130

Анонимен

преди 1 година

Айде пак гейове и украинци дават определения все едно някой е длъжен да се занимава с Украйна и просяците дето се довлякоха.

129

Анонимен

преди 1 година

До 137 Ами що се натискаш да даваш оръжия като не си длъжен,и защо изпълняваш чужди заповеди без да мислиш,за България,а само това ,което ти нареждат.За каква демокрация говориш като това е диктатура.

128

Анонимен

преди 1 година

7500 убити и после хахаха. Ама много ви е забавно на русофилите. вашите герои как избиват, а? Големи мъже са Путин, нали?

127

Анонимен

преди 1 година

за една седмица Урките загубина над 7,500 убити и двойно повече ранени, техника на скрап и тези се бият по гърдите че превзели 2 села. Хахахахаха, западната пропаганда в действие. Вижте в тубата видеата на унищожена западна техника и трупове. Зеленски кво разправя давайте още, докато той се крие в подземията?

126

Анонимен

преди 1 година

До 135:Ами чети хубаво де.През 1994 година Украйна връща на Русия ядреното си оръжие,а страните,които участват се разбират да не се месят във политика на страната.А после Виктория Нюланд се оказва на Майдана да раздава бисквитки.

125

Анонимен

преди 1 година

До До 133 . Чакай първо да изкараме страната от НАТО и ЕС, каквито цели видимо имат проруските партии. После няма да ни нападат, ние сами ще се дадем. А и между другото, не забравяйте, че руските официални лица, неформално се мотивираха, че е необходим сармат, в контекст за България. А официално сме си в списък с неприятели.

124

Анонимен

преди 1 година

До 133 Айде развивай си някъде насаме теориите на вероятностите.Хората от Донбас от 400 години живеят в Русия,а сега дори не говорят украински та някакви платени бандити на украинските олигарси да ги нападат .

123

Анонимен

преди 1 година

до 128.Не оспорвам и не взимам отношение по казуса Крим. Има много информация, както и самия договор от 1954 г. Там ясно е написано, че се дава на Украинска СССР. Вероятно никой не е вярвал, че СССР ще се срине. После идва ред на МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО. Ако при разпада на СССР Руската федерация имаше добри юристи и мислеше далновидно щеше да откажат всички подписвани договори от СССР, както грешката АЛЯСКА,четете.Веднъж МЕЖДУНАРОДНО са се съгласили, т.е. това вече официално не е Русия,а чужда земя

122

До 133

преди 1 година

Никой няма да ни напада бре! Ние не горим живи рускоговорящи! Освен ако ние самите ( Киру и Тагарев) не обявим война на Русия!!

121

Анонимен

преди 1 година

И нас ако тръгнат да ни нападат руснаците, не трябва да се съпротивляваме, особено ако ни помагат американци, ще ни обвинят, че сме им клекнали, къде къде е по достойно да се дадеш без бой на чужда държава, вместо да молиш за помощ от друга. Логиката на русофилите кърти.

120

До 131

преди 1 година

Същия, който спечели най много и от последните две войни в Ивропа ПСВ и ВСВ- ... Чичко Сам!

119

Анонимен

преди 1 година

Смърт , смърт , разруха . Братоубийствена война .И за какво .Една трета от украйнската обработваема земя е собственост на американските компании Cargill, DuPont и Monsanto. Да се млатят руснаци и украинци на чужда сцена ... Кой печели от всичко това ..... ?

118

Анонимен

преди 1 година

Какъв отпор дават украинците,че не е ясно.Изпълняват чужди команди ,а хората от Донбас казаха,че искат автономия, защото,не искат да имат нищо общо с бандерия.Е и ние нямаме нищо общо нито с бандерия нито с тяхната простотия.

117

Главният Просяк

преди 1 година

предвожда просешките Укроотряди и изпросва по милиард два всяка седмица. Активни пероприятия развиват!

116

Анонимен

преди 1 година

До 125 Я кажи защо в Украйна само 20% говорят украинския език и за гладомора кажи ,че пак са се направили на интересни,а сами са се набутали да бъдат част от СССР,а тия украинци дето се мислят за близки с Полша изобщо не са воювали за Крим,за да имат претенции,че е техен.Щото руснаците са Воювали с Османската Империя за него.

115

Анонимен

преди 1 година

не знам за какво му трябваше на Путин да се разширява с територии в държави, в които ще срещне съпротива, при условие, че има такива, които доброволно ще се дадат без бой и ще може да обяви триденвната военна операция за успешна. Македонците ни обявяват за нацисти, твърдят го и понастоящем, ние ги тормозим, човека идва да ни денафицира, а ние го посрещаме с хляб и сол. И нямаше да е излагация. И щяхме да с еобявим за най-умните щото нямаше да има и жертви.

114

Заглавието

преди 1 година

"движението напред" в кавички казва всичко!

113

До 122

преди 1 година

Така е! Зеленски не е главнокомандващ, а Главен Просяк на Украйна!

112

Анонимен

преди 1 година

Ей ...... не разбрахте ли, че там измират близки хора и генетично един народ. Руските у.ша.нки обаче направиха няколко исторически грешки -украинския език,Голодомора, измислените на по водка договор за Крим, договора за разделяне на СССР, корумпирания Янукович със златния моноблок. Украйна съответно е имала винаги и полско влияние и отцепването на Крим, европейското по футбол с Полша ги отвързаха от хватката.После американците само ускориха процеса. Каквото си направиш друг не може ти го направи

111

Анонимен

преди 1 година

Абе бандеровци от 2014 година се правят на отворени,а сега се изкарват жертви.