204

Стефан

преди 10 месеца

Не знам дали го помните - Едвин Сугарев,дето беше обявил гладна стачка до падане на социализма - накрая го хванаха да яде банички..

203

Закривай окрайна!

преди 10 месеца

Целият цирк, който разиграва комедиантът-наркоман е изгоден единствено за големите оръжейни фирми, правене на големи пари, отвличане на внимание от инфлацията и до там! Този ш у т е изгоден!

202

Анонимен

преди 10 месеца

Вие сте ги спасили евреите и сте им дали държавата ви, да ви колят и бесят. Вие сте си виновни. Тъппи сте като украинците. Откога ви говорим да закриете парламента и президентството и да се управлявате, като Швейцарската конфедерация, децентрализирано? Вие можете да спрете този еврейски нацизъм, от който измират братята ви славяни. Ако не направите нищо, значи сте виновни, колкото евреите за този геноцид на славяните.

201

Закривай окрайна!

преди 10 месеца

Или целта на запада е убийството на млади хора!

200

Анонимен

преди 10 месеца

Що плюете по праснята? Човек трябва отвреме навреме да види въплътено зло, за да го разбира по-добре

199

Паси каза и още:

преди 10 месеца

Израел, САЩ и Великобритания политика = Нов Световен Ред. Масонството е международна организация, вярно предана на религията на юдео-ционизма, с политическа цел да установи световно еврейско господство, чрез смачкване на Русия.

198

Анонимен

преди 10 месеца

Я виж ти Юда говори за морал!?!?

197

Паз

преди 10 месеца

Морална кариа на Гейропа- АМОРАЛНА НА ЦЯЛ СВЯТ

196

Анонимен

преди 10 месеца

Боже,щом един наркоман ни върна на картата на Европа,на оправяне са нещата .Да сравни един ,който е стигнал дъното с Левски ,е равносилно на безмозъчнocт.Този е за Карлуково.

195

Анонимен

преди 10 месеца

Повр* щам от този

194

Анонимен

преди 10 месеца

Според някои морална според други неморална

193

Анонимен

преди 10 месеца

Сломон Паси - той е отявлен натовец.

192

2

преди 10 месеца

7. Майор Виктор Назаренко - старши инженер по ремонта на ракетно въоръжение на 12-та отделна бригада армейска авиация на ВСУ;8. Капитан Богдан Братанов - командир на механизирания батальон на ВСУ. За две седмици 5 командири на батальони и зам.командири на батальони.

191

1

преди 10 месеца

Висши офицери от ВСУ и СБУ унищожени през последните две седмици. 1. подполковник Александър Вербило - командир на 138-ми батальон от 115-та бригада от Войските на ВСУ;2. подполковник Глеб Лакуста - заместник-командир на поделение "А" на СБУ за Черновицка област;3. Майор Иван Терещенко заместник-командир на мотопехотния батальон на ВСУ;4. Майор Ростислав Пархоменко - офицер от ГРУ на МО на Украйна;5. Майор Валерий Баранец - командир на мотопехотния батальон на ВСУ;6. Майор Игор Шарамко заместник-командир на механизирания батальон на 24-та отделна механизирана бригада от ВСУ;

190

Анонимен

преди 10 месеца

Украйна официално призна организацията на терористичната атака, извършена на Кримския мост миналата година. За това, изброявайки малкото и двусмислени "заслуги" на Киев през последните 500 дни, заместник-министърът на отбраната на Украйна Анна Маляр изтърси следното: "...273 нанесохме първия удар по Кримския мост, за да нарушим логистиката на руснаците." В резултат на експлозия на камион, която стана на Кримския мост на 8 октомври миналата година, четирима цивилни бяха убити. Но никой дори не се усъмни в стремежа на Киев към открит терор.

189

Споко

преди 10 месеца

Споко, хубавите работи не стават бързо, контранастъплението има нужда от време, сега идва вече есента и почвата отново ще се разкаля, но напролет почвата като изсъхне украинската армия минава в контранастъплениет и до дни, дори до часове ще влезе в Москва и диктатора Путин отива на съд в Хага, само да изсъхне почвата а дотогава трябва да сапортваме Украйна, хубавите работи не стават бързо.

188

2

преди 10 месеца

В Артьомовското направление зомби нацитата продължават опитите да овладеят Клещеевка, Курдюмовка и Берховка. Руските части все още държат височината при Клешчеевка и позициите край канала в района на Курдюмовка - подкрепленията пристигнаха навреме, помага и авиацията. Зобитата също атакуват в района на дачите в югозападната част на Артемовск от Ивановски, руските части държат отбраната. Продължават боевете и в Кременското направление. Атаката на зомбитата при Диброва е отбита. Въздушен удар е унищожил склад за боеприпаси и щаба на ВСУ в района на Серебрянското горско стопанство.

187

Ха ха ха

преди 10 месеца

" невинна Украйна"!? Точно окраинците са избивали полски села - жени и деца!!!!! В Донбас терор над рускоезичното население!!!! В Одеса изгорени българи!!!......

186

Анонимен

преди 10 месеца

Зеленски използва борбата с корупцията, за да задуши опозицията в страната. Newsweek пише за неправомерните действия на наркомана, като използва борбата с корупцията за разчистване на политически сметки. Така бяха задържани и осъдени някои членове на екипа на Порошенко, които имаха репутация на Запад като технократични реформатори. Въз основа на материалите по наказателни дела, за обвиняемите е просто неизгодно да участват в корупционни схеми. Newsweek е убеден, че Зеленски си проправя път за следващите избори, за да прочисти цялата опозиция в Украйна, превръщайки се в "безалтернативния кандид

185

Анонимен

преди 10 месеца

Русия унищожи 800 наемници и британските танкове Challenger с един суперудар по Лвов. Най-вероятно това са подобрени модернизирани ракети "Калибър". Ударите са попаднали точно върху казармата и автомобилния парк на академията. Всички изброени съоръжения са разположени по границата на Стрийския парк, далеч от историческите жилищни райони на Лвов, което със сигурност е удобно за нанасяне на такъв мощен мащабен удар.