9

Зозо

преди 11 месеца

Да се провери кои не са с платен данък и да се дадат на бедстващи украинци. Също и тези където не се стопанисват. На руснаците също имотите да се дадат на украинци.

8

Исторически парк

преди 11 месеца

Да им вдигнат данъците с 300% и балонът ще се спука за дни ;)

7

Анонимен

преди 11 месеца

То и язе съм го писал празно, но реално се дава под наем та толкова за преброяването.

6

Анонимен

преди 11 месеца

Така, така, жилища 1/3 необитаеми, население намаляващо, а броя на жилищата се увеличават. И по някаква случайност лихвите в ЕС осми месец вървят нагоре. Хммм, какво ли се задава?

5

Анонимен

преди 11 месеца

Че и моят най-хубав имот в София стои празен, защото живеем в планината до града на спокойствие и чистота, но от време на време си ходим и там. Ама останалите 12, които имам, са до един под наем. Остане ли по-малко от 2 месеца от нечии договор за наем, има по 120 кандидати и се дава на секундата (10 апартамента и 2 къщи). Вече из дълбокия прованс как е не ме интересува. Там живеят неграмотни хора, които не могат да осъзнаят, че в дистанционната работа е бъдещето и ходят да слугуват в ЕС.

4

Анонимен

преди 11 месеца

А ЕЦБ днес вдигна лихвените проценти за ОСМИ пореден месец.

3

Анонимен

преди 11 месеца

Сега ще преброите ли колко шапки и колко чифта обувки има в страната, които не са носени?

2

Анонимен

преди 11 месеца

"преобладаващата част от жилищата в страната (82,4 на сто) няма нито един вид съоръжения за хора с намалена подвижност" И КАКВО??? Какъв процент са хората с намалена подвижност? 5%? Или по-малко? Трябва всяко жилище на планетата да е със съоръжения ли? Може би е достатъчно, че ЕДНА ЧАСТ са?

1

Анонимен

преди 11 месеца

Е то и много храна се изхвърля, но кво от тва? Къде е речено, че всяко жилище трее да е запълнено? Летните вили също са празни в голяма част от годината, но това е нормално.