115

Бинка Цветкова До

преди 1 година

До Бинка Цветкова/ Цент, ти ли си? Завиждаш ни на размера и затва искаш да хапнеш, нали

114

Таня до 139

преди 1 година

Искам да ги видя паркирани върху крайцера Мацква :)

113

Митака

преди 1 година

Еднакво *** и военнолюбиви са и двата народа.Аз съм бил и в Русия и Украйна.Само за войни говорят - ето ви на война.Лошото е, че са близо до България - ето сега с тоя язовир може морето да ни замърсят.Абе пълни кре.тени.

112

Анонимен

преди 1 година

Eeee, aма няма ли да пуснете снимките с печения "Леопард" и гарнитура от 9(девет) пържени "Брадли"-та? На едно място, изкорубени, купчина натовска техника, мазало. Един друг "Леопард" го запалиха с "Ланцет" - проби го като немска каска! Т-72 и другите соц железарии издържат "Ланцет", а прехваления вундаба "Леопард" не издържа? Ми те са готови за още едно знаме над Райхстага Няма ли, бе, лuзaчи на хaмеpички cфuнkтеpи? Айде, бе, пуснете снимката, к'во толкова? Хаххахахахахаахахахахха!!

111

Анонимен

преди 1 година

Русия няма икономически ресурс да победи в каквато и да е война освен срещу България,Молдова или Грузия! Това е разкапана корумпирана страна без никаква стойност, те не могат да бият нито Украйна или Полша....и това година и половина е очевидно!

110

Бинка Цветкова

преди 1 година

Украинофили, ще ви пригриза куровете и ще ви ги изплюя в устите ви! ПФУ!

109

Анонимен

преди 1 година

Западни публикации за взривяването на Северни потоци: Politico: "Подготовката на операцията по унищожаването на Северен поток се ръководи от главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна Валерий Залужний". The Wall Street Journal: "ЦРУ разубеди Киев да атакува Северни потоци" Холандската телевизия NOS: "Холандската служба за военно разузнаване и сигурност (MVID) е знаела за намеренията на украинските власти да извършат операция за взривяване на газопроводите Северен поток и Северен поток 2 още през юни 2022 г."

108

Анонимен

преди 1 година

Донецка посока. Тук няма съществени промени. В Маринка и в околностите на Авдиевка продължават боевете с използване на тежка техника и авиация. Сериозен напредък във въоръжените сили на Руската федерация няма. Бахмут и околностите. Фашистката rMeж правят опити за атаки на малки групи в района на Бахмут и Соледар. Фашистката rMeж нямат сериозен напредък в тези области. Артилерията с помощта на насочване от БПЛА продължава да унищожава техниката и личния състав на зомби нацитата, участващи в атаките.

107

Анонимен

преди 1 година

Къде е руската победа, села в някакви области! И до година ще ги изхвърлят! Каквито и тъпотии да говорят, там хората ги мразят, и никакъв САЩ и НАТО не са виновни!

106

2

преди 1 година

Риториката все повече прилича на риториката на Гиркин-Стрелков. Интересно доколко това е свързано с конфликта с МО на РФ и връзката Шойгу-Герасимов и доколко е реалната ситуация

105

1

преди 1 година

Пригожин говори за настъплението на фашистката rMeж в Запорожка посока (тук включва и Времевския участък на ДНР): Противникът е окупирал площ от малко над 100 km²; rMeжTa се движат внимателно; загуби два Леопарда и няколко Брадли - това са обикновени бойни загуби; Радвате се рано. Трябва да се мобилизираме; Те няма да спрат. Не се прави достатъчно, за да се противопостави на врага. Изявленията на Пригожин поразително се различават от информацията, предоставена от официални източници, както и от военни кореспонденти.

104

1

преди 1 година

Южна Донецка посока. Времевски подстъп. От няколко дни се водят ожесточени боеве в района на селището Макаровка. Периодично сменя собствениците си. Според ситуацията тази нощ Макаровка е под контрола на фашистката rMeж, а подразделенията на ВС на РФ са разположени на около половин километър южно от Макаровка. Селището Урожайно, което се намира южно от Макаровка, е под контрол на ВС на РФ. Ривнопол също е под контрола на ВС на РФ, но под въпрос са Новодаровка и Левадне.

103

Анонимен

преди 1 година

За вече успялата ли контраофанзива ли става въпрос?!?

102

Анонимен

преди 1 година

"Какво стана с ракетата ,,Кинжал" която поразявала всички надземни и подземни цели, едновременно?" ------------------------------------------------------------------------------------------------- И кой си ти, че да ти даваме обяснения? Някакъв самoтен лyзър, безделник, перманентно на дрога и алкохол, без близки и познати, който се прави на значим правейки се на сopocoид защото чул в кварталната кръчма, че на сopocoидите им дават пари да пишат коментари.

101

ссс

преди 1 година

ах че си П рос сънуваш и пак си същия хем ръб хем комплексар

100

БАНко

преди 1 година

СЕРИОЗНА , КОНТРАОФАНЗИВА ..... ШЕГИЧКИ , НАЛИ НАТООВЦЕТЕ !!!! САМО ЗАГУБИТЕ НА НАТОВСКАТА ТЕХНИКА И УКРАИНСКО МЕСО Е СЕРИОЗНО !!!

99

До До 116

преди 1 година

Това което твърдят русофилите всъщност не е вярно. Половината, че и повечето превзето от Русия е дефакто окупирано от 2014 насам. От 2022 са превзели само коридора към Крим, който дори не е 5% от територията на Украйна.

98

абе

преди 1 година

що за простотии? тръгнали русия да плашат с някаква разбита и обезлюдена украйна! все едно куче да плашиш със салам!....супермодерна военна техника имат братушките, цял свят го знае, и най-добре бай пън, затова е по нисък от тревата!

97

Анонимен

преди 1 година

Какво стана с ракетата ,,Кинжал" която поразявала всички надземни и подземни цели, едновременно? Какво стана със сводките на олигодибила Конашенков според които Русия е свалила три пъти повече самолети от колкото някога е имала Украйна?

96

ссс

преди 1 година

До Анонимена ти не пишеш западна *** скоро ще пееш друго неутралитет нито съм русофоб нито русофил но не и на западния империлиастичен дибил а ти от кога се замисли прогнил