45

Христо Христов

преди 1 година

В България е по-евтина.

44

Анонимен

преди 1 година

През последната година и половина Европейският съюз е похарчил 646 милиарда евро, за да избегне паниката на пазарите и да компенсира основните потребители за покупки на енергия на рекордни цени. На тази сума аналитичната агенция "Брьогел" оценява намесите. Само за сравнение: целия военен бюджет на Русия е 65-70 милиарда долара, тоест приблизително десет пъти по-малко, отколкото вече е изхвърлил ЕС, само за да поддържа икономиката си на повърхността.

43

Анонимен

преди 1 година

Цената е 7 хиляди евро за квадратен метър в Берлин.Така че маслото което е 0.20 стотинки по евтино в Германия не ме топли .Наем за една стая в Берлин 1000/1100 евро и има недостиг на жилища.

42

Чудно

преди 1 година

До Анонимен 39 Българите в Германия са убити от цените на консумативите и за това купуват имоти на поразия у нас. Сигурно половината от тези ненормално скъпи имоти са закупени от такива , работещи в чужбина. Деветдесет процента от младите българи у нас не могат дори да мечтаят за собствени жилища.Това е ди-во-тия.

41

Някой

преди 1 година

Само дето проучването от ББС е направено за същите или подобни марки и е от преди месец. Нещо много са закъснели.

40

Анонимен

преди 1 година

Наемите в Хамбург почват от 1600 евро. За боксионера.

39

Анонимен

преди 1 година

Ако в София взимаш 1500 лв заплата си много по-добре от Берлин с 3000 евро такава. Можеш да си позволиш доста повече неща.

38

Анонимен

преди 1 година

Българското сирене за нищо не става. Купувам си само гръцко, турско и сръбско.

37

До 37

преди 1 година

Така е, един суджук Орехитев Берлине 9 евро..18 лева.. даже с немска заплата никойне купува вече! БГ магазинитесигурноимат идруг бизнес на страни или ще фалират..

36

Анонимен

преди 1 година

В Германия храната е евтина, но всичко друго е убийствено скъпо - данъци, наеми, ток, вода, газ.

35

Деди

преди 1 година

Хубавелке, що за глупав въпрос в заглавието на публикацията ти? Не анализирай цени на хр. продукти, а заплащането в тези страни. И тогава пиши врели-некипели публикации!

34

z-rock

преди 1 година

Тия с проучването ако бяха влезли в който и да било български магазин в Германия/има ги доста/, щяха инфаркт да получат!! Там, бате какви цени са напраскали нашите сънародници.... - бедна ви е фантазията!

33

Пепи

преди 1 година

Сравявате цените на лидл германия в евро с цени на същите стоки в квартален магазин в лева . Страхотно .

32

до 26

преди 1 година

Еееее, при Бойко кво сирене имаше...

31

Анонимен

преди 1 година

Скъпо продават, една малка тайна повечето неща от Лидл ги има и в Кауфланда по-евтино, освен това експлоатират темата с българското като продават като български вносни продукти по-скъпо.

30

Анонимен

преди 1 година

Ходя често до Гърция, там качествотона храната е пъти по добро от България! Сирене, домати, месо..просто всичко е запазено и вкусно! Незнам в България какво стана ..

29

До18

преди 1 година

Дрънкаш глупости,с една минимална заплата дори и касиерката в Лидл може да си позволи жилище в Берлин и даже ще и останат пари за храна и всичко нужно,докато с една минимална заплата в София ако си платиш наема ще трябва да седиш гладен и на студено зимата!

28

Берлин

преди 1 година

Що не сравнят и данъците ведна статия ;)Германците плащат 50% от заплатата сиза данъци.. Пък за сивата зона в България да не говорим,дето никой данъци не плаща!

27

Анонимен

преди 1 година

Дайте да сравним колибата ми в село Горно нанадолнище със замъка на принца на Уелс. И чак после да сравним вечерята.

26

Анонимен

преди 1 година

В България зеленчуците и плодовете поне са по-евтини и пак добре, че Гърция и Турция са ни долу, та да докараме чат-пат свестни плодове.