92

Боби

преди 10 месеца

До r3v0lv3r нали се сещаш че в момента трите най-оборотни самолета в РФ са Су-35С, Су-30СМ4 и Су-34М - Многоцелеви сухопътен, Многоцелеви за Флота вкл ползващ тежки ПКР срещу наземни и водни цели и общовойскови Бомбер. Всички вече са с двигател АЛ-41Ф(както и Су-57 първа итерация) Също така знаем че РФ имат загуби на самолети основно взривени на земята и при катастрофи излитане/кацане(Бойните са реално нищожни) за това се дава приоритет на руските самолети(основно не достигат двигатели)

91

Анонимен

преди 10 месеца

Единствената правилна реакция на Русия в настоящата ситуация е да се изключи и най-малката възможност да се допусне, че при някакви обстоятелства ще са възможни преговори с терористична държава. Терористичната държава трябва да бъде унищожена.

90

Анонимен

преди 10 месеца

Цените на храните нарастват два пъти по-бързо от доходите

89

Анонимен

преди 10 месеца

Базовата инфлация в ЕС за юли се увеличи повече от очакваната. Цените нараснаха с 5.5%, първоначалната оценка беше 5.4% съобщи Евростат. Икономисти от Bloomberg смятат, че базовия ръст на цените ще ще продължава да се ускорява.

88

Анонимен

преди 10 месеца

До 88 Ами айде де ела и ме вкарай,ама трябва да ме хванеш за любовния мускул.Щито съм си в страната ,а тя е свободна и имам право на мнение ,а дали ти харесва си е твой проблем.Проблема на украинците,е че те не са си в държавата и нямат право на мнение.Ясно ли ти е

87

Анонимен

преди 10 месеца

САЩ никога не се са се срещали със ситуация когато са изправени пред противник с равностойна авиация. Какво ще стане когато за всеки полет губят по 30-40% от самолетите си. Какво ще им помогнат тези 20-30 F-16 които се готвят да изпратят в Украйна? Тази бройка няма шанс дори да затрудни действията на руската авиация.

86

Анонимен

преди 10 месеца

Значи, за едни думи срещу Тагарев или тама както му е името Прокурватурата се разцепи да го гони и арестува, а за Миротворец всички мълчат като пръднали зайци в люцерна...срам ме е да се нарека българин...

85

Анонимен

преди 10 месеца

"Ще направим белоруската армия втората армия в Света" : Първото видео с Пригожин след метежа.

84

HeinrichHimmler

преди 10 месеца

Ако нямаха общо защо ще е нужно да пускат пост, че нямат общо хаха

83

Анонимен

преди 10 месеца

Одеса в военен обект за терористични атаки срещу Крим.

82

Анонимен

преди 10 месеца

Абе посочили са хора на ,които мнението не им харесва щото най-вероятно казват истината

81

Анонимен

преди 10 месеца

В Украйна празнуват смъртта на семейството на руското момиче Ангелина.

80

Анонимен

преди 10 месеца

много си агреивен нещо, ще ходиш в затвора, момченце! За вражеска руска пропагаНДА!

79

Анонимен

преди 10 месеца

До 82 И разни коментари в собствената си страна,с която всеки има право на позиция и мнение ли ще сравняваш с един сайт,където се посочват конкретни хора.Айде у лево.Не сме ти дошли ние в Украйната ти никой не те е викал или канил тук като не ти харесва напускаш и не се обясняваш.А един журналист има право на мнение и като ти представа нещо,което не ти харесва си е твой проблем

78

Анонимен

преди 10 месеца

Един от маркираните - Професор Вацев е блестящ ум. Гледам му изказванията с огромен интерес и внимание. За какво се мислят тези украински ***? Държавата да се вземе в ръце и да влезе в офанзива по казуса! Искаме да се идентифицират престъпниците зад този сайт!

77

Анонимен

преди 10 месеца

Официално сме обявени за неприятелска държава и не на сайт на някакви си там, а на официален сайт на държава. Всички българи! Затова всеки български гражданин трябва да иска лична охрана. Роднина - милиционер, роднина - милиционер... Всички с големи шкембета и задни части могат да станат милиционери охранители. Те са с гигантски спрямо населението заплати и богопомазани с редица привилегии. Сега им обещаха още и още. Така ще вдигнем нивото на стандарта у нас и ще ги стигнем руманещите!

76

Анонимен

преди 10 месеца

Има дори имената на високопоставени Американци....., Признати журналисти и дори деца.. дадени за ликвидиране........ Егати изродщината.

75

До 80

преди 10 месеца

Украинската посланичка по професия е с ек соложка! И това не е виц за съжаление..

74

r3v0lv3r

преди 10 месеца

До Анонимен що така ? България носи ли отговорност за русофийските страници, които всеки ден искат унищожаване на украинците и на всички останали българи обещават народен съд и тяхното избиване, за да задоволят руските си господари ?

73

Анонимен

преди 10 месеца

Толкова са се омазали до ушите с тоя сайт, че разни измислени обяснения грам не минават. Ама то какво да очакваш от 28 годишна посланичка, която дори не е учила политически науки, а някакви измишльотини колкото да мине за пред хората.