566

Анонимен

преди 1 година

Браво Евгений, браво Пригожин! Ти си светъл сноп лъчи за неинформираното руско пpocтoлюдие, което има право да знае защо измира руската младеж!

565

Ха ха!!!

преди 1 година

Айде и господин Пригожин го купиха от тоз лош Запад бе...

564

Орманджиев

преди 1 година

Като се сетя как родните друзя се прехласваха по вагнер. Друзя докато не е късно заемете страната на пригожин, на практика той се явява съвременния Ленин и и тръгва на борба срещу олигарсите и чиновниците които подтискат обикновения руски холоп. Бъдете на справедливата страна друзя за да не се срамувате после.

563

Баба чичолина

преди 1 година

Смешно е каква еуфория предизвика този индивид.Война се печели на бойното поле.Този ли е поредната надежда на Запада - един вече бивш работодател.Хи-Хи-Хи.

562

Канал 1420

преди 1 година

Друзята както винаги безгрижно казват ну, пригожин е никой, пригожин е чепуха, вече го осъдиха и пратиха в затвора, но 50 км воеена колона пътува от ростов за мацква. При условие че 100 човека от РДК и ЛСР завзеха едно населено място на границата и никой не може да ги изгони, предтавете си 25 хил. въоръжени зекове кой ще ги спре.

561

Анонимен

преди 1 година

Къде е сега мутрофанова да каже к.в.о става в расия...вместо да се бърка в Чужди работи на Суверенна страна!!!

560

Анонимен

преди 1 година

Изперка ли готвачът на Путин?

559

Анонимен

преди 1 година

На какви лъжи? Никой не ги закачаше. Но майдан подир майдан, трупане на оръжия по границата. Какво каза Меркел и Оланд? Готвехме ги за война 10 години. А то и повече, но нейсе

558

Фитьо

преди 1 година

Имот тая трънка заек няма да изскочи.

557

от БТА

преди 1 година

Губернаторът на Ростовска област Василий Голубев призова жителите да запазят спокойствие и да не напускат излишно домовете си, предаде ТАСС."Настоящата ситуация изисква максимална концентрация на всички сили за поддържане на реда. Правоохранителните органи правят всичко необходимо, за да осигурят безопасността на жителите на региона. Моля всички да запазят спокойствие и да не напускат излишно домовете си", написа той в своя публикация в "Телеграм".

556

Бай Ставри

преди 1 година

Дано им хубави затворите като нашите,че съобщиха,че са му образували наказателно дело.Явно е изперкал,което няма да им попречи да го пратят на превъзпитание в Сибир итъй като едва ли ги вълнува дали ще се превъзпита ще е доживот.

555

Анонимен

преди 1 година

Пригожин новият Пиночет ли е? Призоваха го да не разпалва гражданска война.

554

ОТ БТА

преди 1 година

Лидерът на руската наемническа групировка "Вагнер", която започна въоръжен бунт срещу руския генерален щаб, заяви, че неговите сили са свалили руски военен хеликоптер, предаде Франс прес."Току-що хеликоптер откри огън по гражданска колона и беше свален от частите на "Вагнер", заяви Евгений Пригожин в свое аудио съобщение, без да уточнява мястото на инцидента.

553

Питекантропов

преди 1 година

Друзя, равниис! Друзя, миирно! За резиновата попа на путин - за поочест!

552

Хохохо

преди 1 година

Пригожин тръгна на марш за справедливост...а нашите русофили ходеха на поход за "мир" без да знаят, че в русия не ползват тази дума и не я разбират!!!

551

Ко-пей-кин

преди 1 година

Аз съм в потрес ! Добре че обърнах навреме рублите в Евраци .

550

Анонимен

преди 1 година

*** днес ще окупират аптеките заради проблеми с кръвното... Ха-ха-ха!

549

Плациков на морето

преди 1 година

тавариши нема да се плашите, пригожин не започва войни, той само ги довършва.

548

Fake

преди 1 година

Глупости на търкалета. Нищо не се случва в Россия. Измислици!

547

Кравар Атлантик

преди 1 година

Започва специалната военна операция по декомунизация на сибирската империйка :)