805

КОЙ КАКЪВ Е

преди 11 месеца

Гледайте си вашата камарила от коалицията Пепи Еврото - така Евроатлантическа коалиция

804

Анонимен

преди 11 месеца

Как па на оръжията ни сега им изтича срока хахПомнете ми прогнозата в един момент укрофронта ще се разпадне като в Афганистан и след това само ние няма да си имаме арсенали.

803

Анонимен

преди 11 месеца

Колкото един човек е по-беден, по проззз, толкова е по-вероятно да е десен да гласува за разслоението на обществото да си продава гласа и да обеднява и тапеее още повече... Каквото му кажат сайтове и медии това прави...Днешната разсипия на страната я мисли за добро нещо.

802

Анонимен

преди 11 месеца

Е, почивай си малко. Остани лудите да се налудуват!

801

Анонимен

преди 11 месеца

Браво на Радев. Следващия премиер на БГ.

800

Анонимен

преди 11 месеца

ВПН манипулациите са си грех на сайтовете, а избирателите са позорни какво избраха за пореден път.

799

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 11 месеца

Копейките цъкат като за последно..подчертавам.. за последно..

798

Анонимен

преди 11 месеца

ЯДРЕНИТЕ ЧАЙНИЦИ ЗАЩО СА НУЖНИ НА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА УКРАЙНА А НА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ НИКОЙ ОТ ЗАПАД НЕ ДАДЕ ДА СЕ ПОСТРОЯТ...Значи ли това че ние не значим нищо а сме само донори на блага на партньорексплоататорите...

797

Анонимен

преди 11 месеца

вМЕСТО ЗАПАДА ДА ДАДЕ НА уКРАЙНА ДВА ЯДРЕНИ РЕАКТОРА НА СТОЙНОСТ 40-80 МИЛИОНА ЕВРО, бЪЛГАРИЯ ИМ ДАВА ДВАТА РУСКИ ЗА МИЛИАРД И ДВЕСТА МИЛИОНА ЛЕВА... А ЗАМЕСТВАЩА МОЩНОСТ НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ ЧЕ НЯМА ДА ИМА ИЛИ АКО ИМА ЩЕ Е НА ПАЗАРНИ ЦЕНИ ...

796

Анонимен

преди 11 месеца

Българския интерес е да се отървем от съветските оръжия за които след две три години ще трябва НИЕ ДА ПЛАЩАМЕ, за да ги бракуваме. Ядрените чайници за Белене пък хич не ни трябват, набутахме се със стотици милиони, които влязоха в джобчето на кръвопиеца Путин. Днес само и единствено спечелихме. Само Радев зассра положението с политическото си самоубийство, друг негатив няма!

795

СЛАВА НА УКРАЙНА!

преди 11 месеца

Аз разбирам че единствената спойка на това правителство е да се прави на украинска васална територия, само че днес те изпълниха и преизпълниха плана и вече не са нужни и на Украйна. Честит ви бюджет тип Дянков постна пица - ръст 1,8 процента, инфлация, 8,7 процента, честита ви рецесия! Честите ви кредити, дългове, ура на евроатлантическа Европа на три скорости а ние на пета задна! Слава на Украйна!

794

Анонимен

преди 11 месеца

Зеленски кацна, за няколко часа приключи със сценария, и си тръгна доволен. Декларацията се подписа,, военните складове /вероятно и нещо друго/ ще бъдат изпразнени/дадени. отнесе и атомните централи. С един куршум 3 заекаа Бг *** го величаят и адмирират като геройбаси и политиците, народни избранници, които не могат да защитят българските интереси.

793

Анонимен

преди 11 месеца

Вижте сега ако не беше агресивната и зла Русия ... да ни освободи отдавна нямаше да има България, Манол Пейков и нищо просто през 1915 година освен турците да направят арменския геноцид щеше да има и български геноцид... нямаше да има нито русофили нито русофоби, нямаше да има президет правителство народно събрание, щеше да има ВАЛИЯ НА ВИЛАЕТ РУМ ИЛИ НА ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ.

792

Анонимен

преди 11 месеца

Такова лакейничене и мазнене, пред един наркоман, не се е случвало в човешката история.

791

Анонимен

преди 11 месеца

Радев си подписа импийчмънта днес, но копейките пак не са разбрали. Като го изритаме пак ще си вият едни и същи глупости, американско посолство, майцепродавци, неутралитет, другата гледна точка дрън дрън та пляс.

790

:-)

преди 11 месеца

Подарената ни ядрена енергетика ще ви бръкне в укрофилските джоблчета и така години наред... а честито! Продажните търсете сред вас... самозаписали са се.

789

Анонимен

преди 11 месеца

Единствен президентът защити честта на България! Само че народът е много продажен, г-н Радев, а младите хора са много равнодушни - и отзад с *** да им бръкнеш, ще мълчат и ще се правят, че им няма нищо. Учените и енергичните млади хора избягаха. Останаха простите, мързеливите и майцепроавците.

788

Деса поетеса

преди 11 месеца

Единствената адекватна позиция в момента е на президента Радев. Вече даже и за подмандатна територия не ставаме. Нашите така се одупват на пРЕЗИДЕНт на псевдо държава, че в отверстията им цял влак може да влезе като в тунел.

787

Анонимен

преди 11 месеца

Турция в открит бой няма да ни победи, въпреки прехвалената си армия. Тя разчита да си опразним ракетния арсенал... Турция дава ли нещо на Украйна, или се въоръжава срещу всичките си съседи. Какво правят турско войски в Кипър, Ирак, Сирия, дрънкането на оръжие срещу Гърция, това че български градове са им в сърцето...

786

Анонимен

преди 11 месеца

Ха-ха-ха! Вече нищо не зависи от вас русофили продажни... Така ще си лaeте като безпризорни пceта по форумите и социалните мрежи без никакъв резултат и полза за фашистка Русия и кремълския пcиxoпат... Фигурантът също е пътник като вас.