164

Lena

преди 1 година

Ленчето е млада и хубава , но няма мозък за политика и е готова да предаде България като другите от ПП................но по парапетите и секса е голяма специалистка!!!

163

revolution

преди 1 година

Бог да пази България и българи като Радев, Костадинов и Сидеров!!!В София и България Майданът няма да успее.........тука не е Украйна!!!НЕ на команди и директиви от чужди посолства................на САЩ, Англия, Германия и Франция!!!

162

revolution

преди 1 година

Мястото на предателите е в затвора, а не в министерските кресла..............на това правителство му давам около 3 месеца живот!!!

161

Анонимен

преди 1 година

Най много на инсливица или инхемероидно забременяване всекакукумИвка мое да опитва колкото си ще дорде получи от папуаските шамани ордена "НаЧовекоядката" а от манафскитеобласти ордена "наИзсралаПредиДагиЗдъфка". В предния парламент и правителство имаше едно работливо, предано и радуващо за свободата на словото и демокрацията младо момиче. Елена, казваха че била съпруга на КикиПетката

160

Спас

преди 1 година

Радев БЕШЕ отрицателен герой до преди няколко години. Сега ми се струва единственият адекватен политик... А кака Лена не е ли по-добре да си гледа семейството? Предстои й раждане, да е живо и здраво детето! Това е много по-важно от политическите интриги

159

Поручик Ржевски

преди 1 година

Лена, да знаеш че след секс скандал не можеш никога да продължиш в политиката, трябва да си доста простовата, за да продължаваш да опитваш. Напъните да направите Радев отрицателен герой са страшно смешни и жалки.

158

Дядо Стефчо

преди 1 година

Дебела е

157

Анонимен

преди 1 година

Тоест няма проблем, че на записите ясно се чува НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕСТВО, на същите тябва да им разрешим да ни управляват. Президентът е виновен, нали си нямаме Путин... Пак президентът е накарал областните управители, които той НЕ НАЗНАЧАВА, да си подадат оставките. Освободил е зам.-министирте, които няма право да освободи... Абе Ленчето знае ли, че в Парламентата се правят закони? И знае ли какво е това закон? Или и тя като Асен Василев си съчинява каквото й е удобно и твърди, че е закон

156

Ахахах

преди 1 година

Абе, коментиращите, какво ви е виновно хубавоте Ленче, че сте пропадняци залухани?!? Със и без Ленчето на власт, вие ще сте си все същите тъъъпи, мързеливи, прости ту лу пи.

155

Moме

преди 1 година

Гледай си бременността и не се занимавай с това, което доказва, че не те бива. Не виждаш по-далеч от носа си. Не можеш да мислиш няколко хода напред. Ти и цялата ти кохорта се занимавате с клюкарство, сплетни и интриги във ваша изгода. Записът доказа, че сте родоотстъпници и нищо родно не ви е мило и скъпо. За това народът ви показа червен картон, но толкова сте нагли и безпардонни, че пак яхнахте властта, но я взехте за 1-2м. По-добре си отидете преди да сте унищожили напълно държавата

154

Ха ха

преди 1 година

Радев го остави, не е лъжица за твоята уста, макар и доста голяма. Кажи Киро или Миро е бащата?

153

Анонимен

преди 1 година

То пък едно правителство...Франкрнщайн с министър на войната,министър на кражбите записан в книгата на редкордите с "9 милиарда за 9 дни" и министър на ЛГБТ.Вместо да си губи времето по медиите по-добре Ленчето да звънне на новата министърка Иванка Шарлатанова да я пита бебето как да я нарича...мама или тате?Или направо хиена?

152

Анонимен

преди 1 година

Тази е на всяка манджа-мюродия. Веща по всяка тема. Егати наглото същество.

151

Анонимен

преди 1 година

Само дето Радев е генерал-майор. И се е заклел в знамето ни. А каква е тая? Може ли поне да се подпише? "Продължаваме промяната? Е колко тая промяна ще продължава? Скапани мутри и мутреси. Ей така живота ми си замина да ви гледам цирковете.

150

Катеричка Рунтавелка

преди 1 година

Киро хралупата разпори , а Бойко устата ми отвори и млякото им се стече, а Лена мляска а Киро е Пляска

149

Анонимен

преди 1 година

И Ленчету Общатъ ли почнъ да нъ учи как да живейм????? Ей, народе, как можахте да гласувате за подобни с.ливи?

148

не ви вЕрваме

преди 1 година

пак си намерихте дъвка за дъвчене. Сега като се гушкате с ББ ,Радев ви е виновен,

147

+-

преди 1 година

На мен ми е любопитно дали е ваксинирана и с колко бустера е. Защото някои хора искат да изкарат, че ваксините са ги направили бездетни. Даже ми се струва, че нарочно бързаха да се ваксинират.

146

Крети

преди 1 година

Покажи малко парапетна Техника , катеричке рунтавелке!

145

ъцз

преди 1 година

ленче какво стана приказките ви че вие никога няма да направите коалиция с герб?