕ СИ ЛЮБИМИТЕ "КАЛИБЪР" и "ЦИРКОН"...... ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ...ЩЕ ВИДИТЕ КАК УБИВАТ В УКРАЙНА

240

Румен Радев

преди 10 месеца

Подкрепям всякакви действия срещу това правителство. Ще чакам братушките с хляб и сол!

239

Стотинков

преди 10 месеца

До АнонименКога ще ни вкарат в черния списък? А, чакай - ние сме отдавна в него ...

238

СМЕХ...

преди 10 месеца

.....И ОТКЪДЕ ШЕ ВЛЯЗАТ В БЪЛГАРИЯ----ЩОТО КОРАБИТЕ НА САЩ И ТУРЦИЯ СА НА ЛИНИЯ , А И НАТО НЕ СПИ...ХА,ХА,ХААААААА....ДАЛИ ПАК ЗА 3-ДНИ ЛИ ШЕ ПРЕСЕКАТ МОРЕТО....??!!!