103

Анонимен

преди 1 година

Със съжаление се налага да напомним и на всички "либерали" и на левите им ме-ке-ре-та, които минават за журналисти, че пропагандата на радикална квазирелигиозна идеология НЕ Е човешко право.

102

тези са велики

преди 1 година

най доброто за което някога е мечтал българинът, сега дали пак ще ме изтрият след такива добри думи към тези невероятни хора.

101

Анонимен

преди 1 година

Тия като си сменят сексуаната ориентация, мислят че са си сменили и пола.

100

Анонимен

преди 1 година

А поведението на ПРОМЯНАТА ПРИКЛЮЧИ е девиантно.

99

Анонимен

преди 1 година

Със съжаление се налага да напомним на Полезните Ид-е-оти на Посолственото Правителство, че ПП НЕ Е легитимно избрана партия. По собствените им самопризнания.

98

Анонимен

преди 1 година

Преди малко най-великият за всички времена Новак Джокович спечели рекордната 23-та титла от Големия Шлем! Няма да пийш лииии!

97

Анонимен

преди 1 година

До 106. Много повече. Не 5%, а 25. Ама ги прехвърлиха на Прозтите П *** ки.

96

Дженфъри

преди 1 година

Държавата България не ви е бащиния. Действате, като че ли и държава, и народ са ваша собственост. Нещо сте сгрешили времето и пространството.

95

Анонимен

преди 1 година

Костадинов вчера на Орлов мост: "Ще ги съберем всички на един остров!" И народа завика Беленееее!

94

До Искате

преди 1 година

5% от населението са гласували за фашистите от Възраждане. Кво да кажем тогава?!

93

Анонимен

преди 1 година

Партията на копейките да бъде забранена. Като работещ български гражданин съм се нагледал на долнопробни циркове по какви ли не теми, като се почне Ковид, 5джи, ЛГБТ, русофилство и прочее. Забранявай!

92

Искате

преди 1 година

Само да ви възхваляват? Май не можете да търпите различни мнение от вашето. Ако вървите към санкции за Възраждане,отива ви действие ще се квалифицира като 100% Фашизъм. Много сте близо до това. Трябва да знаете по-голям процент не ви харесва и не ви иска в изпълнителната част. Не забравяте, че само 10% от населението е гласували за вас. Това го запомнете

91

Анонимен

преди 1 година

Първо Бат Бойко им беше проблем но се сгодиха с него и няма как да подскачат, сега им трябва нов враг Радев и Копеиката са на ред. Пък Пеевски ще променя конституцията хаахахха

90

Анонимен

преди 1 година

Копейкин следва 1:1 модела на Путин - от призиви за денацификация и демилитаризация , което обясни като причина за нахлуването си в Украйна до загриженост да предпази децата от наркоманите и джендърите от ЛГБТ......Последно, кое от всичките му е приоритет? А зад цялата тази фалшива загриженост и демагогия се крие неистова жажда за власт. Важното е да се сатанизира образа на запада като някое чудовище, готвещо се да ни погълне и трябва много да се страхуваме.

89

Съвет

преди 1 година

Съветвам Политиците да изгледат филма .Тогава да излизат с декларации . Филма показва как две момченца стават гейове .Гнус и Гной . Все пак в България сме Християни .

88

Някой си

преди 1 година

Възраждане ще е следващата политическа Сила,която Ще вземе властта от тези Лицемери!!!!

87

Анонимен

преди 1 година

Тези пega/\u u /\ec6uйku колкото повече навлизат във властта и завземат всички сектори на общесствено икономическия и социален живот, толкова повече разбирам, че народът ни вече за нищо не става, освен да го доят, дерат и унищожават. Народ няма! Нация няма! Държава няма! Има територия и сбирщина от биологични единици населяващи тази територия!

86

Анонимен

преди 1 година

От записите на сбирката им си пролича,че легитимно избраните са единствено от ИТН,а другите са посланически по нагласа за суфлиране чрез интернет по специални програми на обучение за работа с тях.

85

на снимката

преди 1 година

и тоя академик се наредил да защитава обрат-ните! как не те е срам! сякаш не майка те е раждала, а ***-де-раст!

84

Анонимен

преди 1 година

Продължаваме Подмяната,няма думата срещу Други Партии? Тези 2 те от ГЕРБ и ПП,са Си напълно Достатъчни!!!-:) Виждат Явна Конкуренция ,че Възраждане Диша във Вратовете им,като Политически Превратаджии! Само след Вас Кире ще са Възраждане! Това е положението!!-:) Колкото И да Не ви Харесва! Предадохте Избирателите си и се " Оженихте" за Противника! Е след такова Изпваме в Лицата на Избирателите си,сте просто Пътници!!! Сами си го направихте!!!