198

Тони

преди 1 година

Гешев, може много да си обичаш Прокуратурата ,но от това което видяхме е една абсолютно изгнила институция.По всички личи,че си се запътил към политиката,но не си прави пиар с лъжи и наглост, както го направиха тия дето се намърдаха в Парламента през тия 2 години .Ако си умен и достоен човек , направи го подобаващо и измети. тия негодници жадни за власт но негодни.

197

ДЪНО

преди 1 година

Няма друг гл.прокурор в ЕС,който да говори по този начин.Ти си там да внасяш в съда достатъчно добре обсновани обвинения,така че съдът и да иска да не може да отсъди оправдателна присъда.Стигнахме дъното благодарение на 12 г.управление на ББ и на тези,които го избраха.Не може да се оправдаваш със силите на мрака.Да беше си подал оставката като не можеш да се справяш.Три години се разхождаше по селата и чуждите д-ви-резултати НУЛА.Да не забравяме отношението към Иванчева-това и в Африка го няма.

196

Анонимен

преди 1 година

Партията "Чисти ръце" ли ще се казва? Питам сериозно понеже минавам на страната на Гешев, то няма вече за кой да се гласува.

195

Анонимен

преди 1 година

смех...

194

Данъкоплатец

преди 1 година

Този *** май си вярва

193

Анонимен

преди 1 година

Гешев Президент! Радев, импийчмънт!

192

ХАХАХАХАХ

преди 1 година

Е тоя нормален ли е. До оня ден бавеше и прекратяваше дела на същите, който сега обвинява.... Сякаш той не е един от тях... Смешен... Що не казва имена директно сякаш не ги знае...

191

Анонимен

преди 1 година

До Мигания ПО СЕКУНДИ:добре ли ти е на душата

190

Анонимен

преди 1 година

Времето е разделно, а мосю гешев е бaшибозука ! Знаете какво да правите !

189

Бай Иван 2

преди 1 година

И тоя един демагог като Боко и компания! Като се изживяваше като пръв след бога не говореше такива неща? Няма корупция,няма крадене от магистрали ,от обяествени поръчки,няма Барселона,нищо няма.Всичко беше наред в България ! Живееше в Бояна до Боко и т.н.Сега като решиха да го жертват се разрева като....

188

Анонимен

преди 1 година

На практика ако нямаме висши престъпници, няма да имаме политици и ще станем държава без политици, а текуща ни система няма как да работи така.

187

Анонимен

преди 1 година

Така и не научи основни неща, съда и прокуратурата се занимава с престъпници неудачници, с висшите престъпници се занимава политологията т.е. те са в компетенцията на политиката а не на правораздаването.

186

>>>

преди 1 година

Поснах сълза...

185

Анонимен

преди 1 година

Гешев, га яди кифтетата, ни рива.

184

Анонимен

преди 1 година

Тук е момента Баце да се обади на Гешев и да му каже....Гешев и аз обичам да се правя на луд, аме ти се справяш много по- добре....

183

КОЙ КАКЪВ Е

преди 1 година

Политическите *** праскатт минуси и продъжават атаката на мафията срещу Гешев значи Гешев е прав.

182

Анонимен

преди 1 година

Последователната ни борба срещу престъпни олигарси и срещу крадливи партийни лидери доведе в последните месеци до безпрецедентното обединение на висши политици, мафия и сенчест бизнес.Техният панически страх бе породен от моята и на прокуратурата решителност. Тази решителност ги накара да покажат своите истински лица и своето скрито до този момент взаимодействие.Прочети още на: https://dnes.bg/politika/2023/06/19/geshev-za-posledno-kato-magistrat-namirame-se-na-krystopyt-namirame-se-vyv-vreme-razdelno.573592#comment-newest

181

toti

преди 1 година

Да беше се сети по рано,но ВИНАГИ ИМА И ГРУГ,А НЕ САМО БОГ !!!

180

Анонимен

преди 1 година

Ти разчиташ на обществото да те спаси Гешев, ама народа ти нема доверие :))) Не казвам дали си лош или добър, но мутрите те сложиха на поста, сърбай си попарата :)))

179

Пепи €-то

преди 1 година

Ще гласувам за него ако сложи Петьо Еврото в управителния съвет на партията.