252

?

преди 10 месеца

Радев е платен от Русия.Последен мандат, иска да изкара максимум кеш а Русия плаща дори на троловете за опорки. А на този му плаща за да спира помощта за Украйна много.

251

сиромах

преди 10 месеца

Много препоръчвам на нашите евроатлантици изповядващи демократичните ценности,да се запознаят с днешната статия на Сиймур Хърш!Ако имат нещо в главите си ще разберат доста неща!

250

Какво

преди 10 месеца

...става бе Танасе, само аз ли си спомням на изборите,..."към президента Радев нямам забележки"? Всички си знаехме че е руска матрьошка и че му хлопа, само ти ли не знаеше? Или се губеше "Ала-балата" с Президента?

249

Евала

преди 10 месеца

ЖАБАТА Атанасов е *** жаба! Лъжлива , защото неговата партия ДСБ избра този пРезидент !

248

Анонимен

преди 10 месеца

Атанасов нали беше най-големия съдник на Борисов и мафията и никога нямаше да правите коалиции , а то какво стана , целувате някои части на Боката , пълна гнусотия. И правилно доверието в президента е в пъти повече от ващо

247

Анонимен

преди 10 месеца

Президентът е руски матрьошко и такъв ще си остане. Няма място в Натовска България.

246

Анонимен

преди 10 месеца

Вие сте престъпници бе генерал гном

245

Анонимен

преди 10 месеца

Кои сили искаха да се ликвидират военните училища в България? СДС с министър Луджев отначало. По заповед на САЩ. Пои сли накараха да се похитят всички гранични съоръжения? Кой ни спира непрекъснато за развитието на ядрената енергетика, т.е. за това да сме сериозна енергийна сила? За да се утвърбдава Франция, например.Кой ни съсеишва селското стопанство, сега искат да ликвидират о розите?! Зашото сме конкурент на Франция пак. Кой ни трансформита образованието , за да стане жалко? Пак от Запад...

244

Анонимен

преди 10 месеца

Десните имат фиксация към Радев, зашото искат цялата власт, искат пълна безпрепятственост да дадат България да бъде разграбена. Досега ВСИЧКО, което са направили, е било за омаломощяване на Бъкгария. От СДС насам, ВСИЧКО. Десните са НЕбългари и се държат с населението като с първосигнални и безпаметни животни.

243

ЬЬЬ

преди 10 месеца

Ако партиите,подкрепящи правителството,не съумеят да го опазят до изкарване на пълният му мандат и отново предоставят властта на руският президент радев и едно ново служебно проруско правителство,при едни нови предсрочни избори ще бъдат наказани от народа.Никога повече радев!ИМПИЙЧМЪНТ!

242

мак

преди 10 месеца

атанасов, спрете се. Правителството работи за ук..ри, а вие искате всички под строй да го подкрепят и да мислят еднакво. Защо отнемате право на различно мнение? Защото ес ви диктува какво да правите и говорите, а инакомислещите веднага са обвинявани че подкрепят агресора, не тачат европ. ценности и евроатлантизма и подобни см.еш.ки. Горките, Радев не е казал една добра дума за тях, какъв ужас.

241

Радев до атанасов

преди 10 месеца

Вие се спрете - да подарявате и продавате всичко Българско по всякакъв начин!

240

Анонимен

преди 10 месеца

щом и агентите на Държавна сигурност се възмущават от зеления чорап, нещата явно са много сериозни!

239

Анонимен

преди 10 месеца

Чудим се Путин като дойде Радев или Кадиров ще ни сложи за президент.

238

Евгени Сачев:

преди 10 месеца

"Атанас Атанасов е бил агент на Шесто управление на Държавна сигурност по линия на тъй наречения попски отдел. Бил е не просто агент, но и резидент създал е цяла агентурна мрежа по време на Възродителния процес под контрола на водещия си офицер генерал генерал Георги Силянов.Той толкова става активен по Възродителния процес и в службата на ДС, че става резидент. Не агент резидент на мрежа, самият той ръководи такава ангентурна мрежа!"

237

Анонимен

преди 10 месеца

Атанасов е един ренегат и като ренегат ще си отиде от този свят.

236

Анонимен

преди 10 месеца

Гнома и Костов подаряваха модерни български заводи на руски мафиоти.Прави се на луд.

235

Ама как ?

преди 10 месеца

Това не беше ли вашия президент г-н Атанасов ?

234

Анонимен

преди 10 месеца

Как върви борбата с мафията, другари?

233

Анонимен

преди 10 месеца

По-добре да си неграмотен, отколкото да четеш тази глупост.Закривай от първа страница на сайта!