139

Боби

преди 1 година

До Анонимен 144 Сонцепек 1/1а започна с гранати 6км но това беше определено малко и след лека модификация вече ползва гранати с обсег 8км. Солнцепек 2 вече е произведение на военното изкуство. Брониран Камион като на ХИМАРС (също толкова бърз и мобилен) Специална ситема с която се самозарежда за 30м но реално не са и необходими други машини. Но най-важното увеличен е обсега на действие на гранатите 15км

138

Анонимен

преди 1 година

ВСУ страдат от липса на снайперисти... В Бахмут загинаха най опитните им части... 80 хиляди е огромен минус при все че запорожката контраофанзива е със максимум 60-70 Хил. групировка

137

Анонимен

преди 1 година

Добре си бяха украйнците с руската техника ама тя свърши.

136

АнонимеН

преди 1 година

ВОЛКАДИМОР ПУТЕНОВ: НУ ЗАЕС, НУ ПОГОДИ!

135

Боби

преди 1 година

До Перко Наумов Ако РФ не се съобразяваше с цивини жертви - изобщо не и пукаше и за свои и за чужди. За 3 дни Киев щеше да падне. 150км от границата, няма реки и големи мостове да попречат. Няма възвишения за да се закрепят войските. Всяка точка на съпротивление се обстрелва вкл със сонцепек/ОДАБ което решава проблема с ДОТ/Бункери в рамките на 20-30 мин след откриване на целта следва "Изпичане" и атакуващите продължават напред.

134

Перко Наумов

преди 1 година

Последен валс Рашки жалки.

133

Анонимен

преди 1 година

До Енчо Русия воюва със стария "нов световен ред"

132

Анонимен

преди 1 година

Не знам за вас, но аз лично си направих изводите за натовското оръжие.По страшното е че през тези 10 дни Украйна изпрати войници екипирани и обучени изцяло по натовските стандарти.Т.е не говорим само за танка Леопард а и за всичко останало.Излиза че не само натовското оръжие е доста по зле от съветското (руското), но и всичко останало.

131

Енчо

преди 1 година

Боби, само не разбрах Русия воюва ли с НАТО?

130

Анонимен

преди 1 година

Боби - напълно съм съгласен с теб.. солнцепека е ключов за руснаците когато зачистват позиции... Трябва да увеличат обаче далечината на ракетите защото не може да стреля на далеч и често става жертва... Плюс това лесно детонира силно бронирането на пакетите с ракети е само срещу леко стрелково оръжие

129

Дон Кикот

преди 1 година

Супер е че украинците пердашат могучите мужици и бягат през глава :)

128

Боби

преди 1 година

До АнонимеН "ОСНОВНАТА ЦЕЛ НА КОНТРАОФАНЗИВАТА Е ДА СЕ ИЗБИВАТ ПУТЕНИСТИ" Само дето май се избиват ВСУ в огромни количества и се губят десетки машини всеки ден без какъвто и да е ефект за Ъкраинската страна.

127

Перко Наумов

преди 1 година

Падате бе рашки жалки.За три дена превзели Украйна.Алкохолен делириум

126

АнонимеН

преди 1 година

ОСНОВНАТА ЦЕЛ НА КОНТРАОФАНЗИВАТА Е ДА СЕ ИЗБИВАТ ПУТЕНИСТИ , ЗАЩОТО ЗАТВОРНИЦИТЕ И НАЕМНИЦИТЕ И ЗАПАСНЯЦИТЕ СВЪРШИХА! СЕГА СЕ ТЕПАТ ТОЧНО НАЙ-ГАДНИТЕ ПУТЕНИСТИ, ТЕЗИ КОИТО СА ТАМ ЗА ПАРИ И ДА ПЛЯЧКОСВАТ И ВЪРШАТ ВСЯКАКВИ ЗВЕРСТВА :D 2022-РА БЕШЕ ИЗБИВАНЕТО НА ЗАТВОРНИЦИТЕ, НАЕМНИЦИТЕ И ЗАПАСНЯЦИТЕ КОИТО БЯХА ПРИНУДЕНИ. 2023-ТА Е ИЗБИВАНЕТО НА ХИТРИТЕ ПУТЕНИСТИ КОИТО СА ТАМ ЗА ПАРИ И СЕ КРИХА РЕАЛНО ОТ РЕАЛНАТА ВОЙНА ДОСЕГА НО СЕГА Е ТЕХЕН РЕД! А 2024-ТА Е ВРЕМЕ ЗА ЛИКВИДИРАНЕ НА ПУТЕНА !

125

Боби

преди 1 година

До Анонимен Шойгу иска танкове защото рано или късно ще последва атака на Руснаците. Шойгу е идеален администратор признавам го но като военоначалник е нула. Дано при руското настъплеие сложат някой способен Генерал... Вие ще кажете че при съвременната война този който се защитава има зверско преимущество - ДА освен ако нямаш Джокер. А Джокера при руснаците са Солнцепек 1/1а/2 и ОДАБ 250/500/1000/1500кг - освен да "изпичат" противника прекрасно и ефективно разминират огромни площи от мини.

124

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 131 Асенчо гледай си властелина и не се занимавай с неща от които не разбираш.

123

Анонимен

преди 1 година

Do123 grivnus skoro ste padnat a ti oste li si tuka begai na fronta tuka ne ti e mjstoto

122

Анонимен

преди 1 година

Освободили са осем паланки. Украйна има много големи загуби обаче британската служба по пропагандата изкарва че руснаците имали повече. Както признаха че лъжеха за призрака от Киев така ще признаят накрая и че Украйна е разбита.

121

Анонимен

преди 1 година

На съхранение в русия има приблизително 10 хиляди танка а на въоръжение са 2000...

120

Боби

преди 1 година

До Тагарев съм А видя ли меко казано колко грубо беше направен самия дрон. Чесно като видях снимките първия момент си помислиш че тази торба от чаркалаци изобщо не може да излети... обаче както се казва откри резултата с 1:0 от първия полет.