53

Боби

преди 11 месеца

До Totenkopf 4. Вода за иригациите в запорожието и последователно за Кримския полуостров сега няма как да се достави. 5. Освободените от защита на Херсон ВСУ военни може и ще се прехвърлят на друго място за Контранастъпление.

52

До 47

преди 11 месеца

От 1 година този язовир е в окупираната РУСКА ЧАСТ. И ЗАХРАНВА КРИМ Ш АЕЦ ЗАПОРОЖИЕ С ВОДА. А ТЕ ОТ 1 ГОД СА РУСКИ. ТАКА ЧЕ ИЗВОДЪТ Е ОБРАТНИЯТ НА ТВОЯ.

51

Маша е наша

преди 11 месеца

И е права - трябва да се проведе независимо международно разследване по въпроса.

50

Анонимен

преди 11 месеца

знаема мааа, Вие и Украйна не сте нападали, нали Лавров така се изсули в Анталия, русски варвари

49

Анонимен

преди 11 месеца

за подобно съоръжение трябват тонове експлозив заложен на точните места, току така не се взривява подобно съоръжение, както някои си мислят меткаш една ракета и айде

48

Анонимен

преди 11 месеца

трябва а няма да стане защото и англичаните (ми-6 ) е задествана в този атентат

47

пришълецът

преди 11 месеца

Зайде...това положенито гасапада:)))

46

Боби

преди 11 месеца

До Totenkopf 1. Долен Днепър не само че широка река но е и ПЛАВАТЕЛНА за голям клас кораби(тоест дълбока е) нито ВСУ нито РФ могат да я форситрат. 2. РФ се отказа да защитава десния бряг на Днепър и то след като устрои МЕСОМЕЛАЧКА на ВСУ там именно защото без истински МОСТ не може да има сериозна логистика - тоест Военни действия. 3. 90% от залятите площи са на Левия Бряг(РФ) а случайно всички ВСУ укрепления на бяха над нивото на водата на Десния бряг(ВСУ няма тук да контра нищо си)

45

КОЛКО

преди 11 месеца

трябва да си пр...ст че да вярваш на руzката пропаганда че украинците сами ще си разрушат язовира....

44

Анонимен

преди 11 месеца

До 35 И ,какво точно пречи язовира на това контранастъпление,че не е много ясно.Украинците ще форсират реката ли или ще пренесат с дървени лодки танковете си.Я не се излагай с тия контранастъплението се видя,че няма да има успех и сега се търси друг начин да се намерят кинти,щото иначе секват.

43

РУZKИТЕ ТЕРОРИСТИ

преди 11 месеца

викат дръжте терориста...

42

Анонимен

преди 11 месеца

Укрите разбраха че ще им вземат Одеса ....и си направиха вътрешно море :))) Няма съмнение кой го направи

41

Колкото се разследва

преди 11 месеца

и "Северен поток" и обстрела на АЕЦ-а в Запорожие. На ясно съм, че трябва да кажат нещо такова поне за протокола, но на всеки е ясно, че няма да бъде обективно разследван случая. В тоя смисъл, защо се хаби енергия за подобни изказвания?

40

Анонимен

преди 11 месеца

В интерес на истината това си е чист бандеровски атентат с помоща на юсей НО тъй като европа са просто хиени ще трърдът обратнот о

39

АнонимеН

преди 11 месеца

НЕ Е ДАЛЕЧ МОМЕНТА В КОЙТО *** ЩЕ БЪДЕ ПРИКЛЕЩЕН В КРЕМЪЛ ОТ СОБСТВЕНОТО СИ НАСЕЛЕНИЕ И ЗАСТРЕЛЯН !

38

Ученика

преди 11 месеца

Захарова със сигурност прави страшна мусака...

37

АнонимеН

преди 11 месеца

РЕЖИМА В МОРДОРСКВА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВРЕДЕН И ЗА НАСЕЛЕНИЕТО НА МОРДОРСКВА, ЗАЩОТО ГИ КАРА НАСИЛСТВЕНО ДА СЕ МОБИЛИЗИРАТ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ АГРЕСОРА Е МОРДОРСКОВИЯ! КОГАТО ФАЩ НАПАДНА ИРАК НЕ Е МОБИЛИЗИРАЛА НИКОЙ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ! *** Е ПРСТЪПНИК СПРЯМО СОБСТВЕНОТО СИ НАСЕЛЕНИЕ И СЕ УКРИВА В МОРДОРСКВА!

36

Анонимен

преди 11 месеца

Ще има международно разследване. САЩ, Англия, Канада, Австралия и Нова Зеландия ще обединят усилия и ще разследват международно на 3 континента.

35

Анонимен

преди 11 месеца

Украинците да взривят язовирната стена на Волгодонск и да издавят руските военни в новите блокове които им построиха немците в Ростов на дон, за да се махнат от ГДР.

34

Анонимен

преди 11 месеца

фактите са си факти, подобно съоръжение може да бъде взривено само от вътре и то от голямо количество експлозив, вероятно заложен назад във времето когато нивото е било по-ниско, от страната която контролира стената и ВЕЦ-а там, а това са руснаците, целта е ясна да се попречи на офанзива по южното направление