485

Анонимен

преди 11 месеца

Радев не спзва конституцията и законите и действа в интерес на Русия.

484

Червеният тумор

преди 11 месеца

Туморът е БСП, Възраждане и пРезидента. Него ще изрежем първо и след това лустрация и ВНС, и България ще се оправи.

483

Радев е пътник

преди 11 месеца

Румен Радев ще си отиде, както изчезна и Слави Трифонов. Ред е на прокуратурата да вземе съответните решения за повдигане на обвинения, относно многобройните престъпления от екипа на Радев - Йотова.

482

Владо

преди 11 месеца

Сергей Бубка украинският шампион и рекьордор по овчарски скок се оказа че продава с фирмата си горива за русия през границата с грузия . Смех :) А иначе частно имение в Киев , частно пристанище на реката. Дали няма далаверка.

481

Далаверата

преди 11 месеца

С поведението си Радев счупи ***. Така както руснаците създадоха Украйна преди 100 години и както след един пиянски запой подариха Крим на Украйна. А сега дават милиони жертви да си ги върнат. А от цялата работа печелят хората въртящи далавера. Радев е много обиден че остава извън това. Всички сме гледали филма Бригада и как самите руснаци продаваха оръжие на чеченците с които да убиват руски войници. Кои в крайна сметка са фашисти и националисти...

480

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен , к.524. Ти къде си воювал? На АМ с някоя магистралка ли? Откъде в подбират БГ-евроджендърите такива?

479

Xа, xа

преди 11 месеца

До АзДАНС - Русия няма да нападне Украйна -23.02.2022г.

478

!!

преди 11 месеца

До АзЗначи очаквате да станем "легитимна мишена" на Русия?И въпреки това сте про-руски настроен - що за шизофрения?

477

Анонимен

преди 11 месеца

Завалията не го зачитат за фактор. Мъка партизанска-мандрообирджийска.

476

Анонимен

преди 11 месеца

тука 2-3 платни укрофили що скимтят а не хващат за окрайна,или е по лесно да взимаш центовете и да агитираш за война?

475

Аз

преди 11 месеца

ДАНС: Войната в Украйна може да ескалира и да обхване и други страниТова е днешна статия в Дарик

474

Недялко

преди 11 месеца

Най-вероятно в четвъртък ще има два полета на Аерофлот от Истанбул. Единият ще е запазен за Радеви, Йотови, Гълъби от две служебни правителства, разни агенти в служби, в сряда ще се събете КСС да им отнеме българското гражданство за национално предателство, сплашване и контакти с руски служби

473

Анонимен

преди 11 месеца

до истината - платени подложки са естествено

472

истината

преди 11 месеца

Много глупаво племе има в по българските ширини или са платени ***? ИМА ЕДИН който работи за интереса на България и скачате срещу нето. Неуки или платени кое е?

471

Анонимен

преди 11 месеца

Пингвинееее подавай оставка... чакаме ти ОСТАВКАТА!!

470

Аз

преди 11 месеца

До !!Тази война само ескалира, вместо да затихва. Лесно може да излезе извън границите на Украйна и тогава ние сме легитимна мишена. Зеленски се опитва да въвлече и други страни в конфликта, защото до момента само губи.

469

Анонимен

преди 11 месеца

Да си със Путин 2023г е все едно да си със Хитлер 1945г

468

!!

преди 11 месеца

До АзСпоред вас, правителството ни тласкало към война?Как точно - България не възнамерява да напада никого, нито да се включва във ничия война. Единствения начин да се озовен в състояние на война е ако някой ни я обяви или ако някой ни нападне. Кой точно очаквате да ни нападне и защо?

467

Радев е прав,има си

преди 11 месеца

протокол,който следва да се спазва.Но ППДБ нарушават дори конституцията, как ще се съобразяват с някакви си протоколи.Злобата и омразата между властниците е индикатор за морала на обществото,разделението е тотално.Не може да се нарушават принципите и устоите на властта,това руши цялата държава.РР може да е всякакъв,но докато е президент следва да се съобразяват с него.Като не им харесва, да задействат(ако имат реални причини)импийчмънт и да го махнат.Но дотогава той е президент.

466

Анонимен

преди 11 месеца

Не знам кой е хващал автомат или е брал домати по време на казармата . Но едно е сигурно Радев ни отделя от Европейския съюз и НАТО. Това разделение на русофили и еврофили преди Радев го нямаше.