125

Анонимен

преди 11 месеца

До Зелен чорапЗа Иванчева беха прави, все пак и дадоха маркирани пари и тя ги взе, нема прошка за нея :)) Аз като физиономист, мога да кажа, че Иванчева си мяза на точно такава каквато е изкараха :)) Че си напраиха пиара с нея е ясно, но ако не беше приела маркираните евраци, немаше да е в сливенския в момента :))

124

Анонимен

преди 11 месеца

всякаква *** "създава" политически партии и обезценяват важни понятия (думи) в българския език! Така Царят девалвире "Движение-то", "бйе-сйе-пйе за България" девалвира България, имаше "Национален Фронт", който нищо не спаси, появи се Има ТН от който се получи "Имаше ТН, после Янев освен България девалвира "Възхода", Костя тури ножа на "Възраждането", а предстои Гешев да се гаври със "Справедливостта"!

123

Анонимен

преди 11 месеца

Ама махнете му снимката на тоя че не мога да го гледам повече трябва като пишете за него да слагате бял екран с черна лента.

122

Маг Минчо

преди 11 месеца

Лошо и се пише на политиката! Щом и Бай Иван е решил да влезе изотзадзе там.Но след всички "хуморески", опитали сладостта на политическия живот след повече от 30 г., защо пък и бившия главен да не се пробва? Нищо че с тази физиономия,типична за кадрите на спортна академия "Олимпийски надежди" едва ли ще го огрее така, както досега..

121

Анонимен

преди 11 месеца

Стана ли ви ясно, че всичкия шум около Гешев от поне няколко години, ако не от началото на мандата му, всичките му скандални разследвания и обвинения към дребни и нищи хора, като кметицата на Младост Иванчева например, както и всичките му скандални НЕразследвания и НЕобвинения към едрите риби, като ББ и ДП, всичките му скандални реплики към политици и политически партии... Всичко, което сътвори като публична личност, беше с цел да събере симпатии, с които да оглави нов политически субект. Сега вижте новата му абревиатура НДСБ. Наследява НДСВ и ДСБ. Това е предварително планирано, за да отмъква

120

Анонимен

преди 11 месеца

Еее не мое така, Гешев, то ги пазеше, сега ревеш! 3 г не се сети, а в последния месец взе да искаш имунитети и да "разследваш", че и да изнасяш информация за Боко и Киро! Айде не ни требват твоите ценности!

119

Зелен чорап

преди 11 месеца

До Анонимен 100 иванчева е най-ниското ниво на корупцията ! Тя бе поставено лице което обра пешкира! Прекалено елементарна и нискоинтелигентна и затова търка наровете! Не гешев вкарва в затвора а съда,явно сивото вещество ти е по малко и от нейното

118

Анонимен

преди 11 месеца

Спрете малко производството на патриотични партии , че много станаха . Започнаха да се пречат.

117

Анонимен

преди 11 месеца

пос-скоро ми звучи като "марш за справедливост", ама без танковете

116

Анонимен

преди 11 месеца

Много ми е мъчно за Сийка с брадавиците. Сега ко шъ праи ???

115

Анонимен

преди 11 месеца

Гешев, когато Рашков ти поднесе на тепсия, крадливия ти шеф Боко Тиквата, тогава ти обяви ареста за незаконен и нареди да го пуснат. Помниш ли "справедливи" Иване ?

114

Анонимен

преди 11 месеца

С тази т*па милиционерска мутра дето е имаш Каскет, сигурно ще привлечеш и ти умнокрасивите към електората ти, но ще последдваш Цвъки с апартаментите и той си образува партийка, сега го нема на картата :)))

113

:)

преди 11 месеца

Има един много простичък лакмус :) Когато викаше на ББ "шефе", каквато и про.сто.тия да кажеше, каквото и престъпление да извършеше, тук тролoвете те защитаваха и ме триеха :) А сега всички коментиращи сме на едно мнение :)

112

Анонимен

преди 11 месеца

Възраждане съвсем ще се стопят благодарение на Гешев ...

111

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен не прокурора вкарва в затвора бе папагал дже ндърски! А иванчева си е доказана крадла

110

Анонимен

преди 11 месеца

Сетила се Мара да се побара!Щял да бори мафията точно сега, от сега, след като точно той беше главен прокурор години наред и точно това му бе работата, а вече не е!Главният прокурор става политик, за да се борел с мафията?!?!?Това е държава на абсурдите!И на отрепките и мошениците във властта, във всички власти!!!

109

Анонимен

преди 11 месеца

Каскет, единствения който може да ти се върже е Цецо Гуменката - двамата направете партия на тъ паците изпаднали от кару цата.

108

Радослав

преди 11 месеца

Аз предлагам вместо избори да се организират гладиаторски борби. Всички кандидат спасители да се метнат в арена Армеец да се хвърли 1 нож между тях и да се бият до смърт. Последният оцелял става министър председател за 1 година и тогава повтаряме процеса и така докато остане един единствен!

107

Анонимен

преди 11 месеца

Давай Гешев !!! Мачкай кирчовците и кокорчовците ,заедно с тиквата боко

106

:)

преди 11 месеца

Е, точно същото го казвахме, когато протестирахме против теб :) ББ от няколко месеца има имунитет. Преди това нямаше. Ама ти се хилеше с ПиАрСевиБойко в НС, където основателно ти искаха главата точно, заради бездействието ти по делата на разбойника. Как ти изгря сега да искаш ДНК, а 3 години хич не ти хрумваше. А кашата КТБ, която лично забърка, за да оправдаеш дебелян, който хич не те е назначил измежду хилядите непредложени кандидати? А турският доклад? А джуджетата? А имотите, дето жена ти от