183

Анонимен

преди 11 месеца

Абе комик какво сте постигнали 3 села на кръст,ще ти видят и на теб сметката както на онези от ГЩ ,затрихте си народа заради вашите си игри

182

Анонимен

преди 11 месеца

Преди 78 години когато руснаците били пред Берлин един австриец също обяснявал на своите генерали че ще прати еди коя си армия да оправи нещата. Когато те му казвали че тази армия вече не съществува той им казвал че нищо не разбират.

181

То това правителство

преди 11 месеца

Сесъбра САМО за да даде оръжие и помощ на Украйна! Това еПЪРВОТО което направиха!

180

Анонимен

преди 11 месеца

Само на едно място в Запорожка област са пробили на малък участък. И то със значителни загуби на техника и хора. При Авдеевка и Бахмут си ги отилизират стабилно при позиционни сражения. На запад при Лиман руснаците малко по малко напредват. Сега, юли, руснаците са готови с още 200хил.резервисти.

179

Анонимен

преди 11 месеца

Имало било някаква зависимост от Руснаците но сега я замениха със зависимост от украинците. Аз по голямо предателство не мога да си представя. Направо стана ротационно предателство господа демокради.

178

До Гофи

преди 11 месеца

Нети ли е достатъчно обръщението наПутин към нацията? Може да ме се обадиш за още, ако се фен ;)

177

Анонимен

преди 11 месеца

Украйна печели - Блек Рок и Рейатон печелят!Украйна губи- Блек Рок иРейатон печелят!

176

Гофи

преди 11 месеца

Къде е Путин? Ден 3ти ни следа от него? Някакво клипче една минута в нета само?! И ония Шойгу? Той пък клипче без звук?! Все по-трудно става да си копейка. Ама те тука копейки само във форума да се дразнят,иначе ни за русията ни за рублата искат да чуят. Дай им евро и почивка в Тайланд или Гърция хахахахахаха

175

Укранизиранета

преди 11 месеца

НаБългария е част от целите на Посолството чрез Правителството!

174

Анонимен

преди 11 месеца

Хиляди украинци дойдоха в България уж под формата на бежанци да поробват. Новини на украински училища на украински знамена украински това ако не е украинизация здраве му кажи. Това е поробване.

173

Напредък

преди 11 месеца

В унищожаването на украинското мъжко население?

172

Amercan

преди 11 месеца

Огромните загуби на ВСУ в офанзивата, този скандален провал ще послужат като важен урок за Съединените щати и кадетите, изучаващи военна наука.

171

Напредък по продажби

преди 11 месеца

Колко от украинската земя е продадена на западни "помагачи" вече - 70% ?

170

Анонимен

преди 11 месеца

Ротационните и те мислят като Зеленски , а вие си драскайте във форума.

169

2023

преди 11 месеца

Хахахахахах тоя лъже а нашите Окропитеци му вярват хахаха Вярвайте лалугери, Зеленият наркоман опропасти Европа - 100 млрд наляха ЕвроВлечугите а тези пари трябваха за деца, болници и наука! Събираме капачки и дарения за лечение, всеки ден умират ЕВропейци, но пари даваме на ЗелениятЛунатик за да помпаме Оръжейната индустрия на САЩ. Европа дарява а после от САЩ купува оръжие! То щото все напредва за това всеки ден реве за оръжие а и вече и за хора - България ще праща и военни лекари, а утре..?

168

Анонимен

преди 11 месеца

Наркотиците сериозно не прощават на никой

167

Анонимен

преди 11 месеца

Верно?-:)))

166

БЕЗУМЕН БРЪТВЕЖ

преди 11 месеца

"ще си върнем всичко, заяви той" - преди година същите думи от устата на същия човек, звучаха леко безумно, но поне беше ясно защо се казват - това беше все още началото на "съпротивата" и беше "задължително" да се говори по такъв начин. Сега обаче, когато Украйна е 100% на финансови и военни системи от запада, почти напълно иконимически разрушена и когато събира последното пушечно месо от Киев и западите области (в източните мъжете "свършиха") - кажете тези думи не са БЕЗУМЕН БРЪТВЕЖ на HAP.КОM

165

Анонимен

преди 11 месеца

Моралът на руските войски е кръгла нула, особено след разкритията на Пригожин, че загубите са реално между 12 и 15 пъти по-големи, отколкото военното министерство на РФ ги описва. Каза и за труповете в моргата в Ростов- 2000 на ден само в Ростов. Скрити покрити.

164

Анонимен

преди 11 месеца

Ти да видиш!! Хахахаха!!! На този нацист само Тагарев му се връзва, е, разбира се и целият ни евроатлантически планктон.