41

БАНко

преди 1 година

ВЧЕРАШНОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ НА УРСЪСЕЛА : 20 000 ЕВРО ЗА ,,НЕПРИЕТ МИГРАНТ" ?????????? ДНЕШНОТО БЪЛГАРСКО : 10 000 ЗА НОВОРОДЕНО !!! СКАПАНАТА ЕВРОПА !!!

40

Анонимен

преди 1 година

В Столипиново харесаха това!

39

Анонимен

преди 1 година

За ромите няма нужда от такава помощ те се размножават бързо и без нея, те нямат проблеми с ниска раждаемост.

38

Мислете, бре!

преди 1 година

Под патронажа на ИЛИЯНА ЙОТОВА бил форумът, на който се прави това б.е.зумно предложение! С други думи, нейната партия, а вероятно и някакви техни позитанковски дъщерни формации, отсега започват да правят пропаганда за следващите избори. Демек, гласувайте за нас и ще ви даваме по 20 000 при всяко раждане и по 200 лв месечно за дете. Това е скритата цел на тези "предложения" - завоалирана предизборна агитация.

37

Plod Mango

преди 1 година

Ок ама само като опростени данъци. Иначе тука в маалата ставаме милионери и нашите чавета навсякъде.

36

Анонимен

преди 1 година

Аз съм ЗА само при условие, че не включва роми и мигранти.

35

Жена на 24

преди 1 година

10 Хил са малко.Само един милион евро би ме стимулирало да имам дете..Ако някой ми даде много пари или имоти ще родя иначе няма да се мъча я.Имам си работа хубав имот в София няма да раждам за без пари на някой беден българин!Мъже ако искате деца работете повече, учете повече.Никой не ви е длъжен на готово да ви поднася дете!

34

Анонимен

преди 1 година

прекалявате искате да бутнете борда и да се бием по улиците

33

Анонимен

преди 1 година

Само идея ще да е . Те сега на всяко дете не могат да дадат по 50 лв надбавки , а ги получават предимно от етноса , а всички са деца . Като не може за всички , да ги спират . Те не се и женят , за да може да взимат и помощ за самотен родител .

32

Дзивко

преди 1 година

Първо трябва да има цялостна политика, от даване на пари за дете на млади семейства, като се мине през достъпни градини и училища и се стигне до обвързващи договори на младите медици с добри заплати естествено, демек кат се роди детето да има къде да получи грижа и достъпно лечение за всичко, а сумата може да минава през работодателя, университета (ако майката учи) или общината, но с контрол, а не на калпак

31

Работещ данъкоплатец

преди 1 година

Някой тук от време навреме прави едно много добро предложение - детски надбавки да се дават, но не в брой, а да се приспадат от данъците. Не плаща данъци - няма надбавки. Аз ще добавя нещо - ако увеличат детските надбавки и сумата надхвърли тази на плащаните от родителите данъци, нека да им приспадат остатъка от другите видове удръжки от работната им заплата. Ако не работи или е в сенчестия бизнес - за неговите деца да няма надбавки. Аман от толериране на готованци, безполезници и нищоправци!

30

Айшето

преди 1 година

ох котиооо - е ся ша га нацвъкам пет поне -га дават парите - стоте бона ги земам от раз

29

Анонимен

преди 1 година

Тогава ще видите как всички бюрмци ще станат българи не мерси. За какво са ви хора, които идват само заради парите?

28

Анонимен

преди 1 година

Както долу е написал един човек- помощ спрямо платените данъци или ДОД. Колкото повече, толкова по-голяма помощ. Нещо като данъчна отстъпка. Бих добавил и образование. Колкото по-високо, толкова повече. Няма как разни бачкатори със заплати под масата и пари на ръка да взимат помощ, колкото един програмист, който на месец плаща данъци и удръжки, колкото бачкаторите за години. Просто няма как.

27

ok

преди 1 година

но на всеки с минимум средно образование, че ще станем по- зле и от в Ню Делхи

26

силно загрижЕна

преди 1 година

Браво, но ще може ли да насмогне държавата с по 20 хилядарки на раждаемостта при команчите?!

25

Анонимен

преди 1 година

Ако родителите са пълнолетни, с образование, работят и се осигуряват, нека да им дадат такива бонуси, а също и да им осигуряват общинско жилище. Родят ли трето дете и подпишат ли документ, че остават в България, нека а им подарят тристаен апартамент. За хрантутниците - нула помощи и без детски надбавки! Тогава ще оправим демографията.

24

мак

преди 1 година

Парите се харчат бързо, така че тази примамка няма да върне никого, който вече се е установил в чужбина и има стабилен живот. За детските, сещате се, кой ще се облажи най-много, тези с многолюдни фамилии. Въобще, идеята е дайте да дадем.

23

Анонимен

преди 1 година

това предложение е пълна лудост. *** ще родя по 20 деца. кой може това да измисли.

22

Анонимен

преди 1 година

Иван и Андрей имат нужда от сериозна докторска ,доболнична помощ !Психиатрична ,най-вече !И,полекинка с ракиджоса !Достатъчно Българчета се раждат ,но ,извън България ! И без 20 хилки !Никой няма да остане ,да си гледа децата в разнибичкана държава ,без правила !Не е проблема в парите !