266

Мда

преди 1 година

Ненапразно "Козяк" или нарипна още Посолството стисна здраво за топките Кирчо , Бойкикев , Атанасов и Борисов да направят това нелепо правителство !Единствената му роля е да подкрепя и участва във финансирането на войната и Посолството има методи да изнуди всеки един от тези ..."честни" политически герои ;)

265

Анонимен

преди 1 година

Като ковид иглите инвестиции в мивките,сега с оръжие и патрони.Същата схема.

264

Анонимен

преди 1 година

Инвестиции,европейски бизнеси,аз пък си мислех че е война.

263

Анонимен

преди 1 година

За това направиха коалицията и хванаха властта. Нови 50 млр. евро от ЕС за Украйна, финансирани от страните членки. Нова военна помощ от всички ЕС страни за да омаломощават Русия и да си спасят фашизма.

262

Мнение

преди 1 година

Според мен този министър е прекалено краен във вижданията си. Не си дава сметка, че българите имат много по-добро отношение към Русия отколкото към други страни.

261

Гринго

преди 1 година

Руснаците изравнили градове и села в Сирия защото нямали ПВО. ХА-ХА! А сега изравняват градове и села в Украйна, защото имали ПВО.

260

Анонимен

преди 1 година

Хора,украинците ,тоест млади мъже които бягат от мобилизация тук пуснаха пипала в цяла България благодарение на ПП сега отново помощи ,а стига с тая Украйна ,по черноморието е пълно вече на плажа пълно с украинци които говорят на руски а не на украински ,интересно нали

259

Анонимен

преди 1 година

Kато дойдат руснаците (те винаги идват), тоя пак ще е сред първите наредени при посрещането. Помнете ми думата.

258

Копиларов

преди 1 година

Един известен донбаски проруски пропагандон се изпусна оня ден в едно тв интервю, като каза че след 2020 е проличало колко силно Донбас е изостанал в развитието си спрямо останалата част на украйна и че повечето хора в донбас са били против ДНР и са искали пак да са украйна. Гледайте това интрвю друзя, извъртя се по много канали в соц мрежите.

257

Анонимен

преди 1 година

Крим е руски, колкото и София е руска.Гледайте путинолюбците да не ви кацне Путин на пъпа на Св. София да ви прави Майдан, и чак тогава да проумеете колко сте глупави и какви сте изменници на България,защото за копейки си продавате мнението срещу България.

256

Анонимен

преди 1 година

До 371 Нещо ти липсва май имприпинно следствената връзка не само части от сивото вещество.Първо беше 2014 Крим, Майдана - узурпиране от Путин в УкрайнаПосле беше нахлуването с измислената му военно операция, че НАТО ги притискало по границите и затова влезли в Украйна да я окупират. Булшит.Трето - щеше да се бори с някакви измислени фашисти в Украйна, а съсипа градовете и тормози до ден днешен обикновените хора. Ток, вода, изтезания,всякакви бедствия пусна срещу нормалните невоюващи хора там.

255

До прЕятел

преди 1 година

Ти преятелю лично помогна ли на някой пострадал? Ей така без да чакаш държавата да направи нещо. Отиде ли барем на един човек да му помогнеш да си разчисти двора и къщата от калта. Пусна ли поне един СМС за събиране на средства?

254

До Гринго

преди 1 година

Ти да не си бил в сирия та си я видял. Русняците в сирия изравняваха градове и села от въздуха защото няма пво. Нищо повече не са правили. ислямска държава я приключиха сирийските бунтовници с помоща на сащ.

253

Анонимен

преди 1 година

Всички които съботират българското правителство, ще бъдат съдени. България е член на ЕС и НАТО. Всички рубладжии да заминават за Русия овреме.

252

Анонимен

преди 1 година

До 356 Явно са много профили но един човек,виж че вече не ти се дърви

251

прЕятел

преди 1 година

мАГАРЕВ МОЖЕ ЛИ ДА КАЖЕ КАКВИ СРЕДСТВА СА ОТПУСНАТИ ЗА БЪЛГАРИТЕ, ПОСТРАДАЛИ ОТ НАВОДНЕНИЯТА И ДА НЕ ГОВОРИ ЗА НЯКАКВИ СИ ОКРИ - ТЕ НИ МИСЛЯТ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАДОВЕ ПОД ВОДА!!!!

250

Гринго

преди 1 година

Не знам колко струва руската армия, ама я видях как за два дни приключи Ислямска държава в Сирия. Същата тази Ислямска държава, с която хамериканците няколко години се бореха (наушким естествено).

249

Анонимен

преди 1 година

До 335 нещо си гледал фалшивите новини...ако си гледал господаря си Путин - той много пъти каза, че напада Украйна защото искат да влязат в НАТО, каза че България е враг на Русия, газа ни спря по дебелата тръба от която няма за нас газ, а директно отива при приятелите му Орбан и сръбския. Така че не НАТО е обявила война на Русия, а Русия на Украйна и на много други държави. И ако си пуснеш някоя медия като CNN или друга от този ранг - ще.разбереш за какво иде реч ако имаш останали мозъчни клетки

248

Първият мообилизиран

преди 1 година

...от Русия, ще е Костя Късопишляков....ЗА ДА СИ ПЛАТИ ДЪЛГОВЕТЕ ...!

247

МРАЗЯ РУСИЯ

преди 1 година

Винаги ще има кой да се бие в Украйна ----СВОБОДНИЯ СВЯТ Е ПЪЛЕН С ИСТИНСКИ МЪЖЕ , КОИТО ОБИЧАТ И ВОЮВАТ ЗА СВОБОДАТА!..../ не са като комунистическите *** ьовци../