182

сиромах

преди 11 месеца

Зеленски само дето не е поискал червен сняг икисело мляко от таралеж!Няма какво да се мисли,а направо да вземе със себе си Тагарев,Шаламанов,Запрянов и всички с героични физиономии,които подкрепят укро%%хун++тата и убийствата и изгарянето на хора в Одеса!Как никой от тези наши храбреци не се сети да го попита,защо подписаха договорите,а не ги спазиха?А оня академик като кани гости да ги води у дома си,а не у съседите ако има елементарно възпитание!

181

Анонимен

преди 11 месеца

най вече да е много и да е безплатно...

180

Филмът Бай Дрън

преди 11 месеца

По заглавието си личи.. А тоя Джудженски в лайв интервюто пак блокира и обърна от украински на Руски, а накрая са омаза и на еглиш.. Пародия в зелено.. Имам чувството, че всички поддръжници на Атлантическата пропаганда са невменяеми, за справка виж също и Киро, Байдрън, Аналена Бербок и ред други изкрящи представители на прогреса и виьионерството. Надминава Пената, но той барем вършеше нещо

179

Анонимен

преди 11 месеца

Ха-ха-ха, русофили продажни, пак се опитвате да манипулирате обществото, но нямате потенциал на последния етаж....

178

ВНИМАНИЕ!!!

преди 11 месеца

Вчера беше изпрана поредната американска марионетка в лицето на Румен Радев. Не се подлъгвайте по думите му. Целта на ЦРУ е да контролира мнозинството от населението с уж справедливите думи на Радев и да не допусне развитието на истинска опозиция. Всички Радеви министри гласуваха за изпращане на оръжие. Радевият министър Денков щедро раздаде вчера наши милиарди за американската война срещу Руската Федерация и Китай. Мислете и се образовайте - това е спасението.

177

r3v0lv3r

преди 11 месеца

Язък, сега определени групи няма да плачат за миговете, които за да ползваме още 1-2 година ще трябва да ремонтираме за милиони, като единствените на теория, които могат да го направят са именно украинците. Изпуснахме влака да ги пробутаме, за стари, но работещи, които можехме да ползваме още 10 години. Радев върни ми парите изеднико.

176

помагайте

преди 11 месеца

..за да помагат и на вас. Руските родни rъбu обаче е ясно ,че са оперирани от чувство на емпатия и солидарност.

175

Анонимен

преди 11 месеца

Да благодарим на всички, дето ходиха за гъби на изборите и не фласуваха. Те са солидарни виновни за тази национална катастрофа.

174

Анонимен

преди 11 месеца

По силата на кой договор сме длъжни да харизваме въоръжението си на друга държава?

173

Анонимен

преди 11 месеца

Не съм очаквал, че някога в родината ми ще дойде отново фашистко правителство, което подкрепя и фашизма, и тероризма. И че сс парите от моите данъци и осигуровки ще финансират фашистки хунти и терористи!

172

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 175Пич американците искат 5 милиарда лева за 10 самолета.Старички не стелт.10 милиона за един танк. 1 милиард за 1 малък крайбрежен боен кораб. Тва са цени от интернет от производителите.1 трилион са хиляда милиарда лева.За да имаме читава армия ни трябват половин трилион лева. 500 млрд.Кой кога и как ще ни даде тия пари и защо?Виж че държавата е толко умрела че по една година преговарят за кредит от 10милиарда и пак не е сигурно..

171

до 169

преди 11 месеца

Всъщност САЩ, са тези които провокират всички войни по света и не го крият...А що се отнася до бомбандиране, то пак САЩ е бомбандирала София в края на Втората световна война, с цел да ни заличи.

170

Анонимен

преди 11 месеца

Русия щяла да се разпадне заради санкциите и, че били срещу парите на света..бухаххахаха. Може да се разпадне само ако има натиск отвътре и гражданска война, друг начин няма. Май забравяте, че Китай и Индия купуват ресурси неофициално и произвеждат яко. После продават по цял свят, в момента никой не може да бие китайските цени и на ресурси. Плащат малко на ръшините, но онези пак имат пари. САЩ купуват ядрено гориво. Неофициално купуват и друго от русия. Вие си вярвайте на пропагандата по ТВ :))

169

Анонимен

преди 11 месеца

Те затова руснаците като им очукат през ноща трансформаторите и електроцентралите на фашагите, и такива, като тоя по- надолу изчезват за около седмица от интернет.

168

тулуп

преди 11 месеца

C300 е основното, което иска и Тагарката ще му даде

167

Анонимен

преди 11 месеца

До"Що няма референдум да се чуе гласа на народа?" - Имаше избори преди 3 месеца - тия дет обичате путин сте с 57 народни избранника. Това реши народът.

166

Анонимен

преди 11 месеца

Бе какви искания на Киев ще изпълняваме? Къде е демокрацията (влас произлизаща от народа)??? Как така ще ДАВАМЕ оръжия на тия фашисти и терористи??? Що няма референдум да се чуе гласа на народа? Щото НАШИТЕ БЪЛГАРСКИ ФАШИСТИ знаят какъв ще е резултата. Отвратен съм от "нашите" управляващи!

165

Анонимен

преди 11 месеца

Разкарвайте всичко съветско и подарявайте на Украйна!!! Всеки модернизира армията си, само ние спим...

164

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 169Последните 100 години все сме за слабият и ядем дървото сериозно.Нещо не върви така.Все залагаме на трикрак кон.

163

Анонимен

преди 11 месеца

До 166. Прав си, но явно такъв е животът. Цяла Европа е маша в чужди ръце. Нали не искаш да кажеш, че ни не сме?