152

Анонимен

преди 11 месеца

Днес България фалира .И Вг. .ъзграждане няма да оправят нещата ! Ще оцеляваме по единично . Честит нов американски щат

151

Анонимен

преди 11 месеца

Тагарев е леко притеснителен,разбира се хора няма да праща защото ще го линчуват най-малкото,но доста оръжие може да подари на украинците,повече отколкото можем да дадем!

150

По зле са от наркоса

преди 11 месеца

Нашите са по зле от нарко клоунът в Киев. Там Кокаиновия ги закОпа! направо зарови цялата си държава и нация под земята! Наркотиците са му изпилили мозъка, а пишман приятелите му от ФАЩ довършиха и малкото останали му неврони. Останалото е история. Обаче сега нашите ще ни закопаят още по-дълбоко. Само стойте и гледайте.

149

До 158

преди 11 месеца

Вие май наистина си вярвате като ти говорите тия небивалици. Свободните медии пишели. Хахахаха

148

Мравоядът предложи

преди 11 месеца

Ицето Иванов предлага на Американския посланик да му се даде глас равняващ се на гласовете на всички Български избиратели плюс 1. Така дори всички да гласуват като един пак ФАЩ ще си съставят правителство и ще ни управляват директно от Козяк. И няма да се занимаваме всеки път със скалъпените оправдания на Кирчовци Колорчовци Ицо Ивановци Мравояди и всякакви други Мики Мауси.

147

Мразим ви

преди 11 месеца

Адът ви е малко за вас.Народът ви МРАЗИ!!!

146

Анонимен

преди 11 месеца

До Като почнат - няма да има призовки, ще пращат за пари, ще се намерят хора да отидат за пари, Русия вече е победена, само да се разходят до там, и Русия вече ще е рухнала, даже няма да се стигне до битки, всички свободни западни медии от една година пишат за рухването на Русия, това го разбрах дори и децата, само от Възраждане не могат да го разберат това нещо.

145

Посолството подкрепя

преди 11 месеца

52% от посолствата подкрепят това правителство! Това е най-голямата подкрепа от посолствата досега! Кокорчо щял да предложи промени в конституцията, които да дадат на всеки посланик право на глас, което да се равнява на 10,000 Български гласоподаватели. А Американския посланик щял да има глас с равностойност 1 милион избиратели. Така всичко ще е честно и почтено. И няма да се чешем по главите и да се чудим какви са тия мелодрами дето ни ги разиграват всеки път.

144

Анонимен

преди 11 месеца

бе махнете ги от там бе :D

143

Тиквун

преди 11 месеца

Изпраха ме и още утре ги почвам с 200! Траволта и Уили Танер, евала !

142

Ужас

преди 11 месеца

Ръководите се само от вашите и задокеански интереси.Как не ви е срам, народът е отвратен от вас.

141

Смачкайте им

преди 11 месеца

физиономиите на тия! Камъните да заиграят! Ден и нощ да им пукат главите!!! НА ПРОТЕСТ!!!

140

Анонимен

преди 11 месеца

Демокрацията е лоша по дефиниция, как ще даваш власт на народа, народа не може и не трябва да управлява, народа се интересува само как да си задоволява инстинктите си и да си доставя удоволствия. И второ, на практика не дава никаква власт на народа, напротив, лъже го и го мачка заслужено, вижте какво става в жалката държавичка България и тогава ми говорете за демокрация, но така трябва да бъде, народа си го заслужава всичко това, щял да управлява моля ви се като гласува и провежда избори - егати дe6илитe!

139

Като почнат

преди 11 месеца

Призовките тогава ще скочат като попарени , заспалите ***! Е тагава ще. Отеснее и на предателите!

138

Няма да изкарат

преди 11 месеца

Дълго!!! Поредното национално предателство!

137

Анонимен

преди 11 месеца

Па те всеки път се кълнат да работят в интерес на народа и не остана народ.

136

интересите на народа

преди 11 месеца

Само да попитам - На кой народ??? До сега Бг интереси никой никога не е защитавал ... Така че тив от новото "правителство" явно са припознали некой народ да му служат... При всички случеи не е българския .

135

Веселин

преди 11 месеца

И аз с подведох по Възраждане и заредих две цистерни газ, а сега се оказа че газта падна на 280 евро, от 3000 на 280, повече от 10 пъти, и никой не купува газ защото заводите вече спират. Добре че ги махнахме тия от възраждане, само подвеждаха народа.

134

Явор

преди 11 месеца

Двойка получават много правителства и не само в България и е ясна съдбата им. У нас слаб 2, 00 получи Жан Виденов и нямаше пълен мандат, през 2013 Борисов получи слаб 2,00 заради политиката за тока и потреблението. Орешарски и Кирил Петков бяха свалени по мерзки начин, както помнят доста хора. Ако брутално погазва българския интерес кабинетът Денков-Габриел и служи на американския много явно, тогава от народа не бива да има компромис. Ако не се изложи много, да стои колкото може.

133

Един съвет

преди 11 месеца

Към Тагарев -> всеки ден да се оглежда иттук нататък - понеже уршумите идват ненадейно !!!