43

Новото парламентарно

преди 1 година

"прикрито" сдружение ГЕРБ+ДПС+Възраждане не ви ли се изясни бе малкоумници докарали България до НАЙ-БЕДНАТА в ЕС държава чрез вотът дирижиран от ВЕЛИКИ ОБЕЩАНИЯ ? Държава развъдник на празни глави ! Сега плющете минуси на СПАСЕНИЕТО си !

42

фффф

преди 1 година

Банкянския павиан се е парализирал от страх.И това е страхът от разследване и предстоящия арест.Ще пълзи по корем по земята,и ще прави това,което му кажат ПП-ДБ.И така трябва да бъде.Свърши ти времето отвратителен уличен разбойник.Идва време за законова разплата.И краят ти ще бъде такъв,какъвто ти си го определи.В затвора.

41

ха

преди 1 година

Мафията си иска държавата обратно..туй то! Ние гледаме от първи ред като аутисти

40

Боци

преди 1 година

Имаш избор...затвор ( филии с мас и без наталито да ти точи)или при кърито хаххахаха recquiescat in pace hijo de puta;)

39

Ще има нова

преди 1 година

Политическа партия освен тези та Гешев и Радев и тя ще носи името СарруДеФрутиСарру и ще мачка Фатмакокомунистите мутромилиционерите и корупцията!!

38

Ангеларий

преди 1 година

Каква се пада малката Ема на внуците на Тиквата?

37

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ да направи правителство с ДПС и Възраждане и без друго си гласуват заедно.

36

Анонимен

преди 1 година

А Боцата вярва ли , че с кабинета на ПП беше изпран и стопирано разследването му.Боцата толкова лъже.Че по някога сам се лъже.Характерно за хроничната лъжотия е , че понякога тоз който лъже не разбира кога е в лъжите си.И кога говори истина.Това е тотално психично заболяване с фатален за личността край.

35

"НЕ УМЕН НАРОД

преди 1 година

СЛАБА ДЪРЖАВА" - колкото и да е ясна тази поговорка на истината, тя не може да се осъзнае от народ за който се отнася ! Има ли още да се питат защо сме най-бедни ? Срам нямаме, защото да можеш да се засрамиш се изисква мозък.....

34

Анонимен

преди 1 година

Обаче как невинно казва . От началото на войната " НИЕ" сме изнесли оръжие.Оръжейните заводи не са ли частна собственост ? Значи си имат собствени който печели защото това му е бизнесът.Той "НИЕ"ли е ?Лъжа е че целият демократичен свят подкрепя Украйна.Повечето държави пратиха някакво оръжие колкото да отбият номера ,Испания например прати корпуси на джипове без двигатели гуми и скорости.Швейцария каза че няма производство.Само Плешивия и Киро се пънат да се показват по-ятаци и от папата.

33

Анонимен

преди 1 година

А Божата вярва ли , че с кабинета на ПП беше изпран и стопирано разследването му.Боцата толкова лъже.Че по някога дам се лъже.Харалтерно за хроничната лъжотия е , че понякога тоз който лъже не разбира кога е в лъжите си.И кога говори истина.Товя е тотално психично заболяване с фатален за личността край.

32

Анонимен

преди 1 година

Естествено,че няма да има ротация след 8 месеца.Всичко върви по плана от записа.Кирчо си сложи свои хора по върховете и после ще има нови избори на есен заедно с местната власт като пак ще подправя изборите с ала бала докато овладее държавата цяла.Кирчо иска да счупи държавата.

31

asd

преди 1 година

До Анонимен Нищо лошо няма да уволняват гербавите калинки, ама като назначават друго подобни полу-*** на тези места, ето това е лошо.... Като им гледам промяната на дИмократитИ, страх ме хваща.....

30

до 24

преди 1 година

питай киро - той щеше да о вкарва хахаха

29

Анонимен

преди 1 година

Пак ли милиционера се напъва да управлява ?

28

Анонимен

преди 1 година

Тиквата що такива булки е преминал,специално тая му беше много лесно,развода е близо!

27

Анонимен

преди 1 година

Не виждам какво му е лошото да уволняват гербавите некадърници и калинки от администрацията. То и затова е големият рев на буци...

26

Анонимен

преди 1 година

За кожата не една тиква.

25

Катя

преди 1 година

Всичките им номера на наглеците от ПП -тата са загубата на 5% от електората Изобщо не ги интересува България и както винаги ГЕРБ им е виновен,защото те са най- голямата опасност за тях и не само за тях

24

Анонимен

преди 1 година

"АЗ НЯМА ДА СВАЛЯ ПРАВИТЕЛСТВО....." - "АЗ", какво ви говори това ? ДИКТАТОР ! Кой ще отрече, че ГЕРБ е частна шайка, ЛИЧНА на Тиквата, всички там лазят в краката му защото зависят от неговите пари, ако някой проговори рискува Тиквата да каже как е забогатял и колко, как е участвал във всяка кражба от държавата респективно суверена ! България няма никакъв изход от злото с такъв народ който сам не може да разбере кое е злото !