148

Анонимен

преди 10 месеца

До АнонименПОТОКЪТ НА ПАРИТЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЛЕДИ ОТ СЪДЕБНАТА ВЛАСТ (ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР)...НО ТОЙ (ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР) ВЕЧЕ Е ПОЛИТИК!!!ТАКА ЧЕ НЯМА КОЙ ДА ГО СЛЕДИ ТОЗИ ПОТОК!!!

147

Мнение

преди 10 месеца

Лъжа е, че "служителите искали парите кеш"! Това е измама внушавана от некоректни работодатели. Освен ако некоректните работодатели шантажират служителите си, че ще им дадат молко по-голяма заплата, ако им я дадат кеш!

146

Анонимен

преди 10 месеца

До ИстинатаГОВОРИШ ГЛУПСТИ!!!ГЕРМАНСКИТЕ ПЕНСИОНЕРИ,КОИТО ЦЯЛ ЖИВОТ СА ПЛАЩАЛИ ОСИГУРОВКИ,СЕГА СА ПРИНУДЕНИ ДА РАБОТЯТ,ЗАЩОТО НЕ МОГАТ ДА СИ ПЛАТЯТ НАЕМА С ДИГИТАЛНОТО ЕВРО!!!

145

Алооо

преди 10 месеца

Заплати - само по банков път! Защо чуждите фирми в България могат да дават заплатите само по банков път, а българските мошеници "работодатели" продължават да лъжат и държавата и работниците?!

144

следят ,следят !

преди 10 месеца

Всичко това е правилно НО --запомнете стълбите се метат от горе на доло ! Ще се лъже и краде докато не почнат конфискаци и раздаване на справедливост -- или това ще го има или всеки ще казва ,я гледай оня какво направи те със мене се захванали онея милиони изкрадоха тези от НАП със нас се захванали за по-лесно . АЗ за едо магаре всеки месец декларация ще подавам а оня построй вили на целия си род ! Примера е важен и възмездието трябва да се раздаде справедливост със стара дата това се чака !

143

Браво, Асен Василев!

преди 10 месеца

Иска се голяма смелост да задължиш българските мошеници-работодатели да плащат заплатите само по банков път.

142

Анонимен

преди 10 месеца

До Право на мнение!ПРОБЛЕМЪТ Е ПРИ ПОЛИТИЦИТЕ!!!ТЕ ХАРЧАТ ПАРИТЕ,КОИТО НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ВКАРВАМЕ КАТО ДАНЪЦИ!!!ИНАЧЕ СИ ПРАВ ДА ТРЯБВА ДА СЕ СЛЕДИ ПОТОКА НА ПАРИТЕ НА БИЗНЕСМЕНИТЕ...А ПОТОКА НА ПАРИТЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ КОЙ ДА СЛЕДИ!!!

141

Истината

преди 10 месеца

Работодателите в България е време да спрат да шмекеруват и да излязат на светло с финансите си, със заплатите които дават, с данъците които плащат, както го правят работодателите в целия ЕС! Няма как България да стане просперираща държава ако продължава това лъжене и укриване на данъци! С данъците се стоят хубави пътища, мостове, детски градини, болници! Германия затова е модерна и подредена държава - там данъците достогат до 40% от доходите!!!

140

следят ,следят !

преди 10 месеца

Следят ама който си искат ! Винаги съм си мислил ,че не може да постройш вила ( къща ) като прогимназия и пред нея да спретнеш басеин със две три лимузини до входа и никой да не се захване ,ама много сериозно като по татово време ,аджеба как го спечели това имане и как баба ти на 70 г изведнъж направи най успешната фирма и всички онези врътки й които всеки вижда ,че просто проверяващите са про-форма и пропускат ! На фона на изникналите на всякъде ,,БЕВЪРЛИ ХИЛСОВЕ,, какво ми се дърлите за ня

139

Право на мнение!

преди 10 месеца

Искат парите кеш, за да не може да се следи потока на парите и "безнесмените" да могат да лъжат Държавата, да не плащат данъци и осигуровки! Заплатите трябва да се дават Само по Банков път!!!

138

Анонимен

преди 10 месеца

Ако можеше и без пари да им работиш, кефа щеше да е пълен за робовладелците...хахахаха :)))

137

Анонимен

преди 10 месеца

Служителите искали парите кеш ахахахах да бе, служителите искат да ги цакате и да ги осигурявате на по-малко, ама нека да е КЕШ!!! Щото видиш ли, иначе ще получавате по-малко, демек за ваше добро е да е в пликче. Аре тая легенда да я махнем вече>?

136

следят ,следят !

преди 10 месеца

Във стройтелството може ли да ми кажете колко са наетите и колко получават по карта ----сега просто са се хванали със ресторантъорите сега ида сезона и са по-лесни от могъщия строителен бранш във който не смеят и да погледнат ,а във земеделието по разни кампании колко са заети ,проимерно във черешовата или черешите ги берат само собственици ? А докога всеки тарикат по селата със 5-декара ще се води земеделски пройзводител със привилегии ???

135

Анонимен

преди 10 месеца

До следят ,следят !ТОЧНО ТОВА Е ПРОБЛЕМЪТ...ДОВЕРИЕТО МЕЖДУ ТЕЗИ,КОИТО ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ И ТЕЗИ,КОИТО ГИ ХАРЧАТ.И КОГАТО ТОВА ДОВЕРИЕ ГО НЯМА НИКАКВА ДИГИТАЛИЗАЦИЯ НЕ МОЖЕ ДА ГО СПАСИ!!!

134

следят ,следят !

преди 10 месеца

Когато всички минат ,на карти,, и кампанията по набиране на ( балъци ) приключи те ще ви покажат събират ли се такси и има ли нещо направено за ваш кеф и удобство ! Не си мис;ете ,че интернет е създаден да гледате това което ви харесва лично на вас -- има едни хора който следят паричните потоци във реално време и искат информацията да е все по детаилна -- на мен не ми казват какво правят със тази информация ,всеки си има въображение !

133

ХА-ХА

преди 10 месеца

ДИГИТАЛНА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ ПО ШВЕДСКИ И ХОЛАНДСКИ МОДЕЛ!!!

132

Анонимен

преди 10 месеца

ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ТЪЙ КАТО ШВЕДИТЕ СА ТОЛКОВА НАПРЕДНАЛИ И ПЛАЩАТ САМО С ДИГИТАЛНИ ВАЛУТИ,СЛЕД КАТО ОТИДАТ ДО ТОАЛЕТНАТА ПО-ГОЛЯМА НУЖДА ДАЛИ ИЗПОЛЗВАТ ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ ИЛИ НЯКАКВА ДИГИТАЛНА ТАКАВА.

131

Анонимен

преди 10 месеца

ЗАД ДЕБИТНАТА И КРЕДИТНАТА КАРТА ИЗДАДЕНА ОТ ОПРЕДЕЛЕНА БАНКА,ЗАД ПРИЛОЖЕНИЕТО ЗА ПЛАЩАНЕ,КОЕТО МОЖЕШ ДА ИНСТАЛИРАШ НА ТЕЛЕФОНА СИ КЪМ СЪЩАТА ТАЗИ БАНКА, СТОЯТ ЛИЧНИТЕ ТИ ДАННИ,КОИТО СИ ДАЛ НА ТАЗИ БАНКА!!!И НЯКОЙ ЩЕ МИ РАЗПРАВЯ,ЧЕ НЕ МОГАТ ДА ТЕ ПРОСЛЕДЯТ КАКВО ПАЗАРУВАШ!!!

130

Допълнение към 136

преди 10 месеца

За всичко си прав , мога само да добавя че не знам друга държава която така да подкрепа определен бизнес - без нищо в замяна . На ресторантьорите да кажа че в САЩ например се облагат и бакшишите - макар и с по ниска ставка спрямо другите доходи.Та да попитам на база какво искат отстъпки от държавата ? - по високи плащания към бюджета ? поддържане на по ниски цени за хората? Не става само с искане трябва и нещо насреща , а за услугата в повечето заведения въобще няма да коментирам !

129

следят ,следят !

преди 10 месеца

Абе то и личните данни трябвало да се крият ,пък на всякъде ти ги искат и ти дават да подишеш, че си съгласен да им ги дадеш--- ако искаш можежш да не им ги дадеш но се махаш и злизаш на вън ! Някой ще каже какво пък ..... да но живем във времена във който способни хора могат да ви присвоят всичко И ЗНАЯТ как !