21

Анонимен

преди 1 година

Каква невероятна съдебна драма!!! Пеевски ще ни направи нова конституция! Хи-хи-хи-хи. Като не го щете за шеф на ДАНС, на ви сега една нова конституция!

20

Анонимен

преди 1 година

Сега остана само искането за това че използвал думите "Политически ***". Това са пълни глупости.Гешев няма как да бъде махнат заради това.Ние всеки ден си ги наричаме политичски ***.Е не е ли така?

19

Анонимен

преди 1 година

На съвестно гласуващите, които не оставят някой друг да решава вместо тях, честито! Видяхме колко ги решавате нещата. Тия се коалират с ония, тоз ще го махат, ама друг път и реформа и промяна, ама пак същото. Айде пак да гласувате, ей! Да не се излагате, че някой друг да реши вместо вас!

18

Анонимен

преди 1 година

Мачкай Гешев , вкарай ги в затвора цялата престъпна шайка , искаха първо да те убият , после да те отстанят , нямаш какво да губиш , унищожи мафията

17

Христо Христов

преди 1 година

До 15 "Наистина предадоха целия ентусиазъм на свестните българи. " - ентусиазъм на свестните имаше до 14.12.1989г. След това може да се говори единствено за глупост на неграмотните...

16

Анонимен

преди 1 година

Това е следващия министър председател.

15

Христо Христов

преди 1 година

До 12 Бе те могат, ама са подписали в Росолството декларации да не казват.

14

Анонимен

преди 1 година

Толкова са пробити всички, че вече каскетът започна да изглежда симпатичен. Наистина предадоха целия ентусиазъм на свестните българи. Сега вълкът ще пази стадото. Дотам я докараха умните и красивите. Затова е прав псуващия.

13

Анонимен

преди 1 година

Буци , най накрая ще раберем къде скри парите , край мутро престъпна , приключен си , влизаш в затвора на 100% , отрекоха се от тебе мръшо и тея шестимата от ВСС , не успя с атентата да утрепеш Гешев , този който избра за Главен Прокурор да ти прикрива престъпленията точно той ще те вкара в затвора , сбогом гергино , поздрави на старите *** от Пазарджишкия затвор кат те клатят стискай зъбки и нидей рива страхливецо

12

Анонимен

преди 1 година

Майтап Уили.Дано надделеят републиканците,че демократите за нищо не стават.

11

По същество

преди 1 година

Боко - щрак, Киро - щрак, Асанчо - щрак, Глисто Иванов - щрак, Лорер - щрак, Пеевски - щрак, хищната Лена - щрак, Карадайъ - щрак, всички били или в ГЕРБ, ДПС, ПП, ДБ, БВ, ИТН, БСП, Атака, НФСБ, Воля, ВМРО, НДСВ, АБВ, на Мая и на Бареков - разследвани и щрак. Всякакви олигарси, грантаджии, пишман-журналисти, продажници и т.н. в затвора! И Гешев след тях последен да затвори вратата.

10

Избирател

преди 1 година

Аз не разбрах какъв е проблема че е казал че в парламента има "политически ***"!? Много меко се е изказал и какво въобще е нарушил с това!? Изглежда ми обикновено заяждане и търсене под вола теле. Помежду си народните представители се наричат - меки китки, мафиоти, лъжци и какво ли не, така че политически боклуки е някак си ... нежно.

9

Анонимен

преди 1 година

Нали не очаквате нещо наистина да се случи?

8

КПСС

преди 1 година

Началника на 5 управление на КГБ иска незабавно отстраняване ,ама той иска същото и за Боби от 3 години ,но Ген.сека реши друго ,реабилитира пред партията Боби да видим какво ще реши за Пеликана .Никога до сега не се беше случвало Ген.сека да не послуша КГБ ,ето че не са вездесъщи както се говореше .

7

Един

преди 1 година

Абе тоз Гешеф и гешефтурата му за това ли получават огромни заплати ,едните викат-Гешев сдай са..Гешев вика-Няма сдам са..и това десетилетия!Това е основното им занимание!

6

Шоуто е Пълно

преди 1 година

Гешев Гласува Против Предложението за Отегляне на Процедурата за Собственото си Отстраняване, т.е. Гласува против спиране на Собствено си Уволнение - като каза, че не се Страхува, но Иска Българскато Общество да Чуе Свидетелите му - Гърча е Пълен, Новият ни Правосъден Министър се Моли за Обявяване на Почивка - явно трябва да има време за Пазаруване на Гласове! Гешев им Разказа Играта - може в Свидетелите на Гешев има някой много Опасен и не трябва да се Чуе!!

5

Да бе да

преди 1 година

Мачкай, Каскет! Така и така ще изгориш, направи поне едно добро отърви ни от Банкянския толуп и заколи прасето.

4

Анонимен

преди 1 година

Баси мафията, баси чудото. Няма шанс тая територия

3

Анонимен

преди 1 година

Че лъжа ли е. То там си е бунището на политиката. Плуят. На бой скачат. Човека е казал истината, дори и да му е за първи път!

2

:)

преди 1 година

Милиционерът призовава да са юристи и да пазят правото от закона. Няма такова лицемерие :)