231

еър Радеф

преди 11 месеца

Трябва под знамето да се постави един МИГ 29 на пилон, за да придобие монумента завършен вид. Това ще е един вид препратка за бъдещите поколения, за това какво сме представлявали днес.

230

Анонимен

преди 11 месеца

Разбирам там да се строй химически завод и екоталибаните да са недоволни, но за един пилон на който ще се развява българския национален флаг, да правиш такива циркове - това е срам, типичен пример за човешка глупост.

229

Анонимен

преди 11 месеца

Трябва под знамето да се постави един МИГ 29 на пилон, за да придобие монумента завършен вид. Това ще е един вид препратка за бъдещите поколения, за това какво сме представлявали днес и ще осмисли цялото начинание.

228

Анонимен

преди 11 месеца

значи пилон със знаме на Рожен неможа, а паметник на окупационната червена армия в центъра на София, може, така ли?

227

ловец

преди 11 месеца

спечелихме състезанието за най високо знаме в ес, в което участваме само ние :Д

226

Страшен Богаташ

преди 11 месеца

До до 227Каза богаташа дет не тропка хорца а кънтри музика а заплатата му я пускат по револют не в плик, което е практически същото.Голем философ на тротинетка.....

225

Пич

преди 11 месеца

Сложете и емблемите на адидас и мерцедес на пилона, всичко ще е точно след този малък детайл!

224

до 227

преди 11 месеца

Човек няма да удариш,. страхливецо. Увеличение на заплатата си от страх не смее да си поиска, налита на бой. Знам ви тропкащите хорца. До един подминавате с подвити опашки всеки в беда и всеки проблем, за който се иска да се борите. Нямате време ,че софрата ви чака. Страхлив роб седнал да ми плямпа... Айде марш, бе.

223

Баш патриот

преди 11 месеца

Предлагам да почакаме до 222-рата годишнина от освобожденшето на Родопския край! От утре инициирам нова кампания за набиране на сридства!

222

Клеций II

преди 11 месеца

Супер, изкопайте един кратер в центъра на поляната, запълнете го с желязо и бетон, това ще допринесе много за българщината. В действитленост има много малооумници в тази държава, ама изключително много ... а иначе им се смеем на македонците.

221

патриот

преди 11 месеца

Турците ще умрат от завист че имаме най голямото знаме!

220

ТЕРЕС 1 ТРАКОНТАС

преди 11 месеца

ЯЯЯ, ИДЕТЕ НА село Свети Влас до Сънцев Браг , който Влас ВЕЧЕ Е ОГРОМЕН 100 ХИЛЯДЕН ГРАД.!!..ДА ВИДИТЕ КАК СЕ РЕЖЕ ВЕКОВНАТА И ХИЛЯДОЛЕТНА ЕЛЛИНО-ТРАКЙИСКА ГОРА, НАБОРКА НА ТРОЯНСКАТА ВОЙНА, АХИЛ И ОДЕСЕИ....И АЙДЕ ВУГГАРИ--СПРЕТЕ УНИЩОБЖЕНИЕТО НА ВЕЛИКАТА АНТИЧНА ГРЪЦКА ГОРА над ВЛАС...КОЯТО ВИЕ ВУГГГАРИТЕ УНИЩОЖИХТЕ ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ !--ЗА ДА БЕТОНИРАТЕ ДРЕВНИЯ ГРЪЦКИ ГРАД ЛАРИССА (ВЛАС) .

219

Анонимен

преди 11 месеца

и така и не разбрах в какво е проблема, до сега най-високия пилон в Европа се намира във Финландия висок е 100 метра, чудя се дали и там имало такъв безсмислен спор, едва ли:)

218

Анонимен

преди 11 месеца

Първо пилонче,след това хотелче ,басейнче..Типични разсъждения на редови евроатлантик..Да мериш другите със собствения си аршин, винаги води до трагичен резултат..

217

Анонимен

преди 11 месеца

Крайно време е да обявим официално война на либерастията, не го ли направим ни очаква заличава като народ, култура и традиции.

216

Анонимен

преди 11 месеца

До до 216, дрън, дрън, дрън............ ти викаш се събуждаш с Шопен и си лягаш с Моцарт:)

215

Анонимен

преди 11 месеца

Българското знаме не загрозява природата. Аман от българофоби.

214

ДО 214

преди 11 месеца

Отлично казано!

213

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 214 Ти ако си толкова богат по това време в тоя форум ли ще пишеш заяждайки се на дребно, и обиждайки анонимно и страхливо? Истинките баровци не правят така по тоя начин! Аман от неосъществени мечтатели.

212

до 216

преди 11 месеца

Нищо не схвана от поста :) Хорцето е за всички. Ама само бедняците се излагат, тропкайки го и само хорца и пърцуца им е в празната глава.