12

Трън

преди 15 години

И в друг пост питах в подобна статия, ако някой знае...Според мен цената на петрола, която пада сега е за добива на петрол след определени месеци. Тоест сегашната цена по бензиностанциите би трябвало да е отражение на предишен период. А това, че навсякъде падала цената по света, малко общо и клюкарско ми звучи. Авторът като е такъв капацитет да каже - във Франция цената преди 2 седмици беше толкова, сега е толкова...Дайте да си говорим общи приказки и да се наддумваме, че е много интересно. Пък и така написана статията ще даде повод и да се попсуваме малко.

11

преди 15 години

ми то май вече го няма на пазара.Поне аз не съм виждал

10

Иво

преди 15 години

Къде го намерхте този 92? В момента има само 95 и 98. 92 отдавнаааа е спрян от производство и у нас и е Европа

9

преди 15 години

xaxaxa i da bqha napisali vqrno statiqta nqmashe da e losho che koi polzva A-92 v dneshno vreme

8

Lobo

преди 15 години

БЕЗ КОМЕНТАР!!! Дано медиите се разсмърдят, друг начин не виждам! А иначе нали има 1000 комисии в парламента, няма ли някоя да се самосезира???

7

преди 15 години

Бягайте хора, спасявайте се докато още можете...Това не е държава, това е територия, населена с ***, с *** без никакъв морал, с комунисти и мафиоти, с деградирали алчни ко.пелета...Run, Forest, run

6

преди 15 години

УУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!!!!уУУУууУуууУУУ!!

5

преди 15 години

Там е въпроса, че правителството няма глас.Чувал ли си думата "МОНОПОЛ".Е точно това се случва на българския пазар на петролни продукти.Тук цените се определя от ЛУКОЙЛ и никой не може да им каже нищо

4

преди 15 години

МИЗЕРНИЦИ!!! някой знае ли на база какво се определя крайната цената на петрола на лукойл?

3

преди 15 години

Долу ЛУКойл!

2

преди 15 години

Да ви таковам таковата,*** мръсни!Да ми пиинете сосчето

1

Postman

преди 15 години

Вдига се цената на петрола на световния пазар - вдига се и в България.Пада цената на петрола, а в България пак се вдига....Правителството да се самосезира. Цените са в USD и някой си правят печалба на гърба на българския народ, както го направи при вдигането на цените.