12

Анонимен

преди 11 месеца

В България цари едно глупаво вярване, *** всипки трябва да имат Отличрн 6. Хора - това трябва да е оценката за топ 10% отнупениците, не за всички. Средната оценка трябва да е 4.00.

11

Анонимен

преди 11 месеца

Предлагам във връзка с "високите" постижения, да се увеличат пак заплатите на бездарните учители.Тея трябва да връщат пари, а не да получават.

10

Анонимен

преди 11 месеца

До Не само учениците, Както казват по американските филми, важно е да се научиш да четеш и смяташ, в се пак в магазина требва да смяташ, иначе всичко което са те учили в училище се изпарява моментално след него, просто е ненужен товар от знания, непотребни при това :)))

9

Анонимен

преди 11 месеца

То се почна от 90-те това "ограмотяване", мутрите беха модерни и пример за подръжание, всеки искаше да бъде като тех :))) През 90-те поне учителите се опитваха малко да налеят мозък в тиквите, сега дори не се е и опитват, важна е таксата и приема на ученици, бизнеса да върви :)))

8

Не само учениците,

преди 11 месеца

Но и студентите са ни неграмотни.Вчера гледах едно състезание по телевизията,в което студентка втори курс по история в СУ каза ,че Вазов е роден в Карлово.анямам думи !

7

лицето КОНСТАНТИНОВ

преди 11 месеца

Байко, научи български правопис и тогава се впускай в словоблудно графоманство. Брой копейките, най-добре.

6

Анонимен

преди 11 месеца

Капитализма има нужда от роби чат Джо пи ги ще свърши всичката работа и останалите ще лапт муи

5

До КОНСТАНТИНОВ

преди 11 месеца

Успокой се малко бе тавариш, ако не беше запада никой нямаше да може да ти чете въжделенията. Ще се да изпращаш посланията с пощенски гълъби и бутилки в морето. Разбери че благодарение на запада водиш лесен начин на живот, докато дядо ти е превивал кръст на къра пдори воловете от сутрин до вечер, сега работиш нещо смотано от 8 до 5 и после отиваш в магазина и си купуваш всичко дори повече от колкото ти трябва.

4

Анонимен

преди 11 месеца

Дайте малко как по времето на ГЕРБ махнаха Ботев от учебниците

3

КОНСТАНТИНОВ

преди 11 месеца

РОДЕНИТЕ СЛЕД 1980Г. ,80% С ПРОМИТИ МОЗЪЦИ,УСТРЕМЕНИ КЪМ ЗАПАДА НЕЗНАЕЩИ ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ.В УЧЕБНИЦИТЕ НЯМА ПЕТВЕКОВНО ЧЕРНО ТУРСКО РОБСТВО,НЯМА ТРИ СЕНДЖИРА РОБИНЯМА БАЛКАНДЖИИ ЙОВО.НЕЗНАЯТ КОИ Е ЛЕВСКИ И БОТЕВ.МЪРЗИ ГИ ДА РАБОТЯТ,БЕЗ НИКАКВА ЦЕЛ В ЖИВОТА.ЕДНО НЕНУЖНО ПОКОЛЕНИЕ СЪЗДАДЕНО ОТ СВЕТОВНИЯТ "ЕЛИТ" НА МИЛИАРДЕРИТЕ И САТАНИТЕ ОТ ДАВОС.ТАКА БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА БАВНО И СИГУРНО.

2

Пънчо

преди 11 месеца

Какво да очакваме от образование произвело автора на това заглавие?

1

Анонимен

преди 11 месеца

даскала не носи отговорност, иначе е с големи претенции