30

Нали Ви е Ясно

преди 11 месеца

че Ядреният Реактор е с 2на Употреба - производство на ЕлектроЕнергия и като страничен Продукт - Обогатяване на Уран за Производство на Ядреня Бомба! Аз лично Очаквам до Часове Руската Армия или да Наглуе или да ни Нанесе - Превантивен Ядрен Удар!!

29

Анонимен

преди 11 месеца

Щели да продават реакторите на фалиралата дори според американските рейтингови агенции Украйна, това е държавна измяна.

28

Анонимен

преди 11 месеца

Само ако САЩ и Ес пратат бесплатни нови реактори и АЕЦ.

27

Пютин

преди 11 месеца

Имам лоша новина за Вас - искам не искам, ще съм принуден реципрочно да ви Ударя с Ядрени Ракети, тъй като ще Предоставите Ядрени технологии, с които Русия ще бъде Атакувана, на Врагът ни - всеки знае, че за да Обогатиш Уран ти трябва Ядрен Реактор!

26

Анонимен

преди 11 месеца

После да не тръгнете като овци по улици че тока ви е скъп.

25

Анонимен

преди 11 месеца

Нали укрите правеха стойки как не искат нищо руско? Пък не спряха да хленчат за руски оръжия, а сега и за реактори. Защо не си купят американски реактори бе?

24

Анонимен

преди 11 месеца

Аз да попитам какво направи правителството до момента за България? Откакто е сформирано е направило само и единствено следното - гласуване на оръжия за Украйна, изпиране имиджа на Борисов, замяната на един каскет с друг в прокуратурата, правене на реформа с Пеевски и сега продажбата за стотинки на реактирите ни (което практически ликвидира развитието на нашата атомна енергетика). Евала, все неща с които българския народ ще цъфне и върже!!!

23

ЧИТАТЕЛ

преди 11 месеца

Най- напред парите и после реакторите !

22

Анонимен

преди 11 месеца

Тия които са спрели АЕЦ Белене вместо в затвора ще продават. Трагедия. И не е само 1,2 милиарда лева а после трябва да платим 100 милярда на САЩ и Франция за нвои реактори.

21

ZZ top

преди 11 месеца

Национални предатели Окрайна НЯМА ПАРИ кого ще заблуждавате, че ще продавате реакторите ? Национални предатели България никога не е била толкова жалка и безпомощна както сега. Национални предатели Окрайна ще бъде приключена до април 2024 год. не знам после какво ще правите ще се криете като мишоци.

20

в София има

преди 11 месеца

Чуждо Окупационно АнтиБългарско Правителство, което ваш дълг и задължение е до Понеделник да сте помели - ако ли не - Жална ви майка!

19

Гошо...Тъпото

преди 11 месеца

За...даване,ще го дадат,но никой няма да ни го...плати. Ще има да...вземаме,все едно от...умрял -писмо...

18

Ако Още Тая Вечер

преди 11 месеца

Цяла България не е Жълтите Павета и не ги Пометете - то Ще станете Ядрен Кратер - дават се Реактори Ядрени на Киев за да си Произведе Обогатен Уран чрез тях и да Удари Ядрено Русия - после Путин ще води София Отговорна - Предоставилите Технологията!

17

Анонимен

преди 11 месеца

Национални предатели.

16

Анонимен

преди 11 месеца

Това правителство не е Българско!!! Всякакво друго, но не и Българско!!!

15

Анонимен

преди 11 месеца

Започвам да се чудя какво е нуждата от парламент който очевидно взема решения неизгодни за страната едно след друго?

14

Анонимен

преди 11 месеца

реалността е че има и площадка, има ги и частите. само трябва да се сглоби...ама не може да сме енергийно независими явно..... ех....едно време лошите руснаци как ни бяха набълбукали с техника и мощности....

13

Анонимен

преди 11 месеца

Очеизвадно посолствоТО управлява България!!! На 22 Септември трябва да се забрани празника за независимостта, защото ние сме вече тотално зависими и държавата ни е в най-унизеното си състояние от Освобожението насам!!! За това ли се бориха Левски, Ботев и стотици революционери? Да ни управлява едно чуждо посолство...

12

Разочарован

преди 11 месеца

70% от БЪЛГАРСКОТО население едва връзва двата края,а престъпниците в парламента се занимават с какво ли не само и само да има някой долар за тях.Такава корупция като в момента не е имало никога

11

Анонимен

преди 11 месеца

преди години имаше референдум за Белене. доста народ писаха че искат да развиваме атомна енергетика и да построим белене. не достигнаха (по скоро скриха) 12 000 гласа, за да не е задължаващо режението от референдума и го скриха...въпроса е...когато голямата част от народа иска нещо, въпреки че няма задължителен характер...не е ли добре да го направиш за тоя народ като се водиш НАРОДЕН представител....